Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت از آغاز فرآیند ساخت یک واحد ۳۰۰ هزار تنی پلی‌اتیلن سنگین و یک واحد ۳۰۰ هزار تنی پلی‌اتیلن سبک و یک واحد ۱۵۰ هزار تنی تولید پروپیلن خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، عبدالحسین بیات روز سه‌شنبه (نهم فروردین‌ماه) در چهاردهمین برنامه بازدید از شرکت‌های تابعه و طرح‌های آن‌ها، از پروژه‌های ایستگاه‌های تقویت فشار گاز دهلران، پتروشیمی دهلران، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و نیروگاه صبا دهلران (پروژه‌های قطب غرب) بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در جمع کارکنان تاسیسات تقویت فشار گاز دهلران ضمن تبریک عید نوروز گفت: طرح‌های حوزه نفت و انرژی که روزگاری توسط غیرایرانی‌ها راهبری می‌شدند امروز توسط فرزندان این سرزمین اجرایی می‌شوند.

 

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به سوزانده شدن گازهای غنی و هدر رفت سرمایه کشور افزود: کارهای زیادی در حوزه نفت و انرژی انجام شده است اما کار انجام نشده همچنان فراوان است بنابراین این امور جز با کار جهادی و انقلابی به سامان نخواهد رسید.

 

بیات، کار و تلاش کارکنان واحدهای عملیاتی را ستودنی خواند و گفت: مقام معظم رهبری کار و تلاش در صنعت نفت را جهاد فی‌سبیل‌الله بیان فرمودند. از سوی دیگر، تاسیسات ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران، پتروشیمی دهلران و یا میدان سروک آذر در مناطقی احداث شده‌اند که در سال‌های نه‌چندان دور جمع زیادی از ایرانی‌ها برای خاک و اعتقادشان، جان خویش را در این مناطق ایثار کرده‌اند از این رو همان‌طور که ما اکنون به آنان افتخار می‌کنیم باید در راه سازندگی و توسعه و آبادانی کشور به‌گونه‌ی کار کنیم که نسل بعدی این سرزمین به پدارنشان مفتخر باشند.

 

وی در این بازدید که مدیران عامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و اویک و معاون پروژه‌های اهداف نیز حضور داشتند، گفت: پس از اجرای طرح پایش سرمایه‌گذاری‌ها، موانع پیش‌روی پروژه‌ها تا حدود زیادی رفع شده و هم‌اکنون شاهد فعالیت مستمر طرح‌های صندوق‌ها در غرب کشور هستیم. از این رو، پیشرفت پروژه‌ها طبق برنامه زمان‌بندی شده اولویت نخست است.

 

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت افزود: تاسیسات تقویت فشار گاز دهلران به سبب اینکه بخشی از خوراک ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ را تامین می‌کند برای طرح‌های اقتصادی صندوق‌ها در قطب غرب بسیار با اهمیت است.

 

بیات ادامه داد: قرارداد احداث خط لوله انتقال خوراک از ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران تا محل تاسیسات ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ به طول ۵۸ کیلومتر، نهایی و عملیات اجرایی این طرح آغاز شده است.

 

وی در بازدید از تاسیسات ان‎جی‌ال ۳۱۰۰ گفت: این طرح ضمن آنکه در تقویت منابع ورودی صندوق‌ها موثر خواهد بود سبب جمع‌آوری و فرآورش گازهای غنی منطقه می‌شود که برای کشور بسیار ارزشمند است، بنابراین متان تولیدی به شرکت نفت مرکزی برای تزریق به شبکه تحویل داده و محصول تولیدی +C2 نیز با خط لوله ۴۸ کیلومتری به پتروشیمی دهلران منتقل می‌شود.

 

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در بازدید از پتروشیمی دهلران افزود: +C2 دریافتی از کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در پتروشیمی دهلران به اتیلن و پروپیلن و بنزین پرولیز و دیگر ترکیبات جانبی الفین تبدیل خواهد شد.

 

بیات ادامه داد: در شورای عالی پروژه‌های صندوق‌ها تصمیم گرفته شد به‌منظور تکمیل زنجیره و ارزش‌افزوده، واحدهای پایین‌دستی اتیلن و پروپیلن در پتروشیمی دهلران ایجاد شود از این رو فرایند احدث یک واحد ۳۰۰ هزار تنی HDPE و یک واحد ۳۰۰ هزار تنی HD/LLDPE و یک واحد ۱۵۰ هزار تنی پروپیلن برای تولید پلی‌پروپیلن آغاز شده است که راه‌اندازی این طرح‌ها سبب تکمیل زنجیره هم خواهد شد.

 

وی گفت: برای راه‌اندازی به‌موقع این طرح‌ها نیاز به تامین منابع به‌هنگام هست از این رو از محل منابع صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانک‌ها و بخشی نیز از دیگر منابع مالی، تامین منابع برنامه‌ریزی شده است.

 

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به پیشرفت‌ پروژه‌های صندوق‌ها در غرب کشور از مدیرعامل اویک و مدیران پروژه‌ها و کارکنان تشکر و قدردانی کرد و افزود: استمرار روحیه جهادی و انقلابی که امروز در دیدار با مدیران و کارکنان عملیاتی اویک و زیرمجموعه‌های آن مشاهده شد نوید تحقق اهداف ۱۴۰۴ را می‌دهد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: پایین دستی ، پتروشیمی ، عبدالحسین بیات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پایین دستی پتروشیمی عبدالحسین بیات رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت پتروشیمی دهلران ان جی ال ۳۱۰۰ یک واحد پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی

شهردار شیراز در دیدار با هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی در دیدار با هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگرپذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای باوجود بارش شدید باران، سپری شد.

وی افزود: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم هم‌دل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

شهردار شیراز همچنین در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت.

اسدی تاکید کرد: بیش از دو هزار پروژه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروژه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

وی همچنین در این جلسه خواستار همدلی در حفظ عنوان شیراز؛ پایتخت محیط زیست آسیا شد.

در این جلسه محمود صفایی نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، تصریح کرد: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

وی خاطرنشان کرد: کلان‌شهر شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تصریح بر این موضوع که منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد، ادامه داد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

آرش فرج‌زاده قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اضافه کرد: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

وی با تصریح بر این نکته که در واقع دو برابر کار یک سال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، افزود: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن ماه ۱۴۰۲ تقریباً نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملاً شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.

قائم مقام شهردار شیراز با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و اظهار کرد: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهمترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

مهدی قلندری معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

وی با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای متخصص در شش ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تأسیسات خبر داد و خاطر نشان کرد: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم‌افزار جدید، آموزش به نیروهای متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت

ستار خورشیدی رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از هشتاد هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان و تصریح کرد: این مهم به زبان کاری ساده اما در عمل بسیار سخت است.

وی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت اشاره و اضافه کرد: یکی از ارکان سالم‌سازی، ایجاد شفافیت است.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان فارس با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم‌افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آنها انجام شده است.

خورشیدی ابراز امیدواری کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسی فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

کد خبر 748462

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • آغاز برگزاری فرآیند کنکور سراسری ۱۴۰۳