Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجیب حسنی در دیدار با حامد آرامش سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که در فرمانداری نیکشهر انجام شد افزود: این شهرستان بعنوان اولین مرکز شهرستان در نزدیکترین فاصله به بندر پس از چابهار دارای فرصت و ظرفیت‌های ممتازی برای سرمایه گذاری است.

او گفت: جذب سرمایه‌های سرگردان و هدایت آن‌ها بسمت تولید می‌تواند ضمن اشتغال‌زایی، زمینه جهش توسعه‌ای را در شهرستان نیکشهر فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری نیکشهر گفت: باید از الگو‌های موفق اشتغالزایی و کارآفرینی سایر نقاط کشور در قالب ایجاد دفتر یا نمایندگی در نیکشهر با بکارگیری سرمایه گذاری محلی در مسیر تولید استفاده کرد.

حسنی استقرار شعبه بانک توسعه تعاون را در نیکشهر یکی دیگر از اولویت‌ها بر شمرد و گفت: با توجه به اینکه این بانک هم در بحث اشتغال روستایی و عشایری و هم در بحث مشاغل خانگی یکی از بانک‌های عامل است، ضروریست برای خدمت رسانی مطلوب به مردم و استفاده کامل از اعتبارات تخصیصی، بانک توسعه تعاون شعبه خود را در نیکشهر راه اندازی کند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان هم گفت: ایجاد ۲۸ هزار شغل تعهد سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱ است که بزودی ابلاغ و بین دستگاهی تقسیم می‌شود.

حامد آرامش گفت: این مهم با هم افزایی و پیگیری و دغدغه مندی مسئولان، مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف مطمئنا محقق خواهد شد و ان شاءالله زمینه رشد و توسعه اشتغال استان را شاهد خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد

سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد و افزود: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستورکار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود ۲ هزار گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان