Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن بهرام نیا روز جمعه در دیدار با استاندار دیاله عراق اظهار داشت: پس از بازگشایی بازارچه هلاله شمالی و ایجاد شهرک صنعتی با توافق طرفین می توانیم در آینده نزدیک شاهد رونق و توسعه صادرات بین ۲ استان باشیم.

وی افزود: عزم و اراده ما برای بازگشایی بازارچه هلاله شمالی بسیار جدی است و در این راستا پس از دیدار در مرز هلاله شمالی و امضا تفاهم نامه اولیه، محل بازارچه هم مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ایلام ادامه داد: با توافق و رضایت طرفین ماشین آلات راهسازی را در منطقه هلاله شمالی مستقر و کالاهای نظیر کاشی ، سرامیک ، ظروف شیشه ای ، محصولات پلاستیکی ، سنگ آهن، سیمان را به  استان دیاله عراق صادر کنیم.

بهرام نیا تاکید کرد: با توجه به نیازمندها و کمبودهای استان در هر بخش و حوزه نیز می توانیم اقلام و کالاهای مورد نیاز را وارد کنیم.

استاندار ایلام از آمادگی کامل برای ایجاد شهرک صنعتی مشترک در مرز ۲ استان خبر داد و گفت: در صورت موافقت طرفین همچنین شهرک صنعتی در مرز هلاله شمالی ایجاد می شود  و حتی به صورت فصلی این امکان بین دو استان دیاله عراق و ایلام مهیاست.

وی اعلام کرد: در خصوص ماشین آلات اگر استان دیاله آمادگی دارد ماشین آلات راهسازی را در منطقه فعال خواهیم کرد تا زیرساخت راه را برای رفت و آمد وسایل نقلیه مهیا شود. 

بهرام نیا ادامه داد: تمامی مصوباتی که امروز بیان می شود می توانیم از هفته آینده به آن عمل کنیم و این آمادگی وجود دارد که از هفته آینده اولین محموله را به استان شما صادر کنیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه هر مسوولیت فرصتی برای خدمتگذاری است، افزود: در مکتب اهل بیت (ع) مسوولیت فرصت خدمتگذاری به مردم است و هم اکنون که شما مسوولیتی مهمی در این استان دارید می توانید به مردم دیاله و حتی مردم ایلام هم خدمت کنید.

به گزارش ایرنا، حسن بهرام نیا استاندار ایلام صبح روز جمعه با اتفاق تعدادی از مسوولان استانی به دعوت مثنی علی مهدی استاندار دیاله عراق از طریق مرز خسروی وارد استان دیاله شد.

برچسب‌ها استانداری ایلام ایلام حسن بهرام نیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری ایلام ایلام حسن بهرام نیا استانداری ایلام ایلام حسن بهرام نیا استاندار ایلام هلاله شمالی استان دیاله شهرک صنعتی دیاله عراق بهرام نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال

استاندار مازندران از خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری شامگاه_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست از صدور خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر پس از گذشت ۳۰ سال از مجموعه محیط زیست خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

وی افزود: امروز مطمئناً در تقویم مردم نوشهر روزی به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است چرا که بعد از سه دهه سرگردانی، سرانجام با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست کشور، شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج و مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، عنوان کرد: در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰، مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

نوری با اشاره به اینکه به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد، تصریح کرد: با پیگیری‌های مکرر مقرر شد تا به منظور رفع محدودیت ایجاد شده برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک در خصوص مجوز صدور پروانه بهره‌برداری، سازمان حفاظت محیط زیست مساعدت لازم را به عمل آورد.

نماینده دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در نهایت موضوع در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 751575

دیگر خبرها

  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک