Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رضایی روز جمعه در حاشیه نشست بررسی مشکلات شهرستان لالی و اندیکا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:همزمان با جنگ روسیه و اوکراین، موضوع امنیت غذایی در دنیا تحت تاثیر قرار گرفت و پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که سال‌های آینده، موضوع کمبود مواد غذایی در دنیا به شکل گسترده‌ای احساس شود.

وی ادامه‌داد: دولت چین در ۲ سال گذشته، برای خرید و انبار محصولات غذایی به ویژه ذرت و گندم فعالیت‌ زیادی داشته است و این موضوع تا پیش از شروع جنگ روسیه و اوکراین، برای کارشناسان اقتصادی سوالاتی را به وجود آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: همزمان با آغاز جنگ روسیه و اوکراین، هدف دولت چین از این اقدام (خرید و انبار محصولات کشاورزی) مشخص شد.

رضایی با بیان اینکه در ۱۰ سال آینده موضوع غذا به یک اولویت جدی برای همه دنیا محسوب می‌شود ادامه داد: در این راستا، رشد تولید محصولات کشاورزی در مناطق مختلف و مستعد به ویژه استان خوزستان باید به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد.

لزوم خروج از حالت کشاورزی سنتی

معاون اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه بهره‌وری در فعالیت‌های کشاورزی موضوعی است که باید برای آن توسط کارشناسان این حوزه، برنامه‌ریزی شود افزود: کشاورزی که مدرن نباشد، نمی‌تواند از رشد کافی در تولید محصول برخوردار شود.

وی اضافه‌کرد: در قطب‌های کشاورزی در ایران و به ویژه خوزستان از جمله اندیکا، لالی، ایذه و ...، باید صنایع تبدیلی و فرآوری محصول ایجاد شود.

رضایی گفت: ایجاد اینگونه صنایع علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش تولید، باعث جلوگیری از مهاجرت جوانان جویای کار و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در منطقه خواهد شد.

معاون اقتصادی رییس جمهور ادامه داد: شهرستان‌های لالی و اندیکا ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامداری دارند اما به دلیل خلاء موجود در زمینه به کارگیری از روش‌های مدرن، شاهد فعالیت‌ سنتی و مهاجرت جوانان جویای کار به مناطق صنعتی مانند عسلویه هستیم.

دولت برای ایجاد صنایع پایین دست پتروشیمی مسجدسلیمان برنامه‌ریزی می‌کند

وی به فعالیت پتروشیمی مسجدسلیمان در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: این صنعت در حال تولید محصولات خام است، درصورتی که با ایجاد صنایع پایین دست آن، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده در تولید محصولات دیگر، فرصت‌های پایدار شغلی مناسبی به وجود می‌آید.

رضایی اضافه‌کرد: دولت برای ایجاد اینگونه واحدهای پایین دستی، در ۲ سال آینده برنامه‌ریزی‌ مدونی دارد.

لالی و اندیکا از برنامه توسعه‌ای برخوردار می‌شوند

رضایی همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو به ضرورت برنامه‌ریزی اجرایی برای توسعه شهرستان های اندیکا و لالی در سال ۱۴۰۱ و همچنین برنامه‌ای کاربردی در طول سال‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ تاکید کرد و گفت: این برنامه‌ریزی‌ها، ظرفیت‌های اقتصادی این شهرستان‌ها را شناسایی خواهند کرد.

وی افزود: سرمایه گذاران برای انجام فعالیت‌ اقتصادی در منطقه از مشوق‌هایی برخوردار می‌شوند که می‌تواند به توسعه این شهرستان‌ها شتاب بیشتری دهد.

تلاش‌ دولت باید با شتاب بیشتری همراه باشد

معاون اقتصادی رییس جمهور به سرعت عمل دستگاه‌های اجرایی برای رسیدگی به امور کشور و انتظارات مردم تاکید کرد و گفت: متاسفانه مدت زمان رسیدگی به امور کشور متناسب با انتظارات مردم نیست و این فاصله زمانی باید با تلاش دولت از شتاب بیشتری برخوردار شود.

رضایی اضافه‌کرد: نباید اجازه داد که بیش از این بین انتظارات مردم و رسیدگی به امور شکاف ایجاد شود.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین سیاست‌های دولت، پاسخ مثبت به انتظارات به حق مردم است و باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

معاون اقتصادی رییس جمهور روز چهارشنبه هفته گذشته وارد خوزستان شد و در این مدت از چند پروژه اقتصادی، و نیز مناطق زلزله زده اندیکا دیدن کرد. وی همچنین در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع خوزستان حضور یافت.

برچسب‌ها روسیه امنیت غذایی اختصاصی ایرنا مسجدسلیمان خوزستان محسن رضایی میرقائد اندیکا اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه امنیت غذایی اختصاصی ایرنا روسیه امنیت غذایی اختصاصی ایرنا مسجدسلیمان خوزستان محسن رضایی میرقائد اندیکا اهواز معاون اقتصادی رییس جمهور محصولات کشاورزی تولید محصولات برنامه ریزی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم به کشت علوفه های دیم گفت: بهترین راه برای جبران کسری علوفه و اقتصادی شدن دیم زارها، تبدیل دیم زارهای کم بازده جهت تولید علوفه دام است.

پرویز امجدی ادامه داد: کشت نباتات علوفه ای از جمله خلر، ماشک، شبدر، اسپرس، گاودانه و ... در تناوب با گندم به جای آیش به کشاورزان و بهره برداران توصیه می‌شود که می تواند در افزایش عملکرد محصول آتی و حاصلخیزی خاک بسیار تاثیرگذار باشد و کمکی برای تولید علوفه دامداران محسوب شود.

وی ادامه داد: کشاورزان منطقه به دلیل عدم آشنایی با این محصولات و مزایای آنها چندان راغب به کشت و کار این محصولات نبوده و بایستی اقدامات ترویجی و آموزشی برای بهره برداران صورت گیرد.

امجدی  درخصوص زمان کشت این محصولات گفت: این علوفه های دیم را می توان به صورت بهاره و پاییزه و کشت انتظاری کشت نمود.

از ابتدای سال زراعی جاری به منظور ترغیب کشاورزان و ترویج این محصولات ۳۹۷۵ کیلوگرم بذر رایگان و ۶۰۰۰ کیلوگرم بذر یارانه دار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

 

 

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند