Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی تقی زاده روز پنج‌شنبه با ایرنا با بیان اینکه جذابیت زندگی نسل‌های گذشته را نه در فضای مجازی بلکه باید در فضای عملی و واقعی دید، گفت: شهرستان خلخال با قابلیت‌های مناسب خود می‌تواند پایلوت برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی در سطح استانی و ملی باشد.

وی اظهار کرد: برگزاری مناسب جشنواره‌ها و همایش‌های مختلف در ایام نوروز امسال از جمله اجرای سه جشنواره بازی های بومی ومحلی روستایی، همراه با اجرای مسابقات ورزشی جام نوروز در سایر رشته‌های ورزشی در خلخال حاکی از دست‌یابی این شهرستان به اهدف توسعه ورزش همگانی وبومی ومحلی در زندگی روستانشینان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات روستایی و بازی‌های بومی و محلی استان اردبیل گفت: در بخش معرفی آئین‌های سنتی و بازی‌های بومی - محلی در خلخال جزو ساختارهای زندگی روستایی و شادی‌آفرین بوده و این بازی‌ها در بیشتر روستاهای منطقه رونق داشته است.

وی با بیان اینکه برپایی جشنواره‌های فرهنگی ، ورزشی، بومی و محلی فرصتی برای احیای آئین‌ها، رسوم و بازی‌هایی سنتی است، افزود: برگزاری جشنواره‌های بومی و محلی ظرفیتی برای پیوند نسل‌های دیروز و امروز در یک جامعه است.

تقی زاده اظهار کرد: بازی‌های سنتی، غذاها، پوشش مردان و زنان و صنایع دستی که در کنار این جشنواره‌ها اجرا می‌شود یادآور سنت‌های غبار گرفته گذشتگان ماست.

وی با تاکید بر لزوم نهادینه کردن بازی در فضای واقعی به جای گسترش روزافزون سرگرمی در فضای مجازی در این جشنواره‌ها خاطرنشان کرد: زندگی نسل‌های گذشته جذابیت‌هایی دارد که نه در فضای مجازی بلکه در محیطی عملی و واقعی باید آن را تجربه کرد.

رییس اداره ورزش و جوانان خلخال هم از برگزاری مسابقات فوتسال جام نوروز با حضور بیش از ۷۰ تیم در سطح مراکز بخش های و روستاهای این شهرستان از جمله روستای تیل، طولش ، لرد و هشتجین خبر داد و گفت: این مسابقات در رشته‌های فوتبال ، فوتسال ، والیبال ، تنیس روی میز ، شطرنج ، بیلیارد و اسنوکر و دوی همگانی در بیشتر روستاها و بخش‌های تابعه در حال برگزاری است.

سید ناصر میرمرسلی اظهار کرد: ورزش‌های بومی و محلی که قدمت تاریخی دارند ، علاوه بر ایجاد تحرک در افراد برای زندگی سالم، عملکرد مغز را بهبود داده و موجب افزایش فعالیت اجتماعی ، همدلی و شادی و نشاط می شود و ترویج و گسترش این‌گونه بازی‌ها می‌تواند در افزایش سلامت و نشاط اجتماعی بویژه جوانان موثر باشد.

رئیس اداره ورزش و جوانان خلخال گفت: روستای ورزش دوست طولش که امروز جشنواره بازی‌های بومی و محلی درآن برگزار شد به عنوان پایلوت برگزاری بازی‌های بومی و محلی استان اردبیل انتخاب شده و مردم این روستا در برگزاری سالانه این جشنواره مشارکت خوبی دارند .

وی اظهار کرد: در جشنواره بومی و محلی  امروز این روستا که با محوریت ورزش و سلامت برگزار شد، علاوه بر شرکت همه اهالی روستا در همایش پیاده روی خانوادگی و اجرای مسابقه دو صحرانوردی ،بازی‌های بومی و محلی چلینگ آغاچ، قیش وردی، بورک آپاردی و طناب‌کشی با حضور اهالی روستا برگزار و در پایان با هدای جوایزی از ۶۰ نفر از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد .

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل وزارت ورزش و جوانان خلخال استان اردبیل وزارت ورزش و جوانان بازی های بومی و محلی جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر