Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@05:24:38 GMT

تاثیر داروهای HIV در برابر عفونت کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۳۷۵۱

تاثیر داروهای HIV در برابر عفونت کووید-۱۹

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که بعضی از داروهای ضدویروسی مورد استفاده برای درمان HIV ممکن است در مقابله با کووید-۱۹ نیز موثر واقع شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مهارکننده‌های پروتئاز داروهای ضدویروسی هستند که آنزیم حیاتی که ویروس‌ها برای تکثیر و آلوده کردن سلول‌های بیشتری به آن نیاز دارند را مسدود می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان به منظور بررسی میزان تأثیرگذاری این نوع داروها بر بیماری کووید -۱۹، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف، صدها بیمار مبتلا به HIV را مورد بررسی قرار دادند.

در این مطالعه، ۱۶۹ نفر تحت درمان آنتی رتروویروسی (ART) با مهارکننده پروتئاز بودند، در حالی که ۳۳۸ نفر ART بدون مهارکننده پروتئاز مصرف می‌کردند. در طول یک سال پیگیری، ۱۲ درصد از بیمارانی که مهارکننده‌های پروتئاز مصرف می‌کردند و ۲۲ درصد از بیمارانی که مهارکننده‌های پروتئاز مصرف نمی‌کردند، به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شده بودند. چهار نفر از افرادی که مهارکننده‌های پروتئاز مصرف نمی‌کردند، به دلیل مبتلا شدن به بیماری کووید -۱۹، در بیمارستان بستری شدند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افراد مبتلا به HIV که تحت درمان آنتی رتروویروسی (ART) با مهارکننده پروتئاز هستند، ممکن است کمتر از دیگران در معرض ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار بگیرند. محققان به این نتیجه رسیدند بیمارانی که مهارکننده پروتئاز مصرف می‌کردند، ۷۰ درصد کمتر از افرادی که این دارو را استفاده نمی‌کردند، به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شدند. البته لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود.

کد خبر 565078

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ واکسن کووید ۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ مبتلا به کووید ۱۹ داروهای HIV شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مهارکننده های پروتئاز مهارکننده پروتئاز بیماری کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت