Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین امیریان گفت: با مصوبه ستاد ملی کرونا و فروکش کردن تب بیماری از ۱۴ فروردین سال جاری مدارس به صورت حضوری فعالیت خود را شروع کرده اند و ماهم به تبع در استان چهارمحال و بختیاری در، ۱۷ منطقه آموزشی فعالیت خود را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از امروز شروع کرده ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسین امیریان مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد:  حدود ۲۵ ماه از شیوع بیماری کرونا می گذرد و در این مدت آموزش تعطیل نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد:  علی رغم مجاهدت های فراوان همکاران در سطح مدارس از  عوامل اجرایی تا آموزشی و تربیتی، در طول این ۲۵ ماه ما ضربه مهلکی برآموزش وارد شد.

امیریان ادامه داد:  افت شدید پنهان و آشکار دانش آموزان، ورود دانش آموزان به فضای ناامن اینترنت،  بهم خوردن ساعات خواب و بیداری بچه ها،  کم تحرکی و چاقی،  آسیب جدی  بر مهارت های اجتماعی،  تغییر سبک زندگی بچه ها،  به خطر افتادن سلامتی روان بچه ها،  ایجاد خستگی مفرط و تندخویی به دلیل عدم تخلیه انرژی بچه ها که باعث پرخاشگری شد و بچه های ما عصبی شدند از جمله ضربه های عدم حضور دانش آموزان در مدارس بود.

 وی در ادامه گفت:  گزارش های متعددی به ما رسیده که دانش آموزان ما دچار آسیب های جدی شده که تمام این مشکلات ماحصل کرونا بوده است.

امینیان اذعان داشت:  با مصوبه ستاد ملی کرونا و فروکش کردن تب بیماری از ۱۴ فروردین سال جاری مدارس به صورت حضوری فعالیت خود را شروع کردند و ماهم به تبع در استان چهارمحال و بختیاری در سرزمین اب و آینه و آفتاب،  ۱۷ منطقه آموزشی فعالیت خود را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از امروز شروع کردیم.

وی با اشاره به اینکه خانواده ها تا کنون همراهی خوبی با آموزش و پروش  داشته اند گفت:  از قبل مقدمات دیده شده بود، جلسات فشرده ای گذاشته شد که مدارس ما بدون هیچ مشکلی بازگشایی شود.
 
امینیان با اشاره به اینکه حضور دانش اموزان الزاماتی دارد و یکی از الزامات آن همین است که دانش اموزان ماسک را بزنند،  تهویه های مناسب وجود داشته باشد عنوان کرد: شرایط پروتکل های بهداشتی باید در مدارس استمرار داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه ما برنامه ای برای آموزش مجازی نداریم گفت: آموزش ها کاملا حضوری است و مکمل و تکمیل کننده آن بسترهای فضای مجازی از جمله شبکه شاد است.

امنیان در پایان خاطر نشان کرد: خانواده ها از بخش ها و قابلیت های فضای شاد اطلاعات و اشراف کامل دارند و می توانند از روش های تدریس استفاده  کنند و برنامه های خوبی که به صورت دقیق و علمی و محتوا دقیق علمی آماده شد استفاده کرده و این کمک می تواند تا حدودی خلع آموزشی و افت آموزشی که بین دانش آموزان به وجود آمده را پر کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی فعالیت خود دانش آموزان بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود