Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر خورشیدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: در یک سال گذشته علی مرادی رییس فدراسیون وزنه‌برداری، توجه خاصی به ورزش زنان نشان داد و حتی نتایح بدست آمده نشان دهنده این حمایت است. هر چند در کنار آن نباید حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک را فراموش کنیم.

وی افزود: فدراسیون با برنامه‌ریزی مدون و اردوی مداوم یکساله تلاش کرد تا دختران در شرایط آمادگی خوبی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حمایت‌ها و اردوهای مستمر نتیجه بخش بود و توانستیم در عرصه جهانی به مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان دست یابیم که نقطه عطف وزنه‌برداری زنان بود.

خورشیدی اضافه کرد: موفق شدیم یک سهمیه المپیک در بخش زنان کسب کنیم. اگر برنامه‌ریزی بهتری داشتیم، حتی الهام حسینی هم می‌توانست سهمیه المپیک بگیرد. هر چند او در پیکارهای جهانی در رده ششم قرار گرفت که همه این موارد نشان دهند رشد وزنه‌برداری زنان ایران است.

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری زنان یادآور شد: با توجه به شرایط سخت حاکم بر فدراسیون اما باز هم حمایت‌ها از زنان وزنه‌بردار ادامه داشت. امسال می‌توانیم مدال‌های رنگارنگی در بازی‌های کشورهای اسلامی که مرداد ماه در ترکیه برگزار می‌شود کسب کنیم. اردوی تیم ملی وزنه‌برداری زنان بعد از عید برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: باید در مسابقات مختلف شرکت کنیم تا ضمن کسب تجربه در آینده به نتایج دلخواه برسیم؛ اینکه نزدیک بازی‌های المپیک و یا بازی‌های آسیایی به دنبال مدال باشیم، چنین چیزی امکان نخواهد داشت. با توجه به تورم و هزینه‌های برگزاری اردو، اعتبارات موجود پاسخگوی برگزاری برنامه‌های پیش رو نیست. کسب مدال در پیکارهای جهانی و آسیایی کار مشکلی است چرا که برترین وزنه‌برداران زن جهان در قاره آسیا هستند. 

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری زنان تاکید کرد: نایب قهرمانی یکتا جمالی بهترین خاطره و مصدومیت و اعزام نشدن پریسا جهانفکریان به المپیک بدترین خاطره در عرصه وزنه‌برداری بود. در مردان هم آسیب دیدگی سهراب مرادی بدترین و کسب مدال رسول معتمدی بهترین اتفاق این سال بود.

وی درباره اتفاقات فدراسیون وزنه‌برداری و موضوع بازنشستگی علی مرادی و بازگشت دوباره او گفت: مرادی یکی از روسای موفق فدراسیون است. حتی منتقدان وی هم می‌گویند که او مدیری قوی و کارگشا است و تا پایان دوره باید به عنوان رییس فدراسیون باقی بماند. در دوره او چهار سال متوالی قهرمانی جوانان جهان و سه بار روی سکوهای جهانی در رده بزرگسالان رفتیم. اگر می‌خواهیم به موفقیت‌های بیشتری برسیم به مدیریت او نیاز داریم.

خورشیدی اضافه کرد: انتقام‌گیری و کینه‌ورزی نقد نیست. انتقاداتی وارد است اما برخی‌ انتقام جویی را با نقد اشتباه گرفتند. فدراسیون جزو فدراسیون‌های برتر سال ۱۴۰۰ بود چرا که نایب قهرمان بزرگسالان جهان شدیم و در رده زنان هم مدال کسب کردیم.

ورزش زنان در تقویم ۱۴۰۰ با تاریخ سازی یکتا جمالی  وزنه‌بردار دسته ۸۷ کیلوگرم در رقابت‌های قهرمانی جهان که خردادماه برگزار شده بود، بر سر زبان‌ها افتاد. نوجوان ۱۶ ساله‌ای که در رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان به مدال برنز رسید و شگفتی‌ساز شد. جمالی که در یکضرب موفق به کسب نخستین مدال زنان در رده سنی جوانان شده بود در حرکت دوضرب ابتدا ۱۰۵ کیلوگرم را مهار کرد و در ادامه موفق شد بر وزنه ۱۱۱ کیلوگرمی غلبه کند. جمالی نخستین وزنه بردار جوان ایرانی است که یکی از سکوهای قهرمانی جهان را در این رده سنی فتح کرد.

البته این مهم به همین‌جا ختم نشد و کاپیتان تیم وزنه‌برداری دختران ایران مهرماه امسال در رقابت‌های دسته ۸۱ کیلوگرم نوجوانان جهان در جده عربستان مدال نقره می‌گیرد و نخستین نقره تاریخ وزنه برداری ایران در بخش زنان را ثبت می‌کند.

برچسب‌ها سید الهام حسینی وزنه برداری زنان یکتا جمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزنه برداری زنان یکتا جمالی وزنه برداری زنان یکتا جمالی وزنه برداری زنان جوانان جهان وزنه بردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

وزیر ورزش و جوانان گفت: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویداد‌های مهم کسب مدال کنیم. با استعداد‌هایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعداد‌ها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشور‌ها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکاری است، اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتار‌های مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیاز‌های اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه‌ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد، تجلیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!