Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه کسب‌وکار، گفت: اگر رویکرد تغییر و تحول و پیشرفت در کسب‌وکار‌ها نباشد همان اتفاقی که برای منقرضین در دوره‌های گذشته اتفاق افتاده برای کسب‌وکار‌های سنتی نیز اتفاق خواهد افتاد و این کسب‌وکار‌ها برچیده خواهند شد. مهرداد انوری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص تأثیر پیشرفت و توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی بر کسب‌وکارهای سنتی و در مقدمه گفت: انقراض و رکود مشاغل از زمان‌های گذشته و درهمهٔ ادوار و تا به امروز ادامه دارد، به‌عنوان‌مثال در حال حاضر شاهد هستیم که کار رانندگان تاکسی و آژانس‌های مسافربری از رونق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفتهٔ وی در شرایط فعلی و با توجه به پیشرفت علم و ورود فناوری‌های نوین به بازار کسب‌وکار روزبه‌روز عرصه بر کسب‌وکارهای سنتی تنگ‌تر می‌شود و قابل پیش‌بینی است که در آینده‌ای نه چندان دور تک فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها به فروشگاه‌های زنجیره‌ای تبدیل شوند.
این مدرس حوزه توسعه کسب‌وکار بابیان این موضوع که در دنیای کنونی الگوها و مدل‌ها به‌صورت مداوم در حال تغییر هستند و سرعت تغییرات نسبت به سال‌های قبل به‌شدت بالا رفته است، گفت: یعنی در ۱۰۰ یا ۲۰۰ سال پیش طول عمر سازمان‌ها و کسب‌وکارها به ۷۰ سال می‌رسید درصورتی‌که در حال حاضر طول عمر یک سازمان زیر ۵ سال است.
انوری با اشاره به این‌که سرعت رشد فضای مجازی و بسترهای اینترنت محور افزایش‌یافته و خریدوفروش‌های مجازی در آینده نه چندان دور و نه به شکل امروزی بلکه با  مدل‌های خیلی پیشرفته‌تر در فضای مجازی کار خواهند کرد، تأکید کرد: اگر رویکرد  تغییر و تحول و پیشرفت در کسب‌وکارها نباشد همان اتفاقی که برای منقرضین در دوره‌های گذشته اتفاق افتاده برای کسب‌وکارهای سنتی نیز اتفاق خواهدافتادو این کسب‌وکارها برچیده خواهند شد.
وی اظهار تأسف کرد که هنوز بعضی از صاحبان کسب‌وکارهای سنتی در محل کسب‌وکار خود نشسته و منتظر هستند تا مشتری به آن‌ها مراجعه کند که عملاّ این اتفاق روزبه‌روز سخت می‌شود و درنتیجه دارایی خود را از دست می‌دهند، افزود: صاحبان کسب‌وکارها باید بدانند که دنیا به چه سمتی حرکت می‌کند و مناسب با آن راهکارهایی را برای تغییر کسب‌وکار خودشان داشته باشند.
این کارشناس حوزه کسب‌وکار در پایان با اشاره به این موضوع که این تغییرات دیر یا زود به همه مشاغل خواهد رسید، اضافه کرد: متأسفانه تغییر و تحول ازآنچه که فکر می‌کنیم به کسب‌وکارها نزدیک‌تر است و صاحبان یک کسب‌وکار برای مواجهه با این تغییرات باید آگاهانه و هوشمندانه عمل کنند.     بیشتر بخوانید: ایجاد پایداری در کسب‌وکارها برای کشور اهمیت بسزایی دارد   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی کسب وکار اینترنت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کسب وکار اینترنت کسب وکارهای کسب وکار ها کسب وکارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • تغییر عرصه بین‌الملل به واسطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • زیر تیغ