Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر سابق کار در مورد شخصیت آیت‌الله ری شهری گفت: آن مرحوم علاوه بر حوزه‌های فرهنگی و علمی، در امور اجرایی در دستگاه دولت و قوه قضائیه موفق عمل کرد و خوشبختانه شاگردان زیادی را تربیت کردند که آینده فرهنگی و علمی کشور را خواهند ساخت.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد شریعتمداری -وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی- در گفت‌وگویی، در مورد شخصیت آیت‌الله ری شهری گفت: مرحوم ری شهری شخصیت چندوجهی و چندبعدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان شخصیتی بود که همراه علم و دانش از خردجمعی، نظم و انضباط خاصی برخوردار بود.

وی ادامه داد: همانطور که در پیام رهبر معظم انقلاب هم شاهد بودیم ایشان فرمودند «آیت الله ری شهری هم در حوزه فرهنگی و هم پژوهشی برای انقلاب ذخیره ارزشمندی بود». از پیش از انقلاب تا پیروزی انقلاب و سپس رهبری امام راحل و زعامت رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله ری شهری در دستگاه دولت و قوه قضاییه ایفای نقش کرد و در همه عرصه‌ها نیز موفق بود. 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی و علمی، تاسیس دارالحدیث را داشت که به عنوان یک مرکز مهم برای حدیث و بیان مطالب اهل‌بیت(ع) و تبیین فرهنگ غنی اسلام بی‌نظیر است و امروز در جهان اسلام و نه فقط تشیع به آثار این مرکز رجوع می‌کنند و جمع زیادی از پژوهشگران جوان در این دارالحدیث حضور دارند و آثار عجیبی همچون موسوعه پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع) و همچنین میزان الحکمه در این مرکز تالیف شده است.

شریعتمداری یادآور شد: از طرفی، دیگر وقتی ایشان تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع) را برعهده گرفتند 5600 متر فضا تحویل ایشان شد اما امروز بیش از ۱۷۰هزار متر مربع فضای فرهنگی اعم از کتابخانه، موزه و فضاهای فرهنگی برای کودکان و نوجوان وجود دارد. حتی مجموعه دارالشفاء را تاسیس کرد که خود یک مجموعه درمانی خوب در جنوب شرق تهران به شمار می‌رود. برای مومنین نیازمند نیز دارالمومنین تاسیس کردند که به محرومین منطقه خدمات ارائه می‌دهد .

وی افزود: در حوزه مسائل اداری و اجتماعی نیز همیشه ایشان یار و ‌یاور امام راحل بودند. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار آیت‌الله مشکینی و پس از آن در کنار امام راحل و رهبر معظم انقلاب حضور داشتند و تا آخرین لحظه کار تحقیق و تدریس را کنار نگذاشت و در حوزه علمی جوانان زیادی را تربیت کرد که آینده فرهنگی و علمی کشور را خواهند ساخت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آیت الله ری شهری فرهنگی و علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

کد خبر 6094103 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۷۰ سال خدمت علمی آیت الله جوادی آملی
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد