Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان روز پنجشنبه به نقل از علیرضا ایزدی اعلام کرد: نوروز امسال با توجه به جاری بودن رودخانه زاینده رود و استقرار گردشگران در صدها هزار متر مربع بوستان و بیشه به‌ویژه در امتداد پل‌های تاریخی سی و سه پل و پل خواجو حدود یک میلیون و ۸۵۰ نفر از گردشگران از این محور تاریخی و طبیعی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی همچنین اظهار داشت: با توجه به آخرین آمار ارسال شده از دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان از روز ۲۵ اسفند سال ۱۴۰۰ تا پایان روز دهم فروردین‌ سال ۱۴۰۱، بیش از ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر از بناها و جاذبه‌های گردشگری و تاریخی استان بازدید کردند.

مدیر کل میراث فرهنگی اصفهان گفت: امسال و بعد از ۲ سال رُکود در صنعت گردشگری و به‌ویژه سفرهای نوروزی، شاهد استقبال پرشور گردشگران نوروزی از بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری و همچنین برنامه‌های نوروزگاه در سطح استان بودیم.

وی همچنین از اجرای طرح نظارت نوروزی بر بیش از یک‌هزار فروشگاه عرضه صنایع‌دستی اصفهان خبر داد و گفت: در اصفهان جدای از حضور بیش از ۶۵ هزار نفر هنرمند صنایع‌دستی، بیش از یک‌هزار فروشگاه وجود دارد که به عرضه صنایع دستی اصیل ایرانی می‌پردازند.

به گزارش ایرنا، در حالی که نوروز امسال در اصفهان پس از ۲ سال از شروع همه‌گیری کرونا با حضور خیل عظیم گردشگران جانی تازه گرفت، جریان یافتن دوباره زاینده‌رود نیز در این روزها موجب شور و شعف گردشگران نوروزی شد تا اوقات مُفرح و دل انگیزتری را در شهر گُنبدهای فیروزه‌ای سپری کنند.

آب زاینده‌رود پس از حدود یک ماه، مجددا از پنجم فروردین امسال در بستر این رودخانه در شهر اصفهان جاری شد هرچند در روزهای ابتدایی فروردین نیز به لطف بارش‌های بهاری، جریان آب موقتی از یکی از سرشاخه‌های آن یعنی رودخانه "شور" دهاقان به آن رسید و چهره خشکسالی را از بستر رودخانه زُدود.

زاینده‌رود در امتداد مسیر خود به‌سمت تالاب گاو خونی از محور غرب اصفهان وارد این شهر شده و به طول بیش از ۱۵ کیلومتر در مسیر غرب به شرق این شهر تاریخی به مسیر خود ادامه می دهد.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام های ' وزوان' ، ' مزدآباد ' و ' مون ' به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

برچسب‌ها گردشگری زاینده رود اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری زاینده رود اصفهان گردشگری زاینده رود اصفهان صنایع دستی زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز

شهردار منطقه ۱۰ تبریز از آماده‌سازی و ساماندهی مجموعه تاریخی و گردشگری مقبرةالشعرا تا پیش از آغاز تعطیلات تابستانی و آغاز فصل گردشگری با تخصیص اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، موسی زارعی ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با اشاره به اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی بودجه عمرانی شهرداری منطقه ۱۰ تبریز برای ساماندهی مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرا، اظهار کرد: این مجموعه به عنوان پروژه‌ای حیاتی در حوزه گردشگری هر ساله در ایام تابستان پذیرای گردشگران است در این راستا شهرداری منطقه تلاش ۱۰ می‌کند تا با ایجاد فضایی مناسب و زیبا این مسیر ساماندهی شود.

وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: ارائه این خدمات، خاطره خوب از سفر به تبریز را در ذهن میهمانان ثبت خواهد کرد.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز با اشاره به اقدامات صورت گرفته این منطقه در خصوص پیاده‌محورسازی مجموعه تاریخی فرهنگی پروژه مقبره‌الشعرا تفرجگاه اندیشه گران، خاطرنشان کرد: عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب‌سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع با استفاده از سنگ حکمی اسپراخون و ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا توسط شهرداری منطقه ۱۰ اجرا شده است.

زارعی ادامه داد: بعضی نواقص جزئی در قسمت‌های سازه‌ای، ورودی مقبره‌الشعرا، جداره‌سازی، بدنه‌سازی و تکمیل آب‌نما و زیبایی بصری صحن جنوبی آغاز شده و این مجموعه فرهنگی و گردشگری پس از دو دهه رکود آماده میزبانی شایسته از گردشگران داخلی و خارجی است.

وی تصریح کرد: احداث سوغات‌سرا با اعتبار افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال، جدیدترین اقدام شهرداری منطقه در این مجموعه است که امکان معرفی و حمایت از صنایع‌دستی و هنری تبریز را فراهم می‌کند که هم‌اکنون عملیات اجرایی آن توسط عوامل عمرانی منطقه در حال انجام است.

کد خبر 747842

دیگر خبرها

  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز