Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:54:36 GMT

انتشار شماره جدید نشریه دانشجویی «یاغیش»

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۶۱۵۶

انتشار شماره جدید نشریه دانشجویی «یاغیش»

شماره دوازدهم ماهنامه، دانشجویان ترک دانشگاه گیلان با عنوان «یاغیش» منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «مصاحبه مقایسه‌ای با وکلای پایه یک دادگستری»، «ورود ترکان به عرصه سیاست دولت عباسیان»، «نقش رسانه‌های اجتماعی در اجتماعی‌سازی ابتذال و تضعیف ارزش‌ها»، «مروری بر اختلال نقص توجه (بیش‌فعالی)»، «جهان پسا آمریکا و تاثیر آن بر نظم نوین جهانی»، «سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی»، «آغ چلیکلی کیشی» و «مصاحبه اختصاصی با هنرمندان (مجید کاظم‌زاده مژدهی، کلارا مشهور، سید انوش خلیلی، اردشیر هدایتی، فرخ نریمانی و مهدی حامد سلطانی)» عناوین مطالبی است که در این شماره نشریه یاغیش منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از مطلبی با عنوان سرمقاله آمده است: «نشریه دانشجویی یاغیش در سال ۱۳۹۸ با کسب مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه گیلان فعالیت خود را آغاز کرده و با انتشار ۱۲ شماره مداوم به صورت ماهنامه حرکت کرده است. گفتنی است افرادی که در سالیان گذشته با هر گونه فعالیت فرهنگی و اجتماعی ما مخالفت ورزیده‌اند، شاهد تلاش‌های ما برای صلح و دوستی و تقویت همگرایی مابین تمام اقوام بوده‌اند، برخی به تصور اشتباه خود پی برده و اصلاح گردیده، و برخی در همان مسیر تفکر غلط خود مانده اند. ... انتشار هر یک از شماره‌های نشریه با سختی‌های خاص همراه بوده و علاوه بر محاسن کار، دشواری‌های خاص خود را به همراه داشته است.»

ابراهیم گنجی افسوران، مدیرمسئولی و سردبیری نشریه «یاغیش» را برعهده دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشریات دانشجویی یاغیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • حمایت دانشجویان مشهدی از خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی آمریکا
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند