Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:51:23 GMT

طبیعت‌گردان با طبیعت مثل خانه و حیاط خود برخورد کنند

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۸۷۰۸

طبیعت‌گردان با طبیعت مثل خانه و حیاط خود برخورد کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قاسم‌پور پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته اردبیل و در آستانه ۱۳ فروردین روز انس با طبیعت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای محیط‌بان اظهار کرد: بعد از ۳ ماه خواب زمستانی طبیعت، اکثر خانواده‌ها بر اساس یک رسم دیرینه علاقه‌مند هستند تا با رجوع به طبیعت از زیبایی‌های آن استفاده کنند که شایسته است در بهره‌گیری از کارکردهای مختلف طبیعت، مراقب و مواظب این موهبت الهی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با هشدار به برخی نامهربانی‌ها نسبت به تخریب طبیعت، آلودگی هوا و محیط پیرامونی تصریح کرد: شایسته است در روز طبیعت همه مردم ایران و اهالی استان اردبیل نسبت به صیانت و حفاظت از این عنصر با ارزش همت کرده و رفتار مهربانانه‌ای را در کنار گردش و بهره‌گیری از طبیعت داشته باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل جلوگیری از تخریب و آلودگی طبیعت را یک راهکار منطقی بر اساس آموزه‌های دینی و عقلی دانست و گفت: همان طوری که انسان‌ها شعور دارند، طبیعت نیز دارای شعور است و این امانت را باید به بهترین شکل محافظت کرده و به نسل‌های بعدی بسپاریم.

قاسم‌پور فلسفه خلقت در طبیعت را آرامش‌بخشی به انسان‌ها توصیف کرد و افزود: متأسفانه در دهه‌های اخیر طبیعت به دلیل برخی غفلت‌ها و بی‌توجهی‌ها دچار تخریب و آلودگی شده که شایسته است بیش از این به این شرایط دامن نزنیم.

وی از طبیعت‌دوستان خواست تا به هیچ‌گونه پسماند و زباله را در طبیعت رها نکرده و همچون خانه و حیاط منزل خود از آن صیانت کنند چرا که هرگونه آلودگی به طبیعت از زیبایی آن می‌کاهد.

قاسم‌پور با بیان اینکه نباید در طبیعت زباله به ویژه کیسه پلاستیکی رها شود، خاطرنشان کرد: ۴۰۰ سال زمان نیاز است تا این کیسه‌های پلاستیکی تجزیه و در خاک از بین بروند که بدترین آسیب را نیز به طبیعت وارد می‌کنند که شایسته است در صیانت از طبیعت و محیط زیست رفتار مهربانانه با آن داشته باشیم و جز رد پای خود چیز در طبیعت به یادگار نگذاریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: احترام به طبیعت و محیط زیست در کنار وظیفه اخلاقی‌، دینی و توصیه آموزه‌های ارزشی ما در اصل ۵۰ قانون اساسی نیز به عنوان یک وظیفه همگانی مورد تاکید قرار گرفته و امیدواریم همه هموطنان بعد از استراحت و لذت بردن در طبیعت و لذت بردن از مواهب خدادادی در روز ۱۳ فروردین در هنگام بازگشت نسبت به زیباسازی و پاکسازی محیط پیرامونی خود اقدام کنند.

قاسم‌پور پرهیز از روشن کردن آتش در کنار جنگل‌ها و بوته‌ها را به طبیعت‌دوستان یادآور شد و بیان کرد: هرگونه شکستن شاخه درختان و تخریب مراتع در این ایام بزرگترین خسارت را به همراه خواهد داشت.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با همکاری شهرداری‌ها قرار است در قالب باکس‌های تهیه شده سبزه و ماهی قرمز عید هموطنان جمع‌آوری شده تا مانع از ورود آنها به طبیعت باشیم.

قاسم‌پور از توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در بین همشهریان برای جمع‌آوری زباله در پایان روز طبیعت خبر داد و تصریح کرد: به ازای هر خروجی خودرو از شهرها، یک کیسه زباله توزیع خواهد شد تا در هنگام بازگشت هموطنان زباله‌ها و پسماند خود را در طبیعت رها نکنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با هشدار به برخی از شهروندان که قصد شکار حیوانات را دارند، گفت: هرگونه شکار ممنوع است و با توجه به وجود علائم مشکوک بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان امیدواریم هم استانی‌ها در صورت مشاهده لاشه پرندگان بدون تماس با آن با نزدیک‌ترین دامپزشکی و محیط زیست ارتباط برقرار کرده و گزارش خود را ارائه کنند.

کد خبر 5457235

منبع: مهر

کلیدواژه: طبیعت گردی محیط زیست اردبیل حسن قاسم پور روز طبیعت محیط بان طبیعت آلودگی هوا تخریب زباله کیسه زباله کیسه پلاستیکی جنگل بوشهر ویروس کرونا گردشگری کرمانشاه مسافران نوروزی خراسان رضوی سفرهای نوروزی آمار کرونا نوروز سانحه تصادف مشهد 12 فروردین ایلام محیط زیست قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت