Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به طرح وزارت صمت برای مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی، گفت: از فردا طرح جمع‌آوری باتری و کمک فنر‌های قاچاق، تقلبی، بی‌کیفیت و غیراستاندارد آغاز می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، سیدرضا فاطمی امین امروز در حاشیه دومین جلسه از سلسله‌ نشست‌های ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی با محویت لوازم یدکی خودرو در جمع خبرنگاران، گفت: کار جدیدی را وزارت صمت با همکاری ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و ارز برای مقابله با کالاهای قاچاق، تقلبی، بی‌کیفیت و غیراستاندارد آغاز شده و همه دستگاه‌های از جمله وزارت دادگستری، سازمان تعزیرات، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، اصناف، تولید‌کنندگان و عرضه‌کنندگان برای به ثمر رسیدن مبارزه با  کالاهای قاچاق و تقلبی با وزارت صمت همکاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اولین مرحله این طرح مبارزه با کالاهای قاچاق، تقلبی، بی‌کیفیت و غیراستاندارد لوازم یدکی خودرو آغاز شده که برای این منظور سه اقدام در دستور کار قرار گرفته است . 

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در اقدام اول براساس اینکه از قبل اعلام شده بود که باتری و کمک فنر خودرو باید دارای کد رهگیری باشد  و اگر این کالاها قاچاق یا تقلبی باشند از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شود، بنابراین از فردا عملیات جمع‌آوری کمک فنر و باتری قاچاق و تقلبی در چند استان آغاز خواهد شد و به تدریج در تمام استان‌ها این کار جلو خواهد رفت. 

وی بیان داشت: اقدام دوم وزارت صمت برای مبارزه با کالاهای قاچاق، تقلبی و بی‌کیفیت افزایش جریان شفافیت کالا در سامانه جامع تجارت است که براین اساس تعدادی از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان و توزیع کنندگان قطعات یدکی در این سامانه ثبت کرده‌اند و در حال ثبت صورتحساب هستند و بر تسریع و تکمیل این کار تاکید می‌کنیم. 

فاطمی امین بیان داشت: در صورتی که کالاهایی که کد رهگیری در جریان شفافیت کالا دریافت نکنند و صورت‌حساب‌های آنها در سامانه جامع تجارت ثبت نشود عملا این کالاها، کالاهای تقلبی و قاچاق به شمار خواهند رفت. 

وی افزود: سومین محور مورد تاکید وزارت صمت در این زمینه انتظام بخشی، ساماندهی و حرفه‌ای شدن نظام توزیع قطعات یدکی است.

وزیر صمت اظهار داشت: در حال حاضر پراکندگی بسیار زیادی وجود دارد که کنترل را مشکل می‌کند، بنابراین در تکمیل جریان شفافیت کالا و در تکمیل مقابله در سطح عرضه و ردیابی گلوگاه‌های اصلی در نظر داریم تا  شبکه توزیع لوازم یدکی خودرو را حرفه‌ای، شناسنامه‌دار و مسئولیت پذیر کنیم تا قطعات با اصالت عرضه شود.

علی مویدی خرم‌آبادی نیز گفت: در راستای سیاست‌های ابلاغی رییس جمهور در بحث مبارزه با کالاهای قاچاق و ارز ، وزارت صمت به عنوان عضو اصلی ستاد که بخش اعظمی از این مبارزه را بر عهده دارد، اقدامات جدی انجام شده است. 

رئیس ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و ارز افزود: بحث سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی شدن مبارزه با کالاهای قاچاق، تقلبی، غیراستاندارد و بی‌کیفیت آغاز شده و در جلسه امروز نیز تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شده است و مقرر شد تا کارگروه‌ها و کمیته‌هایی تشکیل شود و این کارگروه‌ها و کمیته‌ها از امروز کارهایشان را آغاز می‌کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه کالاهای قاچاق در بخش لوازم یدکی خودرو، امنیت و جان شهروندان ما را به خطر می‌اندازد، در آینده نزدیک پالایش جدی در سطح عرضه از بحث تفکیک کالای قاچاق و اصلی انجام می‌شود و در سال جاری با عزم و اراده همه دستگاه‌ها و هدایت وزارت صمت و ستاد این کار انجام می‌شود. 

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: سیدرضا فاطمی امین ، قاچاق ، لوازم یدکی خودرو ، قطعات ، عرضه لوازم یدکی ، استاندارد ، تقلبی ، وزیر صمت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیدرضا فاطمی امین قاچاق لوازم یدکی خودرو قطعات عرضه لوازم یدکی استاندارد تقلبی وزیر صمت مبارزه با کالاهای قاچاق کالاهای قاچاق و تقلبی لوازم یدکی خودرو وزارت صمت بی کیفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود

سرهنگ ابراهیمی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی باعث اخلال در عرضه تولیدات داخلی و نابسامانی در بازار می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پلیس آگاهی، یگان امداد و کلانتری ۱۱ حین گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی هشترود و سطح شهر به حرکات راننده یک دستگاه خودرو روا و یک دستگاه وانت مشکوک شده و برای بررسی آنها را متوقف کردند افزود: در بازرسی از این خودروها ۲ هزار و ۹۷ قوطی انواع نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی هشترود از توقیف خودرو‌های مورد نظر و معرفی رانندگان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی خبر داد و بیان کرد: کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۹۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد غذایی خارجی قاچاق به دلیل عدم احراز فاکتور‌های سلامت برای مصرف کننده آسیب‌زا است از شهروندان خواست در صورت برخورد با موارد مشابه یا شناسایی عاملان عرضه کالا‌های قاچاق مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود