Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر فتحی روز جمعه در گفت و گویی با موضوع تبیین سیاست های بخش کشـاورزی سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: تاکید مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی نیز مبنی بر توجه به دیمزارها در استان هایی همانند استان ما نقطه عطفی است که باید مورد توجه قرار بیشتر قرار گیرد و طی این سال ها طرحی که تحت عنوان جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام در مراکز روستایی آغاز شده، با قوت و قدرت پیش برده و  افزایش ضریب دانش بیشتر از گذشته در طرح جهش تولید عملیاتی شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علاوه بر این طرح کشاورزی قراردادی مدنظر وزیر جهادکشاورزی نیز در راستای رسیدن به امنیت غذایی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی به دانش بنیانی بخش کشاورزی و موفقیت در تنظیم بازار کمک می کند و مشکل سرمایه در گردش مورد نیاز کشاورزان را رفع خواهد کرد.

فتحی با بیان اینکه این طرح که در سال گذشته فقط در مورد محصول گندم اجرایی شده، امسال تمام محصولات کشاورزی را در بر خواهد گرفت، تاکید کرد: نباید اتکای طرح به دولت باشد، بلکه باید پشتیبان هایی در بخش خصوصی و غیردولتی فراهم شده و از ظرفیت آنها استفاده شود.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری اظهار کرد: در راستای دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و علمی کردن فرایند تولیدات کشاورزی راهکارهای اجرایی تبیین شده و در اختیار مدیران و مسئولین مراکز و کارشناسان پهنه قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سال گذشته علاوه بر وظیفه تولید، وظیفه دیگری تحت عنوان توزیع و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهادکشاورزی محول شد ‌و ورود دانش به این بخش و هوشمندسازی عرضه و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در موفقیت انجام این وظیفه کمک شایانی خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخش تولید، بخش های فراوری محصولات و تنظیم بازار و همین طور پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی نیز باید به سمت دانش بنیان شدن و استفاده از نوآوری و فناوری های جدید حرکت کند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال امور اراضی فراخوانی برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای تحلیل عکس‌ های ماهواره‌ای در راستای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی صادر شده است، اظهار کرد: دانش بنیان کردن شرکت های خدمات کشاورزی و شرکت های فنی مهندسی و مراکز خدمات غیردولتی که در دهستان ها و روستاها فعالیت می کنند با توجه به ارتباط موثری که با روستاییان برقرار کرده‌اند، اولویت ما در سال آتی برای رسیدن به اهداف تعریف شده خواهد بود.

فتحی با اشاره به نقش امور ترویجی در دانش بنیان شدن بخش کشاورزی، افزود: بخش ترویج باید بیش از گذشته با کشاورزان ارتباط موثر برقرار کنند زیرا تا زمانی که ارتباط موثر با کشاورز ایجاد نشود، پذیرشی برای آموزش نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه زراعت آبی نیز باید به دانش بنیان شدن بخش توجه کرد، افزود: بین عملکرد کشاورز شاخص با متوسط عملکرد، فاصله زیادی وجود دارد که برای کاهش آن ناگزیر هستیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: در حوزه باغبانی و سرشاخه کاری درختان گردو نیز نتیجه خوبی داده است و پیگیری این طرح به صورت جدی ادامه یافته و با توجه به نتیجه موثر طرح کشاورزان به این سمت راهنمایی خواهند شد.

وی گفت: توسعه باغات در اراضی شیب دار نیز اولویت اصلی ما در حوزه باغبانی در ۱۴۰۱ خواهد بود؛ خشکسالی ها و قرار گرفتن در حوضه دریاچه ارومیه که حدود ۵۵ درصد سطح زیر کشت ما در این حوضه قرار دارد، ما را ناچار  می کند به سمت ایجاد و احیای باغات حرکت کنیم.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی رونق تولید کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی رونق تولید کشاورزی آذربایجان شرقی رونق تولید کشاورزی آذربایجان شرقی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان