Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز از اجرای طرح تأمین مالی زنجیره‌ای در بخش صنعت این استان خبر داد و گفت:پرداخت تسهیلاتِ مبتنی بر صورت‌ حساب‌های سامانه جامع تجارت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرج،  حمیدرضا عقاب نشین با اشاره به لزوم حمایت از واحدهای صنعتی در سال جدید و اجرای سیاستهای دولت در مورد کمک به تولید و ایجاد اشتغال اظهار داشت: طرح تأمین مالی زنجیره‌ای در بخش صنعت استان البرز اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  تفاهم ‌نامه تأمین مالی زنجیره‌ای، مصداقی از هماهنگی تیم اقتصادی دولت است که سهولت دسترسی به منابع، هدایت صحیح نقدینگی، کمتر شدن بوروکراسی اداری و کاهش انحراف از منابع، بخشی از دستاورد‌های آن است.

تامین مالی 600 هزار میلیارد تومانی از بازار سرمایه در سال 1400همکاری موفق بانک تجارت و ایران خودرو در تامین مالی زنجیره تولیدآغاز به کار رسمی سامانه تامین مالی جمعی رضوی با مجوز فرابورس / هدایت سرمایه مردم به سمت حمایت از کسب و کارهای نوآورانه

 مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز با بیان اینکه بسیاری از مشکلات تامین مالی صنایع، مربوط به بخش در سرمایه در گردش است، بیان کرد:   طی سه ماهه نخست امسال با همکاری بانک‌ها، پرداخت تسهیلات، مبتنی بر صورتحساب سامانه جامع تجارت می‌شود که این اقدام در 28 بانک از 32 بانک کشور، عملیاتی شده است.

 عقاب نشین  ادامه داد: در شیوه سابق تامین مالی این امر با پرداخت مستقیم تسهیلات، انجام می شد در حالی که در روش تأمین مالی زنجیره‌ای این فرآیند به ‌صورت پیوسته و در طول زنجیره‌های تأمین و مبتنی بر جریان واقعی کالا و خدمات صورت گرفته و دسترسی به منابع مالی تولیدکنندگان 30 درصد تسهیل می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز خاطر نشان کرد: در این روش به ‌جای تسهیلات نقدی، می‌توان از ابزار‌های اعتباری مانند اوراق، برات و همچنین فاینانس استفاده کرد که علاوه بر کاهش نیاز به نقدینگی بنگاه‌ها، سبب هدایت منابع بانکی به سمت فعالیت‌های مولد و تولیدی خواهد شد.

وی با تاکید بر آنکه پرداخت تسهیلاتِ مبتنی بر صورت‌ حساب‌های سامانه جامع تجارت، توسط بانک مرکزی به کلیه بانک‌ها ابلاغ شده است؛ اضافه کرد: استعلام الکترونیکی از سامانه جامع تجارت، مبنای پرداخت بانک‌ها خواهد بود و تأمین مالی زنجیره‌ای در ابتدا بر این مبنا، عملیاتی می‌شود.

وی عنوان کرد: کلیه واحدهای صنعتی  تا حسب بخشنامه های متعدد وزارت صمت، در سامانه جامع تجارت عضو شده و فاکتورهای خود را به ثبت برسانند، چرا که پرداخت تسهیلات، مبتنی بر صورت حساب‌های سامانه‌ای خواهد بود.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تأمین مالی زنجیره ای سامانه جامع تجارت پرداخت تسهیلات مبتنی بر صورت تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد