Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای اوپک پلاس امروز در بیست وهفتمین نشست خود بر ادامه اجرای توافق کاهش تولید نفت با وجود فشارهای آمریکا و تهدید به آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک این کشور به توافق رسیدند. بر این اساس در ماه آینده میلادی تولید نفت ۲۳ عضو اوپک پلاس، ۴۳۲ هزار بشکه افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست، بیست و هفتمین نشست اوپک پلاس دقایقی قبل به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست نیز مانند نشست قبلی کوتاه بود و ۲۳ کشور اوپک پلاس بر ادامه اجرای توافق کاهش تولید پافشاری کردند.

این نشست در حالی برگزار شد که پیش از این آمریکا از اعضای عضو اوپک پلاس خواسته بود تا تولید نفت خود را افزایش دهند و از رشد بیشتر قیمت ها جلوگیری کنند. درخواست آمریکا برای افزایش عرضه نفت و موفقیت در تحریم روسیه بود.

با این حال اعضای این سازمان تاکید داشتند که تصمیمات اوپک پلاس سیاسی نیست و بر اساس وضعیت عرضه و تقاضای نفت تولیدی تعیین می شود.

آنگونه که وزارت نفت ایران اعلام کرده، براساس تصمیم امروز (پنجشنبه ۱۱ فروردین‌ ماه) نشست وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس تولید نفت خام کشورهای عضو این ائتلاف در شرایطی که زیر فشار فزاینده‌ای برای افزایش تولید قرار داشتند، در ماه مه  ۴۳۲ هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد.

اعضای اوپک پلاس همچنین در این نشست اعلام کردند مطابق تصمیم نوزدهمین نشست (۲۷ تیر ماه ۱۴۰۰) خط پایه تولید کشورهای روسیه (۵۰۰ هزار بشکه)، عربستان (۵۰۰ هزار بشکه)، امارات (۳۳۲ هزار بشکه)، عراق (۱۵۰ هزار بشکه) و کویت (۱۵۰ هزار بشکه) از ابتدای ماه مه ۲۰۲۲ افزایش می‌یابد.

اوپک و متحدانش در نوزدهمین نشست خود در ماه ژوئیه توافق کردند هر ماه تولیدشان را در مجموع ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهند تا به محدودیت عرضه ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز پایان بخشند، این تصمیم از ماه اوت اجرایی شده است.

اوپک‌پلاس در واکنش به فروپاشی تقاضا در اوج بحران شیوع ویروس کووید۱۹، تولید خود را از ماه مه سال ۲۰۲۰، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز معادل حدود ۱۰ درصد از تقاضای جهانی محدود کرد، اما پس از آن زمان با بهبود تقاضا، محدودیت عرضه را به مرور تسهیل کرده است.

اعضای این ائتلاف تصمیم گرفتند بیست‌وهشتمین نشست ائتلاف اوپک پلاس پنجم ماه مه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) برگزار شود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان کشورهای صادرکننده نفت ، اوپک ، روسیه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک روسیه هزار بشکه در روز اوپک پلاس تولید نفت ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید کریم حسینی با تذکر به وزارت نیرو به جهت قطع برق صنایع و چاه‌های کشاورزی در فصل گرما که ضرر‌های اقتصادی فراوانی به دنبال دارد، گفت: در ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم به وزارت نیرو این دولت ساخت نیروگاه‌ها به منظور تامین برق کشور گوشزد شد چراکه طی دهه گذشته کمتر به این موضوع توجه شده بود، لذا عدم توسعه نیروگاه‌ها تهدیدی برای صنعت کشاورزی و صنایع به شمار می‌آید.   وی افزود: تامین برق صنایع فولادی و حتی محدودیت‌های پیرامون برق این کارخانجات تاثیر بسیار منفی در تولید داشته و ارزش‌افزوده را به شدت کاهش می‌دهد هرچند طبق قانون صنایع می‌تواند با احداث نیروگاه برق مورد نیاز خود را تامین کنند، اما بخش خصوصی نیاز به حمایت بیشتری جهت به نتیجه رساندن چنین پروژه عظیمی دارد.   نماینده اهواز در مجلس با تاکید بر اینکه وزارت نیرو باید با افزایش تولید برق محدودیت برق صنایع در تابستان را کاهش دهد، گفت: در شرایط فعلی راحت‌ترین استراتژی و راهبرد برای مدیریت برق، صرفا قطع آن است چراکه راهکار‌های دیگر زحمت بسیاری دارند.

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد