Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@08:33:24 GMT

بوستان های ابرکوه در روز طبیعت میزبان مسافران و شهروندان

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۱۸۲۷

بوستان های ابرکوه در روز طبیعت میزبان مسافران و شهروندان

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابرکوه با فضای سبز و بوستان محله‌ای متعدد به دلیل واقع ‌شدن در مسیر بزرگراه طریق الرضا (ع)، مسیر تردد مسافران و زائران علی بن ابن موسی الرضا (ع) و مکانی مناسب برای توقف کوتاه ‌مدت مسافران است.

این بوستان‌ها با آب‌ و هوای دلپذیر و تفرجگاه‌های مختلف در تمام ایام سال به‌ ویژه تابستان و تعطیلات نوروز پذیرای میهمانان و گردشگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوستان ۲۵ هکتاری فراغه، بوستان‌ ملت شهر ابرکوه، بوستان شهدای مدافع حرم روستای اسفند آباد، مریم‌آباد، شهرسب ، بوستان مهتاب شهر مهردشت، بوستان بانوان شهر ابرکوه که مجهز به امکانات و وسایل بازی کودکان است به دلیل دسترسی آسان، مسافران را در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی میزبانی می کند.

فرماندار ورئیس ستاد خدمات سفر ابرکوه با بیان حضور گسترده مسافران وگردشگران نوروزی در ابرکوه گفت : این شهرستان در این فصل از آب وهوایی خوبی برخوردار است و مسافران می توانند از بوستانها و تفرجگاه طبیعی برای روز طبیعت استفاده کنند.

محمد هادی زارع زاده روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا خاطر نشان کرد: در انتهای تعطیلات نوروزی هم ستاد خدمات سفر فعال است و درخدمت مسافران است .

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ابرکوه هم گفت: اواخر سال گذشته ۶ میلیارد ریال بودجه برای بازسازی، نگهداری و آماده‌سازی بوستان‌های فراغه، گلدشت فراغه و اسفند آباد برای رفاه حال مسافران نوروزی، گردشگران داخلی ، خارجی و مردم منطقه هزینه شده است.

مرتضی سعیدی در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: بوستان فراغه که در کیلومتر پنج جاده شیراز- ابرکوه - یزد وبوستان شهدای مدافع حرم اسفندآباد در بخش بهمن ،روستای اسفندآبادواقع است،که مجهز به نمازخانه ، سکوی های استراحت ، سرویس‌های بهداشتی ، وسایل بازی کودکان و زمین ورزش و گونه‌های گیاهی اقاقیا، گل‌ابریشم، کاج، سرو، انار، انجیر، اکالیپتوس، زیتون و زبان ‌گنجشک است.

این مسئول ادامه داد: بوستان فراغه وشهدای مدافع حرم در همه فصول سال به ‌ویژه در تابستان و نوروز ، تفرجگاهی مناسب و امن برای پذیرایی از میهمانان و مسافران نوروزی و همچنین اقامت و رفع خستگی زائران مشهد مقدس از استان‌های مرکزی و جنوبی است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ابرکوه یکی از ۱۶ شهر نمونه گردشگری کشور است که در این شهرستان تاکنون ۴۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده است و از این تعداد ۱۴۵ اثر تاریخی و طبیعی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که ۱۲۹ اثر غیرمنقول و ۱۲ اثر ناملموس است.

حمید مشتاقیان افزود : به دلیل جاذبه های زیبای گردشگری ابرکوه ، ۱۶۲هکتار از بافت تاریخی این شهر درسال ۱۳۹۵ درفهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

وی چهار اثر طبیعی ، موزه های مردم شناسی خانه صولت و عبرت (خانه حسینیان) ، مسجد بیرون منزلگاه امام رضا (ع)، خانه آقازاده، خانه‌های قدیمی، دهکده گردشگری تیرجرد، قلعه‌های تاریخی ، مسجد جامع ، گنبدعالی ، سرو ۴۵۰۰ ساله و سرو ۲۲۰۰ ساله را برخی از آثار تاریخی و طبیعی شاخص این شهرستان عنوان کرد.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفر ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد  - شیراز قرار دارد و فاصله این شهر تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران ابرکوه دولت مشارکت های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران ابرکوه دولت انقلاب اسلامی ایران ابرکوه دولت مشارکت های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟

تین نیوز

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند.

ایستگاه راه آهن همدان کجاست؟

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند. با افتتاح ایستگاه راه آهن همدان در سال ۱۳۹۶ مسیر ریلی همدان به مشهد به یکی از پر ترددترین مسیرهای ریلی کشور تبدیل شده است. هرسال تعداد زیادی از مردم همدان با خرید بلیط قطار همدان مشهد به پایتخت معنوی ایران سفر می کنند. در این مطلب، قصد داریم درباره محل قرار گرفتن ایستگاه راه آهن همدان و امکانات موجود در آن صحبت کنیم.

 

ایستگاه راه آهن همدان به عنوان ایستگاه مرکزی راه آهن غرب کشور در ۱۲کیلومتری میدان امام در مرکز شهر همدان و در نزدیکی روستایی به نام رباط شورین قرار دارد. این ایستگاه نوپا که در زمینی به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ مترمربع ساخته شده است، در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور وقت ایران، افتتاح شد. با توجه به فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر، در آینده قرار است این ایستگاه مسافربری به داخل شهر همدان انتقال پیدا کند و ایستگاه فعلی به عنوان ایستگاه باربری مورد استفاده قرار بگیرد. مسافرانی که بعد از اعلام تاریخ فروش بلیط قطار اقدام به خرید بلیط قطار همدان مشهد می کنند، باید قبل از حرکت قطار خود را به ایستگاه راه آهن همدان برسانند.

ایستگاه راه آهن همدان از چه ساختمان هایی تشکیل شده است؟

ایستگاه راه آهن همدان دارای زیربنای وسیع و بزرگی است و از ساختمان های مختلفی تشکیل شده است. ساختمان های موجود در ایستگاه راه آهن همدان عبارت اند از:

ساختمان اصلی ترمینال مسافربری ساختمان نگهبانی ساختمان نمازخانه ساختمان پلیس ساختمان پست برق ساختمان منبع زمینی آب ۱۰۰۰مترمکعبی ساختمان خوابگاه لوکوموتیوران ها ساختمان علائم و ارتباطات ساختمان دپوی تعمیرات ساختمان منابع سوخت و سکوی سوخت گیری قطارها ساختمان سالن اصلی، اداری و خدماتی ساختمان تاسیسات ساختمان فضای سرپوشیده اطراف ساختمان

مالک ایستگاه راه آهن همدان، وزارت راه و شهرسازی و گرداننده آن، راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

در ایستگاه راه آهن همدان امکانات رفاهی خوبی در اختیار مسافران قرار دارد. فرقی نمی کند که ساکن همدان باشید و بعد از اعلام پیش فروش بلیط قطار و خرید آنلاین بلیط قطار همدان مشهد به ایستگاه راه آهن بروید تا عازم مشهد شوید یا از شهرهای دیگر با قطار به همدان سفر کنید؛ در هر حال، می توانید از امکانات رفاهی موجود در ایستگاه راه آهن همدان استفاده کنید. از امکانات رفاهی موجود در این ایستگاه مسافربری می توان به مواردی مانند نمازخانه، سرویس بهداشتی، باجه فروش بلیط، تلفن عمومی، بوفه فروش خوراکی، دستگاه خودپرداز، سکوهای سوارشدن یا پیاده شدن مسافران از قطار، پارکینگ و … اشاره کرد. وجود پارکینگ در این ایستگاه یکی از مهم ترین امکانات رفاهی است. تمام ایستگاه های راه آهن باید دارای پارکینگ باشند؛ اما با توجه به دور بودن و فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر وجود پارکینگ در آن اهمیت بیشتری دارد. پارکینگ این ایستگاه در ابتدای خروجی آن واقع شده است.

 

راه های دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان کدام اند؟

با توجه به زیاد بودن فاصله ایستگاه راه آهن همدان از مرکز این شهر، مسافران برای دسترسی به این ایستگاه باید از خطوط تاکسیرانی استفاده کنند. به مسافران همدانی که سفر با قطار را انتخاب می کنند، پیشنهاد می کنیم که برای رفتن به ایستگاه راه آهن این شهر از تاکسی های اینترنتی کمک بگیرند و قبل از حرکت، قطار خود را به جاده رباط شورین برسانند. برخلاف هواپیماها که گاهی پروازشان با تأخیر همراه است، قطارها تاخیری ندارند و درست در زمان مشخص شده در بلیط قطار، حرکت خود را در مسیر ریلی مورد نظر آغاز می کنند؛ بنابراین، در صورت دیر رسیدن مسافران به ایستگاه راه آهن، ممکن است از قطار جا بمانند. به تمام مسافران خطوط ریلی کشور توصیه می شود که حداقل نیم ساعت قبل از حرکت قطار، در ایستگاه راه آهن شهر مبدأ حضور داشته باشند.

در مسیر ریلی بین همدان و مشهد قطار از چه شهرهایی عبور می کند؟

مسافت مسیر ریلی همدان-مشهد ۱۲۰۵ کیلومتر و قطارهای معمولی آن را در حدود ۱۶ ساعت طی می کنند. قطار بعد از خروج از ایستگاه راه آهن همدان به ایستگاه ساوه می رسد. این ایستگاه نیز جزو ایستگاه های نوپای ایران است و در سال ۱۳۹۶ افتتاح شده است.

قطار بعد از ایستگاه ساوه در ایستگاه راه آهن تهران توقف می کند و بعد از تهران به سمنان می رسد. شاهرود و نیشابور شهرهای بعدی هستند که قطار همدان به مشهد در آن ها نیز توقف می کند و درنهایت در ایستگاه راه آهن شهر مقصد، مسافران از قطار پیاده می شوند. در طول این سفر ۱۶ساعته، مسافران می توانند از تماشای مناظر مسیر ریلی لذت ببرند، در کوپه های قطار استراحت کنند یا بخوابند و از امکانات رفاهی ارائه شده در قطار استفاده کنند.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • رسم مهمان‌نوازی مردم اهواز از مسافران + فیلم
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟