Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@11:00:33 GMT

محصول پروژه TF21 ایران‌خودرو به تایید و تصویب رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۱۶۶۷

محصول پروژه TF21 ایران‌خودرو به تایید و تصویب رسید

نمونه مفهومی محصول پروژه TF21 که خودرویی کراس اوور و در کلاس ابعادی B است، ساخته و به تایید و تصویب مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو رسید.

محصول جدید گروه صنعتی ایران خودرو با استایلی متمایز، با تجهیز خطوط تولید و ایجاد آمادگی در شبکه تامین، اواخر نیمه نخست سال آینده وارد بازار خواهد شد. 
این خودرو دارای استانداردهای ۸۵ گانه مصوب و روز و دارای استحکام و ایمنی بالا بوده و منطبق با طرح ارتقای کیفیت از مرحله طراحی، پس از طی کردن تمامی مراحل و گذر از دروازه‌های تکوین محصول،  قابلیت تولید و عرضه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
از اهداف تولید این خودرو پاسخگویی به نیاز مشتریان و تنوع بخشی به سبد محصولات ایران‌خودرو است و پیش بینی می‌شود سهم ۱۵ درصدی از تولیدات این شرکت را به خود اختصاص دهد. 
در این پروژه، در راستای تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، طبق دستور مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای سرعت‌بخشی به فعالیت‌ها تکلیف شده است.
این خودرو قابلیت اجرای استانداردهایی مانند تصادف با عابر پیاده، سیستم ایمنی اخطار فشار باد تایر، راهنمایی راننده در تعویض دنده، سیستم پایداری الکترونیکی و کاهش مصرف سوخت را دارد و پوشش‌دهنده تمامی استانداردهای خودروسازان معتبر جهانی است. 
تجهیز به موتورهای به روز و کم مصرف سری TU از جمله ویژگی‌های این محصول است که در گام نخست با گیربکس دستی و اتوماتیک و در مرحله بعد با موتور سه استوانه IK3 تولید و عرضه خواهد شد. 
 گروه صنعتی ایران خودرو در راستای تسریع در تولید و عرضه محصول جدید و مطابق سلایق و انتظارات جامعه، محصولات دو پروژه K125 و TF21  را به صورت موازی اجرا می کند. نمونه مفهومی پروژه TF21 که هم‌زمان با تعطیلات نوروزی توسط تیم معاونت تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو آماده‌سازی شده به تایید مدیرعامل این شرکت رسیده و برای تولید و عرضه آماده‌سازی می‌شود. تصمیم گیری به موقع و اعتقاد به فعالیت و تفکر جهادی در کلیه ارکان سازمان، از ویژگی‌های برجسته ایران‌خودرو است که در این پروژه به بهترین شکل نمود یافته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو محصول پروژه TF21 محصول پروژه TF21 ایران خودرو روژه TF21 گروه صنعتی ایران خودرو تولید و عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول