Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@14:44:02 GMT

هدیه ایران خودرو ترفند جدید مجرمان سایبری

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۸۸۲۰

هدیه ایران خودرو ترفند جدید مجرمان سایبری

به گزارش ایرنا از پلیس فتا،  سرهنگ رامین پاشایی روز جمعه با اعلام این مطلب افزود: براساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و گزارشات متعدد مردمی به این پلیس، مشخص شد مجرمان سایبری با سوء استفاده از نام و اعتبار این شرکت خودرو سازی و سایر ترفندها با ارسال تصاویر و لینک های آلوده بمنظور کلاهبرداری از هموطنان با موضوع شرکت در قرعه کشی شصتمین سالگرد احداث این شرکت خودروسازی و تشویق هموطنان به تکمیل فرم های نظرسنجی، مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند که در این اقدام مجرمانه ارسال لینک های آلوده صرفاً از طریق پیام رسان های غیر بومی و شبکه اجتماعی اینستاگرام در حال انتشار می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی در ادامه افزود: لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، با کنترل صندوق پیامک تلفن همراه و سرقت اطلاعات محرمانه بانکی متقاضیان، نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها اقدام می‌کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور گفت: براساس اقدامات فنی و انتظامی پلیس فتا تعدادی تارنما مجرمانه در این خصوص شناسایی و ضمن مسدودسازی، اقدام قضایی بر علیه مرتکبین در جریان می باشد.

وی به شهروندان توصیه کرد: برای پیشگیری از وقوع چنین مواردی ضمن افزایش سطح آگاهی و سواد رسانه‌ای خود فریب پیامک‌های دریافتی از منابع نامعتبر را نخورده و از باز کردن لینک‌های ارائه شده از سوی افراد ناشناس به صورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.
 

کلاهبرداری در اینستاگرام با ترفند انتقال وجه

رئیس پلیس فتا غرب استان تهران از شناسایی و دستگیری سازنده اکانت جعلی در اینستاگرام و درخواست انتقال وجه از دوستان و آشنایان  مالک اصلی پیج  برای کلاهبرداری از شهروندان، خبر داد.

سرهنگ موسوی افزود: شخصی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس با ساختن اکانت جعلی در اینستاگرام با اسم و تصویر من از دوستان و آشنایانم (فالورهایم) درخواست وجه قرضی کرده است و پس از واریز وجه متوجه شدند که از طرف من نبوده و کلاهبرداری شده است.

رئیس پلیس فتا غرب استان تهران بیان داشت: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی هویت متهم شناسایی شده برای پلیس محرز شد و پس از تشریفات قضایی مجرم در شهرستان شهریار (غرب استان تهران) دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.  

این مقام سایبری افزود: متهم پس از حضور در پلیس فتا اعتراف کرد که با راه اندازی یک صفحه جعلی کاربران اینستاگرام با دنبال کنندگان بالا، از دوستان و آشنایان آنها با ارسال پیام در دایرکت اینستاگرام در خواست وجه کرده و سپس شماره کارت مورد استفاده خود را جهت دریافت وجه ارائه کرده است؛ تا کنون ۱۰۰ نفر از شکات پرونده مطروحه در سراسر کشور شناسایی و با توجه به گستردگی کلاهبرداری  اقدامات در جهت شناسایی سایر شکات در دست انجام می باشد.

دستگیری کلاهبردار معاملات رمز ارز دیجیتال در تلگرام 

رئیس پلیس فتا غرب استان تهران همچنین از شناسایی و دستگیری کلاهبردار معاملات با رمز ارز دیجیتال در تلگرام خبر داد و گفت: طی مراجعه حضوری یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی تحت عنوان "خرید اعتبار ریزر در ازای فروش رمز ارز تتر" موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

سرهنگ موسوی افزود: متهم با تبلیغات گسترده در بستر شبکه های مجازی اقدام به فروش ریزر کرده است که پس از مدتی فعالیت در این زمینه با تحریک مشتریان به برگزاری فروش ویژه و تخفیف در ازای خرید ۱۰k تتر مبالغی ارز دیجیتال از مشتریان دریافت و اقدام به حذف حساب  کاربری خود در پیام رسان تلگرام می کند.  

این مقام سایبری افزود: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی هویت متهمین شناسایی شده و طی هماهنگی های بعمل آمده با مقام محترم قضایی دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند و اذعان داشتند طی ۳ سال اخیر با مشارکت هم در زمینه خرید و فروش ریزر در بستر فضای مجازی فعالیت دارند.

برچسب‌ها رمز ارز تلگرام اینستاگرام پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رمز ارز تلگرام اینستاگرام رمز ارز تلگرام اینستاگرام پلیس فتا غرب استان تهران پلیس فتا رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه پابندهای الکترونیکی سارقان ۴۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد، گفت: در صورت تمام شدن شارژ پابند در کمترین زمان فرد سابقه دار دستگیر می‌شود.

به گزارش مشرق، سردار علی ولی‌پور گودرزی افزود: طرح پابند الکترونیکی که برای مجرمان و سارقانی که سابقه دار هستند ممکن است نواقصی داشته باشد اما بسیار کم است.

وی ادامه داد: پابندها ۴۸ ساعت شارژ را نگه می‌دارند و مجرم به صورت مستمر توسط ماموران رصد می‌شود و اگر شارژ به حدود ۵۰ درصد لسد به وی با ارسال پیامک تذکر شارژ مجدد می‌دهیم.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر شارژ پابند الکترونیکی به ۲۰ درصد برسد با فرد سابقه دار تماس گرفته می‌شود و از او می‌خواهیم که آن را شارژ کند.

وی اضافه کرد: اگر فرد سابقه دار پابند را شارژ نکند یعنی از دستور پلیس و دستور قضایی تمکین نکرده و دوباره علیه او اعلام جرم می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم شارژ این پابندها قطع شود، یادآور شد: اگر شارژ این پابند قطع شود بلافاصله به گشت‌های آگاهی و کلانتری محل اطلاع رسانی می‌کنیم البته اتاق مانیتورینگ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و همه رده‌های پلیس در کمترین زمان نسبت به بازداشت فرد اقدام می‌کنند.

وی گفت: نحوه شارژ این پابندها با یک سیم و از طریق برق است و برای شارژ این پابندهای الکترونیکی نیاز به باز کردن آن نیست.

سردار علی ولی‌پور گودرزی تاکید کرد: این پابندهای الکترونیکی ضدآب است و حتی در آب هم از کار نمی‌افتد.

اجرای طرح پابند الکترونیکی مجرمان با بیش از سه سال سابقه در استان‌های تهران و البرز با همکاری قوه قضاییه از امروز ۲۱ اسفند آغاز و در گام نخست این نوع پابند به پای ۱۰۰ مجرم در پایتخت بسته شد.

براساس این طرح، مجرمانی که بیش از سه سال سابقه در پرونده خود دارند به جای زندان، با پابند الکترونیکی کنترل می‌شوند.

رییس پلیس پایتخت پیش تر در خصوص این پابندهای الکترونیکی گفته بود که در سه مرحله این پابندها تست شده است.

سردار عباسعلی محمدیان افزود: مرکز رصد مجرمان را در تهران بزرگ آماده کردیم و تعداد این افراد از ۱۰۰ نفر گذشته که برای روز اول و با دستور فرمانده فراجا این طرح آغاز و پابند برای این افراد نصب شده است.

وی ادامه داد: حوزه‌ها به صورت سرکلانتری و کلانتری ایجاد می‌کنیم تا با آموزش به مجرمان، کنترل آنها آسان تر شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری یک بیلیون و ۹۰۰ میلیارد ریالی با وعده خرید خودرو
  • دستگیری سارق خودرو در کمتر از ۲۴ ساعت
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور