Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@13:01:57 GMT

وقتی گوگل، پزشک می شود

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۵۱۹۰

وقتی گوگل، پزشک می شود

 

گوگل بر ایجاد قابلیت های سلامت در موبایل‌ها متمرکز شده است.
تلفن‌های همراه ما قبلاً تبدیل به دوربین‌های ما، صفحه‌های تلویزیون و دفترچه خاطرات ما شده اند. اگر به گوشی‌های پزشکی و ابزار‌های غربالگری بیماری تبدیل شوند که به ما در شناسایی مشکلات سلامتی در خانه کمک می‌کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟

شرکت متعلق به آلفابت قصد دارد آزمایش کند که آیا صدا‌های قلب و عکس‌های چشمان ما که توسط گوشی‌های هوشمند گرفته شده است می‌تواند به کاربران کمک کند قبل از مراجعه به پزشک علائم بیماری را تشخیص دهند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گِرِگ کورادو، رئیس هوش مصنوعی سلامت این شرکت گفت: گوگل به طور خاص در حال بررسی این موضوع است که آیا میکروفون داخلی گوشی هوشمند می‌تواند ضربان قلب و سوفل _صدای اضافی قلب_ را هنگام قرار دادن روی قفسه سینه تشخیص دهد یا خیر. این امر می‌تواند به تشخیص زودهنگام اختلالات دریچه قلب کمک کند.

غربالگری چشم برای دیابت، بر استفاده از عکس‌ها برای تشخیص بیماری‌هایی مانند دیابت که می‌تواند به رگ‌های خونی شبکیه آسیب برساند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، متمرکز شده است. واحد سلامت گوگل در حال حاضر از هوش مصنوعی برای کمک به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در تشخیص رتینوپاتی دیابتی _به اختلالاتی که موجب آسیب به شبکیه (رتین) چشم می‌شود گویند _در هند و تایلند استفاده می‌کند و تاکنون نزدیک به ۱۰۰۰۰۰ بیمار غربالگری شده‌اند.
محققان در مراحل اولیه تحقیق و توسعه هستند، اما آینده‌ای را متصور می‌شوند که در آن افراد با کمک پزشکان خود می‌توانند  امور بهداشتی خود را بهتر درک کنند و در مورد شرایط سلامت خود از خانه خود تصمیم بگیرند.

این پروژه‌ها به دنبال گزارشات سال گذشته درباره اندازه‌گیری ضربان قلب و تنفس با استفاده از دوربین‌های گوشی‌های هوشمند هستند - ویژگی‌هایی که اکنون در بسیاری از دستگاه‌ها از طریق برنامه Google Fit در دسترس هستند.

گوگل همچنین Derm Assist را معرفی کرده است، یک برنامه تلفن همراه که از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل عکس‌های کاربران از مشکلات پوست، مو یا ناخن در کنار پاسخ‌های آن‌ها به چند سؤال استفاده می‌کند تا فهرستی از شرایط یا مشکلات احتمالی در سلامت را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

عملکرد پیشین گوگل نشان می دهد که مدت‌هاست به دنبال ارائه تخصص فنی خود در خصوص مراقبت‌های بهداشتی بوده است.


منبع سایت: یورو نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موبایل هوشمند سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند