Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان سرپرست فرمانداری اسدآباد از راه اندازی کارخانه تولید چیپس سیب زمینی در این شهرستان خبر داد.

حسین علی شرکائی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این کارخانه صنعتی با مشارکت سه سرمایه گذار بخش خصوصی در شهرستان با اشتغال زایی ۸۰ نفر راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به جانمایی این طرح صنعتی افزود: طی جلسه‌ای با سه سرمایه گذار طرح فوق این سرمایه گذاران قصد خریداری کارخانه  لبنیاتی پاکنام شهرستان را دارند که با تغییر کاربری این واحد نسبت به راه اندازی کارخانه تولید چیپس در این مکان اقدام خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکائی با بیان اینکه از چند سال پیش کارخانه لبنیاتی پاکنام شهرستان غیر فعال و تعطیل است،خاطر نشان کرد: در مرحله اول این سرمایه گذاران برای خریداری این واحد تعطیل شده اعتباری افزون بر ۱۳ میلیارد تومان هزینه خواهند کرد که این میزان اعتبار از محل آورده سرمایه گذاران بوده و هیچ تسهیلات بانکی در این رابطه دریافت نکرده‌اند.

وی با اشاره به انعقاد قرار داد خریداری واحد غیر فعال کارخانه شیر پاکنام اسدآباد توسط این سرمایه گذاران در تهران در آینده بسیار نزدیک خاطر نشان کرد: در حال حاضر این سرمایه گذاران  از دو ماه پیش با انعقاد قرارداد لازم اقدام به خریداری دستگاه‌های راه اندازی کارخانه تولید چیپس سیب زمینی شهرستان از استان‌های تهران و تبریز کرده اند که این دستگاه‌ها در حال ساخت در داخل کشور است.

نماینده عالی دولت در شهرستان اسدآباد با بیان اینکه به سرمایه گذاران این طرح قول مساعد داده‌ایم که برای راه اندازی طرح آنان را حمایت کرده و در صورت هرگونه مشکل نسبت با مرتفع شدن آن پیگیری لازم را داشته باشیم ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده و پیش رفتن کارها در سال جاری تا قبل از فصل برداشت سیب زمینی منطقه اولین کارخانه تولید چیپس سیب زمینی شهرستان اسدآباد به عنوان یکی از ضروری ترین صنایع تبدیلی مورد نیاز در شهرستان و استان همدان  راه اندازی و افتتاح خواهد شد.

به گزارش ایسنا؛استان همدان  با تولید سالیانه ۹۵۰ هزار تن سیب زمینی رتبه اول تولید  این محصول را در کشور دارا بوده که این ظرفیت بالا در میزان تولید ضرورت  و توجه به ایجاد و افزایش صنایع تبدیلی و فرآوری سیب زمینی شامل سورت و بسته بندی سیب زمینی،تولید فرنچ فرایز سیب زمینی،پودر و پوره و چیپس سیب زمینی را در سطح استان همدان دو چندان می‌کند.

در حال حاضر بخشی از سیب‌زمینی استان همدان به واحدهای فرآوری سایر نقاط کشور از جمله تهران و خراسان رضوی حمل و فرآوری می‌شود که  با ایجاد هر چه بیشتر واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری سیب زمینی در سطح استان  بدون شک با فرآوری این محصول در منطقه  ارزش افزوده آن به استان باز خواهد گشت.

در رابطه با چرایی کم بودن وجود واحدهای فرآوری سیب زمینی در استان همدان به گفته حسن محمدی،مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان فرآوری سیب‌زمینی به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد و یک واحد فرآوری سیب زمینی با ظرفیت ۳۰ هزار تن به سرمایه گذاری بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان نیاز خواهد داشت که همین اقدام کمک‌های دولت در زمینه تسهیلات ارزان قیمت و جذب سرمایه گذار ایجاد فرآوری سیب زمینی را می‌طلبد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها صنايع تبديلي سیب زمینی جذب سرمایه گذار بخش خصوصي اشتغالزايي سرمایه گذاران فرآوری سیب زمینی صنایع تبدیلی استان همدان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه گوشت و پوست میلیون‌ها کروکودیل در کارخانه فرآوری می‌شود؟ (فیلم)
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • دستگیری سارق احشام و کشف ۴۸ رأس دام سرقتی در اسدآباد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود