Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:17:20 GMT

گردشگری در ایران/ درازنوی کردکوی؛ روستایی بر فراز ابرها

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۶۰۹۹

گردشگری در ایران/ درازنوی کردکوی؛ روستایی بر فراز ابرها

اگر می خواهید به منطقه سرسبزی بالای ابرها بروید و کوه و جنگل زیر پای‌ شما باشد بهترین انتخاب روستای کوهستانی درازنو کردکوی است. جایی که با پشت سر گذاشتن یکی از قشنگ‌ترین جاده‌های کوهستانی، به روستای درازنو می‌رسید و با قرار گرفتن در ارتفاع ۲ هزار و ۸۰۰ متری از سطح دریا، از بلندترین ارتفاعات منطقه بخش وسیعی از مناطق دشت غرب مازندران و شرق گلستان را با چشمان خود از نظر می گذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل ارتفاع بسیار زیاد، درازنو در زمستان بسیار سرد و برف‌گیر بوده و به همین دلیل بهترین فصل سفر به این روستا اوایل بهار تا اواخر تابستان است.

اگر فرصت نشستن روی صندلی هواپیما را پیدا نکرده اید و یا فویبای هواپیما دارید، درازنو به شما فرصت می دهد از بلندای آن، همان صحنه هایی را که از درون یک هواپیمای در حال پرواز می توان مشاهده کرد ببینید.

این روستا به دلیل واقع شدن در ارتفاعات البرز، چشم‌انداز شگفت انگیزی به خلیج گرگان دارد و شهرها و روستاهای استان‌های گلستان و مازندران از ارتفاعات این روستا قابل مشاهده است.

خانه های کاهگلی، فضای طبیعی منطقه را جذاب و دیدنی کرده است. هر گاه از پنجره یکی از خانه های این روستا به بیرون نگاه کنید تابلوی زیبا و بی نظیری از طبیعت را می بینید که ممکن است در جای دیگر امکان تکرار این صحنه ها وجود نداشته باشد.

درازنو که در راس قله البرز و سرزمین مرتعی واقع شده از گل و گیاهان رنگارنگ وحشی و دارویی، جنگل انبوه و سرسبز، آبشار و چشمه، غار یخچال بهره مند است.

جذاب‌ترین پدیده در درازنو، اقیانوس ابر است که می‌توانید مه بسیار غلیظ را زیر پای خود ببینید و با استشمام هوای تازه و شنیدن صدای زنگوله دام‌ها از دوردست، رویایی دوست‌داشتنی را تجربه کنید. حتی اگر اطراف‌تان را فرشی از ابر احاطه نکرده باشد، از ارتفاعات درازنو می‌توانید، کردکوی، بندرترکمن، گرگان، بهشهر، دریای خزر و میانکاله را ببینید.

 درازنو حدود ۴۰ کیلومتر با شهر کردکوی فاصله دارد و درختان سر به فلک کشیده کاج و افرا و گل و بوته‌های پرپشت در اطراف روستا، زیبایی خیره کننده ای به طبیعت داده اند.

جاذبه‌های گردشگری دیگر این منطقه کم نیست . یکی از این جاذبه ها پرواز است که می‌توانید از پاراگلایدر برای گذران وقت خود در این روستاها و داشتن یک سفر هیجان‌انگیز بهره ببرید.

علاوه بر آن می‌توانید پس از یک گردش در اطراف روستا، در زیر درختان و روی بوته‌زارها بنشینید و از محصولات محلی این روستا برای یک وعده غذایی استفاده کنید یا در کنار خانه‌های کاهگلی که هرکدام در جلوی خود ایوانی زیبا برای دیدن چشم‌اندازهای رؤیایی دارند بنشینید و استراحت کنید.

در اطراف درازنو چشمه هایی وجود دارد که فضا را زیباتر کرده است. در وسط این دهکده، چشمه رزوی غربی، رزوی شرقی، جیکا چشمه در شرق درازنو، فک بند چشمه، گرمنه چشمه در جنوب و لار چشمه در جنوب شرقی و مرس چشمه دیده می شود و از تفرجگاههای مردم است.

گلستان یکی از استان های شمالی و گردشگری ایران بوده که در کنار دریای خزر، کشور ترکمنستان، استان های خراسان شمالی، سمنان و دامنه های شرقی البرز و مازندران واقع شده و در ایام سال میزبان مسافرانی است که برای اقامت یا ادامه سفر این استان و مسیرهای آن را انتخاب می کنند.

گلستان واقع بین دو قطب گردشگری شمال کشور و زیارتی مشهد به نگارستان ایران نیز شهر بوده و اقوام متعددی را در خود جای داده است که شامل فارس، ترکمن، سیستانی، ترک (آذربایجانی و قزلباش)، مازندرانی‌ ها، بلوج و قزاق ‌ها هستند.

برچسب‌ها گردشگری کردکوی گلستان پروندهٔ خبری نوروز ۱۴۰۱ در نگارستان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری کردکوی گلستان گردشگری کردکوی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان گفت: در خوزستان ۴۰۳۹ روستا با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۵۹۶ نفر وجود دارد که ۲۴.۵ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، مرتضی باوی، امروز در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستا بخش مرکزی شهرستان دزفول، که در محل سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور اظهار داشت: خوزستان 71 بخش و 30 شهرستان دارد که تعداد 2167 روستای استان دارای شورا هستند و بالغ بر 6763 عضو دارند.

وی شوراهای اسلامی شهر و روستا را رنگین‌کمان وحدت اقوام، یکپارچگی، همدلی و همبستگی خواند و گفت: در سیستم مدیریت روستا پیش از انقلاب اسلامی، مردم هیچ نقشی در اداره روستا نداشتند.

باوی در ادامه  افزود: حضرت امام خمینی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ 9 اردیبهشت 1358 فرمان تشکیل شوراها را صادر کردند و تأکید داشتند که اداره روستا باید توسط خود مردم انجام شود.

وی ‌‌گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی و پیشرفت روستاها بودیم و امروز در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم خدمات ارزشمند، قابل‌توجه و شایسته‌ای در شهر و روستاها انجام شده که قابل مقایسه با هیچ دولتی نیست.

باوی خاطرنشان کرد: نگاه ویژه دولت سیزدهم و دکتر رئیسی در بحث محرومیت‌زدایی به‌ویژه در استان خوزستان منتج به پرداخت اعتبارات آلایندگی شد که 30 درصد آن به روستاها تخصیص پیدا کرد.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان گفت: در هشت مرحله مبلغی بالغ بر 3000 میلیارد تومان به روستاهای دارای دهیاری و فاقد دهیاری استان پرداخت شد.

مرتضی باوی افزود: در دهه فجر 1402 بالغ بر 3101 پروژه در روستاها متشکل از آسفالت، بهسازی و روشنایی معابر، و خرید ماشین‌آلات به نتیجه رسید. فقط در یک دوره خرید 304 ماشین‌آلات مصوب شد که تا الان 170 خودرو به دهیاری‌ها تحویل شده است.

وی ادامه داد: خوزستان در 2 سال پیاپی رتبه اول کشوری در جذب قیر رایگان را به خود اختصاص داد که منجر به آسفالت بالغ بر 5 میلیون مترمربع از معابر بیش از 1600 روستا شد.

باوی گفت: شوراها به‌مانند مجلسی محلی برای اداره یک روستا یا شهر هستند. خوشبختانه در دولت سیزدهم ما از شوراها فراتر از آنچه یک مجلس محلی بود ساختیم و از ظرفیت شوراها در تمام موضوعات روستا از جمله در زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، برگزاری انتخابات، برگزاری مراسم اربعین و خدمات ستاد نوروزی استفاده کردیم.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان با بیان اینکه نقشی بی‌بدیل و ارزشمند از شوراها در حال شکل گرفتن است؛ اظهار کرد: در دولت مردمی سیزدهم تسهیلات تبصره 18 برای شوراها در نظر گرفته شده است که کارآفرینان و کارفرمایان روستایی می‌توانند برای راه‌اندازی کسب‌وکار روستایی از آن استفاده کرده و تا مبلغ 150 میلیون تومان با بهره 4 درصد، بازپرداخت 5 ساله، تنفس یک ساله با یک ضامن تسهیلات دریافت کنند.

مرتضی باوی با اشاره به تصویب خوشه‌های کسب‌وکار روستایی در حوزه‌های صنایع دستی و گردشگری، افزود: اولین اقامتگاه بوم‌گردی دهیاری‌های کشور در روستای آهنگران بهبهان در استان خوزستان افتتاح شد. این ظرفیت وجود دارد شوراها و دهیاری‌هایی که متقاضی احداث اقامتگاه بوم‌گردی در روستا هستند، از طریق میراث‌فرهنگی و بخشداری درخواست خود را ثبت کنند تا مجوز در سریع‌ترین زمان ممکن صادر شود.

وی گفت: در سال گذشته 34 دوره آموزشی برای 1500 دهیار و کارکنان دهیاری تعریف، که در 7 منطقه معین در استان برگزار شدند. اداره‌کل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان آمادگی دارد هرجایی که نیاز باشد دوره‌های آموزشی برگزار کند.

باوی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به آیین‌نامه بیمه اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، تصریح کرد: متأسفانه تاکنون بیمه اعضای شورا محقق نشده است و وزیر کشور به‌دنبال حل این موضوع است.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان گفت: خوشبختانه در شورای روستاها شاهد مشارکت زنان هستیم و 199 عضو شورای روستاهای خوزستان در دوره ششم بانوان هستند.

باوی با اشاره به طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه) قرارگاه محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: کارهای روستا باید با مشارکت مردم انجام شده و باید برای مردم در اداره روستا نقش تعریف کنیم. تمام شوراهای روستاها موظف هستند کمیته‌های بانوان، نخبگان، و هیئت‌های اندیشه‌ورز را به‌منظور مشارکت دادن مردم تشکیل دهند.

وی افزود: خوزستان در سال 1402 رتبه اول کشوری را در طرح تکام کسب کرد.

مرتضی باوی در بخش پایانی سخنان خود با توصیه به اعضای شوراهای شهر و روستا مبنی بر مطالعه و عمل به قانون، اظهار کرد: اگر اعضای شوراها به قانون عمل کنند قطعا با مشکل مواجه نخواهند شد.

وی گفت: بیشتر آرایی که در هیئت‌های حل اختلاف صادر می‌شود ناشی از جهل به قانون و وظایف ذاتی شوراهاست.

بخشدار مرکزی دزفول در این همایش گفت: در تاریخ جمهوری اسلامی ثابت شده که هرجا مردم وارد صحنه شده‌اند اتفاقات خوبی رقم درجهت پیشبرد اهداف انقلاب رقم خورد است.

ابوذر بیدلی افزود: شوراها نمونه بارز ایفای نقش مردم در حاکمیت درراستای رفع مشکلات و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی هستند.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار کرد: شوراها نقش مهمی در تحقق این شعار دارند. این شعار به‌معنی صدور فرمان به مردم انقلابی برای حضور در صحنه و ایفای نقش است.

بیدلی گفت: اعضای شوراها در فرصت باقیمانده با انرژی و پشتکار بیشتر در جهت تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی، رفع مشکلات مردم و ایجاد هرچه بیشتر رضایتمندی مردم گام بردارند.

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی دزفول نیز گفت: اگر شورایی موفق است قطعا دهیار و شهردار موفقی در کنارشان بوده است. شهرداری و دهیاران بخش مرکزی دزفول همواره کوشا و پُرتلاش در کنار اعضای شوراها حضور داشته‌اند.

نورعلی خیری اظهار کرد: بیمه اعضای شوراها که در قانون آمده، تاکنون عملیاتی نشده است و خسارات بروز حادثه برای برخی اعضای شورا جبران نشده است و انتظار داریم دولت این مسأله را مرتفع کند.

وی افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی از سمت اداره‌کل امور روستایی و شوراهای استانداری، و شوراهای فرادست ضرورت دارد تا باعث ارتقاء سطح دانش اعضا شود.

خیری تصریح کرد: ما وارد عرصه شورا نشده‌ایم که همیشه نظرات و اعتقادات خود را به سایر اعضا و به مردم تحمیل کنیم و باید با همدلی، همیاری و همکاری مشکلات حوزه انتخابیه خود را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه ما اعضای شوراها نمایندگان و امانتداران مردم هستیم و مردم ولی‌نعمت ما هستند؛ افزود: ما اعضا باید از این امانت صیانت و حفاظت کنیم. 

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان