Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنف جایگاهداران سوخت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، دو مرجع رسیدگی به شکایات درباره کم فروشی احتمالی در جایگاه‌های سوخت هستند.

 

اغلب شکایت‌ها از کم فروشی جایگاه‌های سوخت که به ایران اکونومیست می‌رسد، مربوط به این است که مالکان خودرو اعلام می‌کنند، در بنزین هوا وجود دارد؛ آقای کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در این باره می‌گوید: عرضه بنزین و گازوئیل در تمام جایگاه‌ها توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و سازمان ملی استاندارد همواره مورد آزمایش قرار می‌گیرد و تنها در صورت رعایت استانداردها اجازه فعالیت داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر توزیع و تامین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هم گفته بود: از نظر فنی امکان این که هوا وارد باک خودرو شود، وجود ندارد؛ چرا که نازل‌های عرضه سوخت در فاصله ۲۰ سانتی‌متری کف مخزن هستند و از آن جا که هوا و گازی وجود ندارد، بنزین را به سمت باک خودرو ارسال می‌کنند.

علت اصلی این که برخی افراد تصور می‌کنند در بنزین هوا وجود دارد، به گفته اعضای صنف جایگاهداران سوخت، این است که این افراد در هنگام سوختگیری به سرعت نازل را فشار می‌دهند و بنزین که مانند نوشابه گازدار است، با سرعت وارد باک می‌شود که در نهایت گاز آن خارج می‌شود؛ این جایگاهداران توصیه می‌کنند که باید به آهستگی و بدون عجله بنزین زد.

شیوه صحیح سوختگیری هم این است که نازل باید تا انتها درون باک قرار بگیرد؛ اما فردی که سوختگیری می‌کند باید آرام آرام فنر روی آن را بالا بیاورد که برای ورود بنزین به داخل باک خودرو، جایی وجود داشته باشد.

از آن‌جا که سوختگیری اغلب از سوی کارگران جایگاه‌های عرضه سوخت انجام می‌شود، اگر جایگاهداران به صورت تعمدی شیوه صحیح سوختگیری را رعایت نکنند، حجم کمتری بنزین نسبت به آن چه که در نمایشگر نشان داده می‌شود، وارد باک شده و مالک خودرو با بررسی آمپر بنزین می‌تواند متوجه کم فروشی شود.

به گفته آقای اسدالله قلیزاده رئیس صنف جایگاهداران سوخت، با وجود دوربین‌های مدار بسته، اصلا امکان دستکاری نازل وجود ندارد؛ اما اگر مردم چنین تخلفاتی را مشاهده کردند، می‌توانند با شماره تلفن ۷۷۵۲۲۶۷۸ مربوط به صنف جایگاهداران سوخت تماس بگیرند تا رسیدگی شود.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هم گفته بود: سامانه ثبت شکایات مردمی در خصوص فعالیت مجاری عرضه سوخت با شماره تماس ۰۹۶۲۷ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و افرادی که شکایتی از قبیل کم فروشی در جایگاه‌های سوخت دارند، می‌توانند با آن تماس بگیرند و شماره جایگاه، ردیف سوختگیری و شماره تلمبه را به این سامانه اعلام کنند تا ظرف مدت ۷۲ ساعت به آن رسیدگی شود.

شما مخاطبان ایران اکونومیست هم در صورتی که تجربه ای از کم فروشی در جایگاه‌های سوخت دارید، می‌توانید با ذکر نشانی جایگاه سوخت، مشکل خود را در قسمت نظرات همین خبر اطلاع دهید یا هرگونه مدارک خود در این زمینه را از طریق شبکه‌های اجتماعی به شناسه shahrvandyjc@ یا شماره ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷ ارسال کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی صنف جایگاهداران سوخت جایگاه های سوخت کم فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا است.

این نهاد فلسطینی تاکید کرد: ما خواستار پایان هرگونه فشار اسراییل به آنروا و اجازه‌دادن به این آژانس جهت انجام آزادانه اقدامات خود هستیم.

همچنین دفتر اطلاع‌رسانی دولتی نوار غزه با اشاره به میانگین کامیون‌هایی که روزانه وارد نوار غزه می‌شوند اعلام کرد: بر خلاف ادعای آمریکا مبنی بر ورود روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ کامیون حامل کمک به نوار غزه، از آغاز ماه آوریل به صورت متوسط روزانه ۱۶۳ کامیون حامل کمک وارد غزه شده است.

این نهاد فلسطینی بیان کرد: ما خواهان گشایش دایمی گذرگاه‌ها و تسهیل در روند رسیدن کمک‌ها هستیم به طوری که دست‌کم روزانه ۱۰۰۰ کامیون وارد نوار غزه شود تا بتوانیم به این ترتیب از بحران غذا در این باریکه گذر کنیم.

کد خبر 6094632

دیگر خبرها

  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • پیگیری روند توزیع بنزین سوپر در استان سمنان
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • (عکس) برای اولین بار این جایگاه ورزشگاه آزادی برای پرسپولیس باز شد!
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • عکس| برای اولین بار جایگاه غربی آزادی برای پرسپولیس باز شد!
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • اتفاق ویژه: جایگاه غربی آزادی برای پرسپولیس باز شد