Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: هم اکنون ۱۸۳ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان گلستان بستری هستند که ۱۴ نفر از روز گذشته بیشتر است. - اخبار استانها -

سعید گل فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان، درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار داشت: از این تعداد 54 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند و 27 نفر نیز به علت وخامت حالشان با دستگاه ونتیلاتور نفس می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براساس رنگ‌بندی جدید وزارت بهداشت در استان گلستان شهر قرمز نداریم و فقط کردکوی در وضع آبی قرار دارد.

گل فیروزی افزود: شهر‌های بندرگز، علی آبادکتول، ترکمن و کلاله نارنجی هستند و شهر‌های آزادشهر، آق‌قلا، رامیان، گرگان، گالیکش، مینودشت، مراوه تپه، گمیشان، گنبدکاووس در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان از مردم خواست: با تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به قطع زنجیره ابتلای ویروس کرونا کمک کنند.

آژیر قرمز کرونا در استان مرکزی به صدا درآمد/ 4 شهر استان مرکزی در وضعیت قرمزآمار کرونا در ایران| فوت 37 نفر در شبانه‌روز گذشتهکرونا در استان سمنان سوار موج سینوسی است

گل فیروزی عنوان کرد: تاکنون 3 میلیون و 238 هزار و 357 دز واکسن کرونا در گلستان تزریق شده که از این تعداد یک میلیون و 483 هزار و 977 دز برای نوبت اول و یک میلیون و 263 هزار و 863 دز برای نوبت دوم و 490 هزار و 491 دز برای نوبت سوم بوده است.

وی افزود: از مجموع واجدان شرایط واکسینایون در استان گلستان تاکنون 93 و 3 دهم درصد دز اول، 82 و 7 دهم درصد دز دوم و 36 و هشت دهم درصد جمعیت بالای 18 سال دز سوم را دریافت کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان میزان استقبال از دز سوم واکسن کرونا را در گلستان ضعیف اعلام کرد و افزود: افرادی که 3 ماه از تزریق دز دوم آن‌ها گذشته باید هر چه سریع‌تر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

گل فیروزی گفت: تجربیات ماه‌های اخیر نشان می‌دهد تزریق دز سوم واکسن می‌تواند در پیشگیری از ابتلای شدید موثر باشد.

انتهای پیام/581/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان