Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره‌کل زندان‌های استان کرمانشاه، ادعای یکی از زندانیان امنیتی و "پرحاشیه" این استان، مبنی بر عدم برخورداری از مرخصی درمانی را تکذیب و بر سوءاستفاده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی درجهت تشویش اذهان عمومی تأکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، روابط عمومی اداره‌کل زندان‌های استان کرمانشاه اعلام کرد: در پی حواشی رسانه‌ای ایجاد شده پیرامون خبر کذب اعتصاب غذای یکی از محکومین امنیتی این زندان به نام «سهیلا حجاب» و تلاش دروغین رسانه‌های همسو برای شایعه‌پراکنی درجهت نامساعد بودن حال جسمی وی، این اداره‌کل به اطلاع می‌رساند؛

«نامبرده براساس حکم مرجع قضایی دوران محکومیت خود را در زندان کرمانشاه سپری می‌کند و در این مدت به کرّات به‌دلیل درخواست‌های غیرقانونی ازجمله مرخصی‌های بی‌ضابطه، در تلاش است با اقدامات تحریک‌آمیز و تسری آن به فضای رسانه‌ای، از امتیازات قانونی، سوءاستفاد نماید که در جدیدترین مورد نیز مدعی اعتصاب غذا شده تا مراجع را وادار به کسب مرخصی نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا و برخلاف اخبار رسانه‌های معاند که تیتر «وخیم شدن وضعیت جسمی» وی را به دلیل «محرومیت از خدمات درمانی» ناشی از «اعتصاب غذا، دوختن لب‌ها و غیره» عنوان کرده‌اند؛ به اطلاع می‌رساند که این خبر، صرفا سوگیری‌های رسانه‌ای توام با جوسازی نامبرده درجهت فشار برای اخذ مرخصی‌های معمول است و این درحالی می‌باشد که مرجع قضایی بدلیل جرائم مندرج در پرونده وی، فعلا تجویز چنین درخواستی را منع کرده است.

در این اطلاعیه آمده است خدمات درمانی در تمام مراکز تأمینی و تربیتی به هر زندانی با هرجرمی ارائه می شود و دسترسی همیشگی آنان به کادر درمانی مهیاست.

متعاقبا هرگونه فضاسازی رسانه‌ای یا ادعای نامبرده درخصوص ممنوعیت ملاقات یا ضرب‌وشتم و رفتار خلاف موازین قانونی و شرعی با زندانیان کذب محض است.

گفتنی است ادعای «عدم برخورداری از حق مرخصی درمانی» سوژه تکراری و نخ‌نمایی است که بارها به شکل غیرواقع توسط محکومین امنیتی مطرح و توسط رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی برای جوسازی و تشویش اذهان عمومی منتشر شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان زندان ها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان زندان ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • باشگاه سپاهان از پرسپولیس شکایت می‌کند
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند