Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان بریتانیایی از آزمایش بر روی یک فناوری خبر داده‌اند که سطح قند خون را می‌خواند و از الگوریتمی برای تعیین میزان انسولین مورد نیاز استفاده می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از اسکای، صدها بزرگسال و کودک مبتلا به دیابت نوع ۱ در حال آزمایش "لوزالمعده مصنوعی" برای نظارت بر سطح انسولین خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه که یک سیستم حلقه بسته ترکیبی است، سطح قند خون را می‌خواند و از الگوریتمی برای تعیین میزان انسولینی که باید تجویز شود، استفاده می‌کند.

این آزمایش در بیش از ۳۰ مرکز دیابت سرویس ملی سلامت سراسر انگلستان در حال انجام است و تا کنون ۸۷۵ نفر برای آزمایش آن ثبت نام کرده‌اند.

این اولین مطالعه در نوع خود در جهان است و این دستگاه به زودی برای استفاده از طریق سرویس ملی سلامت در دسترس خواهد بود.

پروفسور "پارتا کار"، مشاور تخصصی دیابت سرویس ملی سلامت، گفت: با کمک این دستگاه افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ می‌توانند بدون نگرانی در مورد سطح گلوکز یا دارو به زندگی خود ادامه دهند.

دانشمندان می‌گویند این دستگاه می‌تواند آزمایش‌ گرفتن خون از انگشت را حذف کند و از حملات هیپوگلیسمی و هیپرگلیسمی جلوگیری کند که این امر می‌تواند به ویژه برای کودکان مفید باشد؛ چراکه تخمین زده می‌شود که تنها یک سوم از جوانان مبتلا به دیابت نوع ۱ کنترل خوبی بر سطح گلوکز خون خود دارند.

"شارلوت ابوت پیرس" ۶ ساله، کمی بیش از یک سال پیش به دیابت نوع ۱ مبتلا شد و در بخشی از این آزمایش حضور دارد. مادر "شارلوت" گفت: قبل از استفاده از سیستم حلقه بسته ترکیبی، من و همسرم هر شب هر دو ساعت یک‌بار بیدار می‌شدیم و قند خون "شارلوت" را چک می‌کردیم و اغلب اوقات انسولین استفاده می‌کردیم.

"کریس اسکیو"، مدیر اجرایی Diabetes UK، گفت: این فناوری پتانسیل تغییر زندگی افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ را دارد و می‌تواند کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشد.

مدیریت کالری دریافتی می‌تواند به بهبود دیابت نوع ۲ منجر شود

در همین حال، تحقیقات جدید نشان داده است که حتی افراد لاغر نیز می‌توانند با مدیریت کالری دریافتی خود، از دیابت نوع ۲ بهبود پیدا کنند.

چاقی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد، اما ۱۰ درصد از مبتلایان BMI پایین دارند که به آستانه چاقی نمی‌رسد.

آزمایشی که توسط پروفسور "روی تیلور" از دانشگاه نیوکاسل انجام شد، نشان داد که ۷۰ درصد از شرکت کنندگان با BMI پایین به لطف کاهش وزن و پیروی از یک رژیم غذایی، دیابت نوع ۲ آنها بهتر شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مبتلا به دیابت نوع ۱ دیابت نوع ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت