Web Analytics Made Easy - Statcounter

رونمایی از دستاوردهای جدید ارتش/ قتل ۴ سرباز/ درگذشت حجت‌الاسلام ری شهری/ مذاکرات برجامی/ تعیین قیمت خرید تضمینی گندم/ روابط ایران و مصر/ برگزاری حضوری کلاس های مدارس و دانشگاه‌ها از ۱۴ فروردین/ لغو سفر "الحلبوسی" به ایران/ حضور«سپاه» در نمایشگاه نظامی دوحه/ درگذشت فرزند امیر پوردستان/ انتقاد از مصوبه مجلس در خصوص افزایش حقوق‌ها/ حواشی بازی ایران - لبنان در مشهد/ حلول ماه مبارک رمضان از جمله موضوعات خبرساز و پرمخاطب در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۱ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره رونمایی از پهپادهای برد بلند و موشک‌های ضد زره ارتش در آینده نزدیک از اولین خبرهای مورد توجه مخاطبان در سال جدید بود.

دوم فروردین ماه اما، توضیحات روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح  درباره قتل ۴ نفر توسط یکی از سربازان پادگان‌های منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بوشهر جزو اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

طبق اعلام روابط عمومی این سازمان، در این حادثه یکی از سربازان، با اسلحه اقدام به تیراندازی به سمت چهار هم‌خدمتی خود کرده و متواری می شود. متهم پس از تیراندازی در خارج از پادگان، یکی از مردم محلی را به گروگان می گیرد که با اقدامات انجام شده فرد گروگان آزاد می شود، اما متهم متواری می شود.

همچنین حضرت آیت الله خامنه‌ای با صدور پیامی رحلت عالم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری را تسلیت گفتند.

رهبر انقلاب اسلامی  شامگاه سوم فروردین هم با حضور در کنار پیکر مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین ری‌شهری، بر پیکر این عالم ربانی نماز اقامه کرده و سپس در جمع اعضای خانواده و برخی نزدیکان این مرحوم، طی سخنان کوتاهی، سوابق وزارت و قضاوت و خدمات وی در طول دوران انقلاب را منشأ خیر برای نظام دانستند.

رئیس جمهور/ رئیس مجلس شورای اسلامی/ رئیس قوه قضائیه/ آیت الله جنتی/ فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران/ فرمانده کل سپاه پاسداران ایران/ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح/ و تعدادی دیگری از مقامات لشکری و کشوری هم در پیام هایی جداگانه فقدان این عالم بزرگ را تسلیت گفتند.

برجام و مذاکرات وین و اظهارات مقامات کشورهای مختلف درباره چگونگی انجام آن، یکی از خبرسازترین موضوعات این روزها بود.

در همین رابطه اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری درباره رویکرد کشورهای منطقه و رژیم صهیونیستی در قبال نقش ایران در منطقه و پیش‌برد مذاکرات وین در راستای احیای توافق هسته‌ای، در صدر اخبار پربازدید امروز قرار گرفت.

ند پرایس با اشاره به اینکه شرکای ما در حاشیه خلیج فارس از امکان بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام استقبال کردند، گفت: این چیزی است که هنوز روی آن کار می‌کنیم. هنوز در تلاشیم ببینیم آیا چنین چیزی امکان‌پذیر خواهد بود یا نه. ما خودمان را هم برای جهانی که در آن برجام داریم و هم برای جهانی که در آن برجام نداریم، آماده می‌کنیم. اما در هر صورت، تعهد رئیس جمهور [جو بایدن] به این امر مسلم که ایران هیچ‌گاه به یک سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت، غیرقابل تغییر است، پابرجاست و چیزیست که ما تلاش می‌کنیم به دست بیاوریمش و به دست خواهیم آورد، چه برجامی در کار باشد چه نباشد.

پرایس همچنین طی اظهاراتی به تاثیر توافق برجام بر اقتصاد روسیه اشاره کرد و با بیان اینکه تنها مسئله تحریم‌ها که در چارچوب برجام به روسیه مربوط است، به تحریم‌هایی علیه ایران ربط دارد که [بدون آن‌ها] بتواند به طور مثال، با مقامات سازمان انرژی اتمی روسیه برای انتقال اورانیوم غنی‌شده‌شان به خارج از کشور همکاری کنند، تاکید کرد: ما مطمئنیم اگر قرار باشد بر اساس اصل پایبندی در ازای پایبندی به برجام بازگردیم، موجب ایجاد فرصت اقتصادی چشمگیری برای روسیه نخواهد شد و ما هر اقدام اجرایی لازمی برای اطمینان یافتن از این انجام خواهیم داد.

جیک سالیوان همچنین در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد توافق هسته‌ای «در حالت احتضار» است، آمریکا چه کاری برای ممانعت از دست‌یابی ایران به یک سلاح هسته‌ای انجام خواهد داد، گفت: من توصیف «در حالت احتضار» را قبول ندارم. من می‌گویم ما پیش‌رفت‌های قابل توجهی در حل‌وفصل تعداد چشمگیری از مسائلی داشته‌ایم که برای بازگشت ما به توافق بر مبنای پایبندی در ازای پایبندی ضرورت دارند. ما همچنان به دنبال راه حل دیپلماتیک هستیم که بر برنامه هسته‌ای ایران محدودیت اعمال کند.

پیشنهاد وزیر دفاع قطر مبنی بر اینکه در صورت احیای برجام، یک توافقنامه امنیتی نیز بین کشورهای منطقه امضا شود از دیگر اخبار برجامی پربازدید بود.

خالد العطیه طی سخنانی در مجمع دوحه که با عنوان " تحول به سوی عصر جدید " با مشارکت روسای کشورها و دولت ها و پژوهشگران و اندیشمندان و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی برگزار شد، گفت: امیدواریم مذاکرات وین به توافق نهایی بر سر پرونده هسته ای ایران منجر شود و ما آن را تشویق می کنیم. ما مشتاقانه منتظر موفقیت این گفت ‌وگوها و دستیابی به توافق هستیم تا در مرحله بعد به چارچوبی برای یک توافق امنیتی برسیم که کشورهای منطقه را گرد هم می آورد.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا و یک مقام صهیونیستی هم به پایگاه خبری اکسیوس اطلاع دادند که آنتوتی بلینکن وزیر خارجه امریکا از نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم خواستار ارائه جایگزین‌های آن‌ها برای توافق هسته‌ای شده که باعث محدود شدن غنی‌سازی اورانیوم توسط تهران می‌شود.

به گفته این مقامات، ایران محور دیدارهای بلینکن و بنت در روز یکشنبه بوده است اما علی‌رغم وجود اختلافات میان طرفین، جو گفت‌وگوها پرتنش نبوده است.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به اینکه تنها مشکلات ناتمام کمی در مذاکرات وین باقی مانده است، عنوان کرد که این وظیفه تهران است که درخصوص آن مسائل تصمیم‌گیری کند.

ند پرایس به خبرنگاران گفت که ایالات متحده "اختلافات فنی"با رژیم صهیونیستی بر سر ایران دارد اما اختلاف راهبردی میان واشنگتن و تل‌آویو وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

درخواست شریعتمداری از «فرماندهی سپاه» برای «اعلام نظر سریع و صریح» و تکذیب سخنان امیرعبداللهیان عباس عبدی : وضع رئیسی را ببینید تا حال روحانی و خاتمی را بدانید این بار «جناب آقای رئیسی» مخاطب قرار گرفت / حمله تند نوروزی جبهه پایداری به «متن توافق وین»

در نخستین جلسه هیات دولت سیزدهم  در سال ۱۴۰۱ که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار شد، قیمت خرید تضمینی گندم در سال جدید تعیین شد.

هیئت وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور، قیمت خرید تضمینی گندم برای سال ۱۴۰۱ را مبلغ ۱۱۵ هزار ریال تعیین کرد که از این میزان، مبلغ ۱۰۵ هزار ریال به عنوان اصل قیمت تعیین شده و ۱۰ هزار ریال به عنوان هدیه تحویل در نظر گرفته شد.

گزارش ایسنا درباره و ضعیت ساماندهی سرنوشت‌ساز استخدام کارکنان دستگاه‌های دولتی از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

طرح « به کارگبیری و ساماندهی کارکنان دستگاههای اجرایی » که امیدهایی برای بسیاری از شاغلین شرکتی دستگاه های اجرایی و همچنین کارگران ایجاد کرده بود به مرحله پایانی خود نرسید و با پایان یافتن جلسات علنی مجلس با توجه به تعطیلات سال جدید به سال ۱۴۰۱ موکول شد تا شاید در سال جدید در اولویت رسیدگی در صحن علنی مجلس قرار گیرد.

از دیگر اخبار پربازدید پنجم فروردین ماه، دیدار و رایزنی کاظم جلالی سفیر ایران در مسکو با ماریا زاخاروو  سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه در خصوص مسائل دو جانبه و بین المللی در حوزه رسانه و ارتباطات بود.

همچنین نماینده ایران در سازمان ملل در بیانیه ای نگرانی عمیق جمهوری اسلامی ایران از تشدید شرایط انسانی در اوکراین و مناطق همجوار را ابراز و تاکید کرد:‌ ایران ضمن تاکید بر لزوم رعایت کامل حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها و تضمین ایمنی و امنیت همه غیرنظامیان و زیرساخت های غیرنظامی، درخواست خود را برای توقف فوری درگیری‌های اخیر و کاهش تنش‌ها  تکرار کرده و همه طرف‌ها را تشویق می‌کنیم تا نگرانی‌های خود را از طریق گفتگو دنبال کنند.

گزارشی درباره معذرت های مصر برای عادی سازی روابط با ایران نیز از اخبار مورد توجه مخاطبان در روز ششم فرودین ماه بود.

بر اساس این گزارش، مجموعه‌ای از عوامل طی ۴۳ سال گذشته باعث تیرگی مناسبات ایران و مصر شده‌اند، چنان که برخی از این عوامل به مرور زمان از میزان اهمیت‌شان کاسته شده و مجموعه عوامل جدیدی جایگزین آنها شده اند و همین مسائل باعث ایجاد محدودیت‌ها و معذوریت‌هایی برای مصر جهت عادی سازی روابط با ایران شده است.

همچنین در اولین جلیه ستاد ملی مقابله با کرونا در سال ۱۴۰۱ به ریاست رئیس جمهور مصوب شد که از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ تمام مدارس و دانشگاه‌های کشور به صورت حضوری فعالیت کنند و ساعات کار ادارات نیز به پیش از آغاز کرونا بازگردد. حسین امیرعبداللهیان طی اظهاراتی،‌ توصیه سپاه به وزارت خارجه درمورد لغو تحریم‌ها و مذاکرات وین را مطرح کرد، که انتقادات بسیاری را در پی داشت.

اظهارات حسین امیرعبداللهیان درباره توصیه سپاه به وزارت خارجه درمورد لغو تحریم‌ها و مذاکرات وین، در گفت و گو با شبکه خبر هم انتقادهای بسیاری را در پی داشت.

وزیر امور خارجه کشومان درباره خارج کردن سپاه از لیست تحریم ها، ضمن تاکید بر توجه به جایگاه و نقش سپاه و شأن قانونی سپاه به عنوان مهمترین بخش امنیتی و دفاعی کشور، گفت: البته مقامات عالیرتبه سپاه به ما در وزارت خارجه نکته‌ای را همواره یادآوری می‌کنند و می‌گویند شما در راستای منافع کشور هر آنچه را لازم است انجام دهید و اگر به نقطه‌ای رسیدید که موضوع سپاه مطرح بود، این موضوع نباید مانعی برای شما باشد. این را می‌گویند و به نظر من مقامات عالی سپاه، به نوعی  از خودگذشتگی نشان می‌دهند و ایثارگری خودشان را به حد اعلا می‌رسانند که اگر واقعا دیدید جمع‌بندی این است که در این توافق، منافع کشور حاصل می‌شود، اصلا موضوع سپاه پاسداران جزو اولویت‌هایتان قرار نگیرد.

واکنش ها درپی این اظهارات امیر عبداللهیان ، سبب شد تا با انتشار مطلبی در در صفحه اینستاگرامش به انتقادها پاسخ دهد.

وی با تاکید بر اینکه توافق در وین فقط با رعایت کامل خطوط قرمز و بدیهیات چنین توافقی می‌تواند حاصل شود، نوشت: برداشت دور از ذهن و بعیدی که برخی از عزیزان از صحبت های دیروز کرده اند، نادرست است. آنچه گفته شد رویکرد فرماندهان عالی است که حتی لحظه ای تامین و حفاظت از منافع ملت به شرط دستیابی به یک توافق خوب، قوی و پایدار عقب نیفتد.

لغو سفر "الحلبوسی" رئیس پارلمان عراق به ایران هم سبب انتشار بیانیه ای از سوی دفتر رسانه‌ای الحبوسی شد.

در این بیانیه‌ اعلام شد که سفر الحلبوسی به ایران که قرار بود در اجابت دعوت رسمی محمد باقر قالیباف همتای ایرانی وی انجام شود «به علت الزامات قانونی و پارلمانی دو طرف و نیز کسالت رئیس مجلس شورای اسلامی ایران» به تعویق افتاده است.

برخی رسانه های سعودی  نیز با انتشار خبری غیر واقعی مدعی شدند که دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی قرار است برای گفت وگو با گروه های عراقی در خصوص حل و فصل بحران انتخاب رئیس جمهور این کشور به بغداد سفر کند.

این در حالی است که ایران بارها اعلام کرده که هیچگونه دخالتی در روندهای سیاسی در این کشور ندارد و تنها از خواست و اراده مردم عراق در تعیین ساختارهای سیاسی در این کشور حمایت می کند.

حضور«سپاه» در نمایشگاه نظامی دوحه از دیگر موضوعات خبری داغ و خبرساز روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۱ بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به گزارشی درباره حضور مقامات نظامی و موشک‌های ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه در بیانیه‌ای گفت: ما عمیقا درباره حضور مقامات نظامی ایران و گزارش‌های  مربوط به حضور افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه در قطر متاسف و نگرانیم.

ند پرایس در بیان دلیل مخالفت خود ادعا کرد: چون این ایران است که بزرگ‌ترین تهدید علیه ثبات دریانوردی در منطقه خلیج (فارس) است. 

در پاسخ به این ادعای پرایس، سعید خطیب زاده سخنگوب وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به عنوان یکی از ارکان نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در ارتقای توانمندی‌های دفاعی کشور نقش اساسی دارد و بدیهی است که در نمایش این دستاوردها نیز حضور فعالی داشته باشد. حضور ایران در چارچوب شرکت در یک نمایشگاه بین‌المللی و به صورت رسمی صورت گرفته است و صدور چنین بیانیه هایی تنها بر بی اعتباری بیشتر مقامات واشنگتن می‌افزاید.

در پی درگذشت امین پوردستان فرزند امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، جمعی از فرماندهان نظامی با صدور پیام‌هایی جداگانه این فقدان را تسلیت گفتند.

در پیام تسلیت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی  و فرمانده کل قوا هم خطاب به امیر سرتیپ پوردستان آمده است: درگذشت فرزند گرامیتان را به جناب‌عالی و دیگر بازماندگان تسلیت می‌گویم و رحمت و غفران الهی را برای آن مرحوم از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

گزارش ایسنا در ارزیابی عملکرد علی لاریجانی به عنوان سیاست‌مدار جنجالی ۱۴۰۰ هم از گزارش های مورد توجه مخاطبان در روز هشتم فروردین بود.

علی لاریجانی از جمله سیاست‌مداران آرام و کم سر وصدای ایران بود که در سال‌های سیاست‌ورزی خود تلاش می‌کرد اقداماتش را کمتر رسانه‌ای کرده و سیاست‌هایش را از پشت پرده پیش ببرد، اما ورود پر سر و صدای او به انتخابات ۱۴۰۰ و پیگیری‌هایش برای به چالش کشیدن شورای نگهبان در موضوع احراز نشدن صلاحیتش برای ریاست جمهوری نشان داد که آن روی سکه این سیاست‌مدار به ظاهر آرام، می‌تواند بسیار جنجالی باشد.

مالک شریعتی نیاسر یکی از نمایندگان مردم تهران درمجلس شورای اسلامی  با انتشار توییتی در صفحه شخصی خود از مصوبه مجلس در خصوص افزایش حقوق‌ها انتقاد کرد و توضیح داد که در لایحه دولت، افزایش حقوق بطور متوسط ۱۰٪ و کاهشی - پلکانی بود که متاسفانه کمیسیون تلفیق به جز کف حقوق، برای بقیه ۱۰٪ تصویب کرد و درنتیجه حقوق بگیران بالاتر، افزایش دریافتی بیشتری خواهند داشت!

نهم فروردین هم الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان در پیام تبریکی به مناسبت نوروز خطاب به مقام معظم رهبری، گفت: به مناسبت عید نوروز عزیز، شخصا از جانب خود و به نیابت از مردم آذربایجان به جنابعالی و مردم تان از صمیم قلب تبریک می گویم. اطمینان دارم که روابط دوستی، حسن همجواری و همکاری فی مابین جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران در جهت منافع مردمان مان که سنن کهن نوروز را امروز نیز زنده نگه می دارند، از این پس نیز توسعه یافته و مستحکم خواهد شد.

 اتفاقات رخ داده در ورزشگاه مشهد پیش از بازی فوتبال ایران و لبنان در روز چهارشنبه، دهم فروردین از موضوعاتی بود که واکنش های بسیاری را در پی داشت.

دادستان کل کشور این اتفاق را نشان دهنده وجود ضعف مدیریت دانست و افزود: بنده از به سهم خودم از بانوان عذرخواهی می‌کنم. امیداورایم در آینده شاهد این گونه نواقص و مسائل نباشیم.

حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری تصریح کرد: اینکه بلیت فروخته شود و بعد مانع حضور افراد به ورزشگاه شوند، قابل قبول نیست و برای این اتفاق نه تنها عذرخواهی کافی نیست بلکه باید وجوه اخذ شده بابت فروش بلیت به افراد بازپس داده شود و از آن‌ها عذرخواهی جدی شود.

همچنین آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه هیات دولت و پس از ارائه گزارشی مبنی بر حواشی پیش آمده در جریان مسابقه فوتبال ایران و لبنان در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد مقدس، به وزیر کشور ماموریت داد همه جوانب حواشی ایجاد شده را بطور دقیق مورد بررسی قرار داده و اقدامات لازم را در این زمینه بکار بگیرد.

نقطه حیرت غربی ها  عنوان یکی از گزارش های پرمخاطب ایسنا در ایام تعطیلات نوروز بود که به تاثیر نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در ایجاد امنیت شبانه روزی در کشورمان پرداخته است.

در بخشی از این گزارش با اشاره به جنگ های سوریه، عراق، یمن، بحرین، افغانستان و... آمده است: شاید اگر ناامنی همسایگان نبود فعالیت سربازان گمنام امام زمان (عج) به آن شکل خالصانه که فعالیت می کنند قابل لمس نبود اما این اتفاق در همسایگی ما باعث شده تا به خوبی وجود این نیروها قابل لمس باشد و همگان بر قدرت و اهمیت حضور این نیروها در امنیت ایران اسلامی بیش از پیش پی ببرند.

برگزاری مراسم قرعه کشی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ با حضور علی دایی هم از دیگر اخبار پرمخاطب بود که حمید رضا دهقانی سفیر ایران در قطر با انتشار توییتی در صفحه شخصی خود خبر آن را اعلام کرده و نوشته بود: علی آقای دایی قهرمان فوتبال کشورمان در این مراسم حاضر است.»

سیزدهم فروردین هم صفحه اینستاگرام رهبر انقلاب با انتشار پستی اعلام کرد که یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود.

بر اساس گزارش ستادهای استهلال و گروه‌های رصدی دفتر مقام معظم رهبری در سراسر کشور که به همراه تجهیزات رصدی در غروب روز جمعه اقدام به استهلال کردند، رؤیت هلال ماه رمضان در غروب روز جمعه امکان‌پذیر نبوده است. بنابراین ماه شعبان ۳۰ روزه بوده و غرّه ماه رمضان ۱۴۴۳ روز یکشنبه ۱۴ فروردین ماه خواهد بود.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1617920

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی برجام توافق هسته ای ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه مخاطبان اسلامی ایران انقلاب اسلامی سپاه پاسداران دیگر اخبار سخنگوی وزارت خارجه آمریکا وزارت خارجه حجت الاسلام مذاکرات وین رئیس جمهور امور خارجه وزارت امور تحریم ها سال جدید سال ۱۴۰۱ آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟

همه چیز به شرایط و همچنین هدف شما از سفر بستگی دارد. با این اوصاف سری به چند مقصد در جنوب ایران می‌زنیم و شرایط سفر مثل بهترین روش حمل و نقل، نحوه رزرو هتل و بهترین زمان برای سفر را با توجه به شرایط شما بررسی خواهیم کرد. در عین حال نکاتی که در زمان برنامه‌ریزی و همچنین در طول سفر خود باید رعایت کنید را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

چه فصلی برای سفر به جنوب مناسب است؟

شهرها و جزیره‌های جنوبی ایران از جمله مقاصد گرمسیر هستند که برای سفر در فصل‌های سرد سال بهترین شرایط را دارند. یعنی پاییز و زمستان خبری از هوای سرد در آن‌ها نیست و می‌توانید هوای معتدل و بهاری را در آنجا تجربه کنید. پس چه زمانی بهتر از فصول سرد برای سفر به جنوب ایران که هوایی مطبوع چشم انتظار شماست.

البته که همین هوا و شرایط مناسب برای سفر، تعداد مسافرانی که به مقاصد جنوبی سفر می‌کنند را افزایش می‌دهد، بنابراین به یک برنامه‌ریزی دقیق برای زمان سفرتان نیاز دارید و بهتر است زمانی به غیر از تعطیلات یا آخر هفته را برای سفر انتخاب کنید. چرا که علاوه‌بر ازدحام جمعیت، در مراکز تفریحی و سواحل، هزینه‌های سفر شما نیز افزایش پیدا می‌کند. اما اگر به دلیل نداشتن زمان کافی، می‌خواهید در تعطیلات به سفر بروید، فراموش نکنید که این مقاصد به اندازه کافی جذابیت دارند که سفر به آن‌ها قطعا در شلوغی‌ها هم ارزش زیادی دارد.

در مقابل یکی از مهم‌ترین تفریحات و جاذبه‌های جنوب کشور، سواحل زیبای خلیج فارس و تفریحات آبی آن است. ویژگی که باعث می‌شود بتوانید برای سفر در بهار نیز برنامه‌ریزی کرده و علاوه‌بر کاهش هزینه‌های سفر، گرمای هوا را به خنکی دریا بسپارید. ضمن اینکه امکان سفر در ایام خلوت سال را خواهید داشت.

علاوه‌بر این، مقاصدی مثل کیش در فصل تابستان تخفیف‌های ویژه‌ای را برای اقامت و همچنین تفریح و خرید در مراکز تجاری در نظر می‌گیرند که برای یک سفر اقتصادی با بهترین امکانات مناسب است. پس به‌طور کلی می‌توان گفت بهترین فصل سفر به جنوب ایران از اواسط پاییز تا اواخر تابستان است اما همه چیز به شرایط شما بستگی دارد و با توجه به مزایا و معایب هر فصل می‌توانید برای سفر خود برنامه‌ریزی کنید.

بهترین مسیر و وسیله برای سفر به جنوب

سفر به جنوب ایران، به‌ویژه جزایر خلیج فارس به‌عنوان مهم‌ترین و پرطرفدارترین مقصدهای زمستانه با روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. یعنی می‌توانید برای سفر زمینی یا هوایی اقدام کنید که در این زمینه نیز باید چند فاکتور کلی را در نظر بگیرید.

سفر هوایی به جزایر قشم و کیش سریع‌ترین و راحت‌ترین روش است که معمولا طرفدار زیادی هم دارد. هر دو جزیره دارای فرودگاه هستند که از این نظر نیز مشکلی نخواهید داشت. البته هزینه بلیط هواپیما بیشتر از قطار و اتوبوس است که همین مورد می‌تواند یکی از معایب سفر هوایی باشد. اما اگر قصد سفرهای کوتاه مثلا سفری سه الی چهار روزه را داشته باشید، بهترین روش، خرید بلیط هواپیماست. گاهی در فصل‌های کم مسافر می‌توانید بلیط چارتری و لحظه آخری را نیز با قیمت کمتر خریداری کرده و سفر اقتصادی‌تری داشته باشید.

سفر زمینی به جزایر با اتوبوس، قطار و خودروی شخصی امکان‌پذیر است که شما را از مبدا به بندرعباس می‌رساند و از این بندر به‌وسیله شناورهای دریایی می‌توانید خود را به جزایر برسانید. این روش گرچه هزینه بسیار کمتری از هواپیما دارد ولی مدت زمان بیشتری می‌طلبد و برای سفرهای طولانی‌تر یعنی سفرهای پنج الی هفت روزه گزینه مناسبی است.

در این مورد هم می‌توان گفت همه چیز به شرایط شما بستگی دارد و با در نظر گرفتن سه فاکتور هزینه، زمان سفر و همچنین سایر شرایط مثل طولانی یا کوتاه بودن مسیر و شرایط جسمانی می‌توانید بهترین وسیله را انتخاب کنید.

کجا میتونیم اقامت کنیم؟

پر مسافر بودن جنوب ایران به‌ویژه جزایر قشم و کیش باعث تنوع بالای هتل و اقامتگاه در این مقاصد شده است. جزیره کیش نسبت به قشم توریستی‌تر است و به همین علت دارای هتل‌های متنوع‌تر بوده و برخی از هتل‌های آن در تمام ایران و خاورمیانه منحصر به‌فرد هستند. در این جزیره مجموعه‌ای از هتل‌های لوکس و چند ستاره، در کنار هتل‌های اقتصادی قرار دارند و بدون دغدغه می‌توانید برای رزرو هتل در کیش با هر بودجه‌ای اقدام کنید.

جزیره قشم شاید در مقایسه با کیش تعداد هتل کمتری داشته باشد ولی به‌عنوان بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس با وجود تنوع بالایی از جاذبه‌های طبیعی، تفریحی و مراکز خرید تعداد زیادی هتل و هتل‌آپارتمان دارد که در شلوغ‌ترین ایام سال نیز می‌توانید در هتل‌های آن واحد اقامتی مورد نظر خود را رزرو کنید. بنابراین برای رزرو هتل آپارتمان در قشم نیز هیچ‌گونه دغدغه‌ای نخواهید داشت.

برای رزرو آنلاین هتل قبل از سفر با جستجوی آنلاین هتل‌ها در هر مقصد علاوه‌بر اینکه امکان مشاهده لیست هتل‌ها را دارید، می‌توانید اطلاعات هر یک را با جزئیات کاملی مثل عکس، امکانات، موقعیت مکانی، تعداد ظرفیت‌های خالی و همچنین نظرات سایر مسافران بررسی کرده و به سادگی هتل مورد نظرتان را رزرو کنید.

تا اینجا برنامه‌ریزی کلی سفر به جنوب ایران تکمیل شد اما اطلاع از برخی نکات به شما کمک می‌کند که سفر با کیفیت‌تری داشته باشید. پس در ادامه به جزئیات سفر مثل وسایل ضروری که به آن نیاز پیدا خواهید کرد و همچنین نکات کاربردی اشاره می‌کنیم.

چه وسایلی برای سفر به جنوب همراه داشته باشیم؟

بخش اصلی سفر به جنوب، تفریح است. پس هر چقدر مجهزتر سفر کنید، لذت سفرتان را دو چندان کرده‌اید. اگر می‌خواهید یک چک لیست از وسایل مورد نیاز برای سفر به جنوب ایران داشته باشید، یک لیست کاربردی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. البته که هوای گرم جنوب نیز در انتخاب این وسایل بی‌تاثیر نیست.

کرم ضد آفتاب لباس خنک و راحت یک لباس بارانی عینک آفتابی لباس مناسب شنا کلاه تابستانی کفش تابستانه یا صندل چتر برای روزهای آفتابی لوازم بهداشتی (حوله، مسواک، خمیر دندان و غیره) بازی و لوازم سرگرمی برای طول مسیر کفش راحتی برای پاساژگردی اسپری دفع کننده حشرات داروهای شخصی کارت اعتباری و کارت شناسایی نکات مهم سفر به جنوب که باید بدانیم

در سفر به جنوب نکات زیر را مدنظر قرار دهید؛ نکاتی که شاید ساده به‌نظر برسند اما تاثیر زیادی در افزایش کیفیت سفر شما دارند.

اگر در پاییز و زمستان راهی جنوب می‌شوید، احتمالا به سرمای هوا عادت کرده‌اید اما فراموش نکنید در جنوب ایران خبری از سوز و سرما نیست، پس در چمدان خود فقط لباس‌های خنک و سبک بچینید و بار سفرتان را سنگین نکنید. در عین حال یک بارانی همراه خود داشته باشید که باران‌های جنوب در یک رگبار ناگهانی شما را خیس نکند. حتما هر دو الی سه ساعت یک بار ضد آفتاب خود را تمدید کنید تا با آفتاب تند جنوب پس از سفر رنگ پوستتان چند درجه تیره نشود. البته اگر اهل آفتاب گرفتن باشید، می‌توانید از پلاژهای اختصاصی استفاده کنید. قبل از سفر با کمی جستجو، لیستی از جاذبه‌های مقصدی که می‌خواهید به آن سفر کنید را یادداشت کرده و دسترسی به هر یک را بررسی کنید تا با رسیدن به مقصد زمان را از دست ندهید و بیشترین لذت را از سفرتان ببرید. البته این کار فقط برای تفریح نیست و حتی می‌توانید در پاساژگردی هم از آن استفاده کنید. یعنی یک لیست از پاساژها و کالاهایی که در آن به فروش می‌رسند، تهیه کنید. چشیدن غذاهای دریایی و محلی جنوبی بدون شک بخش مهمی از سفر شما خواهد شد که نباید آن را به هیچ‌وجه از دست بدهید. پس قبل از سفر یک لیست از بهترین رستوران‌های مقصد پیدا کنید و حتما چند وعده را به خوردن غذاهای دریایی و محلی اختصاص دهید.

مقاصد جنوبی به جزایر خلیج فارس محدود نمی‌شوند و شهرها و بنادر زیادی برای سفر وجود دارند که می‌توانید برای هر یک از آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. البته که شرایط سفر و همچنین زمان سفر به تمامی آن‌ها تقریبا یکسان است. از جمله دیگر مقاصد جنوبی می‌توان بوشهر، چابهار و شهرهای مختلف خوزستان را معرفی کرد.

در نهایت اینکه بهترین زمان سفر را با توجه به شرایط خودتان در نظر بگیرید تا بیشترین لذت را از سفر ببرید. با این موارد و نکاتی که گفته شد، امکان برنامه‌ریزی تمام و کمال برای سفرتان را خواهید داشت و حتی می‌توانید بدون اینکه نیازی به رزرو تور داشته باشید یک برنامه سفر دوستانه یا خانوادگی را برای خود اجرا کرده و از دیدن مقصدی در جنوب ایران لذت ببرید.

کد خبر 849263

دیگر خبرها

  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • خجالت بکشید!
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند