Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-همزمان با سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به عنوان نماینده رئیس جمهوری در این سفر، مهم‌ترین چالش‌ها و درخواست‌های شهرستان‌های طرقبه شاندیز، گلبهار و چناران را با فرمانداران این شهرستان‌ها بررسی کرد - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سید عزت‌الله ضرغامی با اشاره به نگاه تحولی که در دولت وجود دارد، اظهارداشت: هدف‌گذاری دولت خدمت کردن و برداشتن موانع از سر راه مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد:دولت به دنبال تفویض و تمرکز‌زدایی است و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این زمینه پیشگام شده است. در ماه‌های اول این دولت، مدیران استانی دعوت شدند و در همایشی با عنوان تفویض اختیار بخشی از مسئولیت‌هایی که در ستاد وزارتخانه بود به استان‌ها واگذار و تفویض شد.

وی بر ضرورت تفویض اختیار برای انجام امور مردم در شهرستان‌های طرقبه شاندیز، چناران و گلبهار تاکید کرد و گفت:باید به گونه‌ای عمل کنیم که مردم احساس کنند، کارشان را مسئولان شهرستان انجام می‌دهند.

ضرغامی با اشاره به وضعیت و موقعیت این شهرستان‌ها اظهارکرد:این شهرستان‌ها جدا از مشهد، هویت مستقل خود را دارند.

وزیر میراث فرهنگی در مشهدمقدس: ایجاد مراکز اقامتی ارزان‌قیمت از راهبردهای گردشگری استوزیر میراث‌فرهنگی از بناهای شاخص و تاریخی اطراف حرم مطهر رضوی بازدید کردوزیر میراث فرهنگی در مشهد: ورود بی‌شمار مسافران نوروزی به این شهر می‌توانست "بحران‌ساز" شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان این‌که گردشگری در حوزه نشاط اجتماعی، توسعه و توازن اقتصادی نقش مهمی دارد، تصریح کرد: این شهرستان‌ها قابلیت‌های فرهنگی و گردشگری بالایی دارند و با توجه به قرارگرفتن در کنار مشهد، مکمل گردشگری زیارت در مشهد هستند.

وی درباره دوقطبی‌های موجود از جمله زیارت و اقامت در مشهد و طرقبه شاندیز گفت: زیر میز دوقطبی‌ها بزنید.

نماینده رئیس جمهوری در سفر به استان خراسان رضوی  درباره درخواست تغییر نام شهرستان بینالود به طرقبه شاندیز گفت: با توجه به درخواست مردم باید نام شهرستان به همان طرقبه‌شاندیز تغییر کند.

ضرغامی توصیه کرد:باید برنامه‌ریزی برای این شهرستان‌ها با آینده‌نگری و با نگاه افزایش جمعیت زائران باشد تا در آینده امکان گسترش و توسعه فراهم باشد.

هم‌چنین در این جلسه رحیمیان فرماندار شهرستان‌های بینالود، چناران و گلبهار و نماینده مردم این شهرستان‌ها در مجلس شورای اسلامی مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

در پایان این جلسه مهندس ضرغامی به برخی درخواست‌ها که مرتبط با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بود پاسخگویی و دستور لازم را صادر کرد.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی شهرستان ها میراث فرهنگی طرقبه شاندیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • دستگیری سارقان باغ ویلاها و کابل‌های برق در طرقبه شاندیز
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد