Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، علی‌محمد زنگانه عصر امروز در جلسه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان گلستان که با حضور «سیدمحسن دهنوی» عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که موضوعی تصویب می‌شود، استان خود را متعهد به اجرای آن می‌داند.

وی ادامه داد: ما وعده داده بودیم تا پایان سال مالی ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌‌های دانش‌بنیان پرداخت کنیم که ۵۰ میلیارد تومان آن از محل تبصره ۱۸ محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گلستان تصریح کرد: استان گلستان متاسفانه از ضعف در توسعه زیرساخت‌ها رنج می‌برد و مانع پیشرفت استان شده است.

زنگانه گفت: بسیاری از استان‌ها در سال‌های گذشته از محل دلارهای ارزان‌قیمت به سمت توسعه و پیشرفت سریع پیش رفتند و جای تاسف است که ما در حال حاضر در استان باید منابع خود را به‌جای هزینه در بخش‌های تحول‌آفرین باید هنوز در حوزه زیرساختی هزینه کنیم.

وی گفت: زمانی که در شهر مرکز استان در تابستان ۱۲ ساعت قطع آب شرب داشته باشیم مجبوریم برای مثال عدد ۱۲ هزار میلیاردی که برای اعتبارات عمرانی برنامه‌ریزی کردیم را برای سر «نرماب» در نظر بگیریم.

استاندار گلستان بیان کرد: از محل ۱۳ میلیارد تومانی که برای تسهیلات پولی و بانکی در سفر ریاست جمهوری به گلستان در نظر گرفته شده، یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان آن در راستای توسعه شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان هدف‌گذاری شده است.

زنگانه گفت: مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای توسعه پژوهش‌های آزمایشگاهی و مطالعاتی از محل مصوبات سفر در نظر گرفته شده که دغدغه بسیاری از شرکت‌ها و فعالان دانش‌بنیان برطرف خواهد شد.

وی افزود: برای مکان کارخانه نوآوری یک تصمیم سه بخشی در جلسه گذشته گرفته شد که نخستین تصمیم اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه از طرف معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استان و ۱۰۰ میلیارد تومان هم اعطای تسهیلات به پارک بوده است.

استاندار گلستان تاکید کرد: این مبلغ افزایش پیدا کرده و طبق مذاکراتی که با شهرداری گرگان انجام شده درصدد تملک محل فعلی کارخانه نوآوری که در تملک شهرداری گرگان است، هستیم.

زنگانه بیان کرد: یکی از راه حل‌های رفع مشکل فضا و زمین برای پارک علم و فناوری، شناسایی و تغییر کاربری زمین‌ها و فضاهای مازاد دستگاه‌های اجرایی، کارخانه‌های دولتی و نهادهای مشابه است که معاونت هماهنگی امور اقتصادی این موضوع را با سرعت در دستور کار قرار دهد.

وی اضافه کرد: به منظور اقدامات هدفمند و جدی‌تر در خصوص شعار سال و توجه جدی به شرکت‌های دانش‌بنیان، دپارتمان شرکت‌های دانش‌بنیان در استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان تشکیل شود.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: براساس منویات رهبر معظم انقلاب، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان گلستان در سال جاری باید به میزان دو برابر افزایش یابد.

زنگانه بیان کرد: ستاد اقتصاد دانش‌بنیان به سرعت تشکیل، تقویم سالانه آن مشخص و جلسات آن به صورت منظم تشکیل شود.

وی افزود: تا زمان ابلاغ قانون جهش تولید دانش بنیان، پارک علم و فناوری استان در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان به عنوان عضو مدعو دعوت شود.

انتهای پیام/۸۳۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار گلستان علی محمد زنگانه گلستان پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان تسهیلات ستاد اقتصاد دانش بنیان شرکت های دانش بنیان ۱۰۰ میلیارد تومان استاندار گلستان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۹۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است