Web Analytics Made Easy - Statcounter

«روح‌الله اسدی»  در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص مهمترین طرح‌ها و برنامه‌های سال ۱۴۰۰ در معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: برگزاری ۴ هزا و ۱۹۶ کارگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نوجوانان و جوانان، برگزاری کارگاه پیشگیری از طلاق، کارگاه بازآموزی (آموزش ابزارهای سنجش خانواده) ویژه مدیران و روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی ازدواج و خانواده از مهمترین اقدامات جامعه جوانان در حوزه ازدواج و خانواده طی یک سال اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات معاونت جوانان در این حوزه همچنین می‌توان به صدور و تمدید مجوز ۵۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده، برگزاری دوره‌های آموزش کنشگران خانواده و سازمان‌های مردم نهاد به صورت مجازی با محوریت حل مسئله، (۶ هزار نفر ساعت) ارائه مشاوره‌های رایگان ازدواج و خانواده به ۱۰ هزار و ۳۲۴ نفر و تولید ۱۷۸ محصولات رسانه‌ه­ای در این زمینه اشاره کرد.

اسدی افزود: برگزاری بیش از ۱۲ هزار کارگاه­ و رویداد اشتغال‌زایی، کارآفرینی و استارت‌آپ ویکندها در مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان در ۱۵ استان کشور، برگزاری دروه‌­های مهارت آموزی اشتغال، کارآفرینی و مهارت‌های زندگی ویژه سربازان با حضور بیش از ۸۰ هزار نفر نیز از اقدامات ارزشمند جامعه جوانان طی یک سال اخیر به شمار می‌رود.

برگزاری دوره‌­های مهارت‌آموزی برای جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال

وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌­های مهارت‌آموزی اشتغال و کارآفرینی و مهارت­‌های زندگی ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال (بیش از ۱۰هزار نفر از جوانان) با بهره‌گیری از ظرفیت ۱۱۰ مسجد در سطح کل کشور با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، برگزاری دوره­‌های آموزش اشتغال و کارآفرینی و مهارت­های زندگی ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال (بیش از ۸هزار نفر از جوانان) تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) با همکاری این کمیته و ارائه خدمات مشاوره کارآفرینی به جوانان کارآفرین (دریافت کننده تسهیلات اشتغال و کارآفرینی) نیز از دیگر اقدامات این معاونت در راستای طرح‌های ملی و فراگیری جوانان است.

به گفته اسدی، برگزاری برنامه­‌های فرهنگی، هنری، تربیتی و آموزشی در خانه‌­های جوانان فعال در سطح مرکز استان‌ها و شهرستان‌ها (۱۰۹ خانه جوانان فعال)، راه‌اندازی خانه‌های جوان در سطح استان‌ها و طراحی و برگزاری ۴هزار برنامه فرهنگی، اجتماعی در هفته جوان در سطح استان‌ها، با محوریت شهرستان‌ها نیز از اقدامات مهم حوزه جوانان در دولت سیزدهم است.

وی ادامه داد: در این یک سال همچنین برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات حمایتی سازمان‌های مردم نهاد جوانان در سال ۱۴۰۰ در حوزه طرح‌ها و برنامه های سمن‌های جوانان با موضوع کارآفرینی و اشتغال در ۳۱ استان، اجرای ۶ کارگاه ملی مجازی سمن‌های جوانان و اجرای ۱۲ کارگاه منطقه‌ای - مجازی سمن‌های جوانان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی جوانان با میزبانی سمنان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری (مهر و آبان و آذر۱۴۰۰) به همت جامعه جوانان به انجام رسید.

اسدی تصریح کرد: اجرای کارگاه ملی مجازی «روش‌های تامین و مدیریت منابع مالی در سازمان‌های مردم نهاد جوانان» در آبان ماه ۱۴۰۰، برنامه‌ریزی و راه‌اندازی پلتفرم بازار (وندا) جهت معرفی کسب و کارهای نوین جوانان و زنان سرپرست خانواده نیز از اقدامات مهم حمایتی در این یک سال به منظور حمایت از جوانان و زنان بود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: رصد و پیگیری مصوبات شورای عالی جوانان، رصد، پیگیری و برگزاری ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و تدوین و تنظیم گزارش اقدامات و دستاوردهای حوزه جوانان طی سال‌های ۱۳۹۸-۱۳۹۲و رصد و پیگیری جلسات ستادهای ساماندهی امور جوانان استان‌ها نیز طی یک این دوران اتفاق اقتاد.

وی همچنین تهیه و تدوین گزارش وضعیت منابع انسانی حوزه جوانان سراسر کشور و تهیه و تدوین سامانه ملی روشنگری و تبیین ابهامات و شبهات جوانان را از دیگر اقدامات این معاونت در این دوران عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، وزارت ورزش و جوانان ۸ دی‌ماه ۱۳۸۹ پس از ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان در مجلس هشتم تشکیل شد.

برچسب‌ها زنان سرپرست خانواده اختصاصی ایرنا وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زنان سرپرست خانواده اختصاصی ایرنا وزارت ورزش و جوانان زنان سرپرست خانواده اختصاصی ایرنا وزارت ورزش و جوانان وزارت ورزش و جوانان ازدواج و خانواده برگزاری دوره استان ها هزار نفر یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 6095139

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • جوانان در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد