Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صمت در دومین جلسه سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» این وزارتخانه که امروز ۱۴ فروردین‌ماه با حضور وزیر دادگستری و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برگزار شد، گفت: عملیات جمع‌آوری باتری و کمک فنر قاچاق و تقلبی از روز ۱۵ فروردین‌ماه در چند استان آغاز شده و به تدریج در تمامی استان‌ها انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، سیدرضا فاطمی‌امین در دومین جلسه سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» گفت:  در راستای مبارزه با قاچاق، کالا‌های تقلبی، بی‌کیفیت و غیر استاندارد، کار جدیدی را در وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شروع کرده‌ایم و لوازم یدکی خودرو، لوازم‌خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و دخانیات ۵ اولویت نخست در اجرای این طرح خواهند بود.

وی اضافه کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در بخش تولید و دسترسی مصرف‌کنندگان به کالای اصل از جمله نتایج مثبت اقتصادی طرح مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی خواهد بود و اجرای تمامی اقدامات در نظر گرفته به صورت مستمر و هفتگی رصد و پایش شده و به صورت مرحله به مرحله با متناسب‌سازی اقتضایی طرح، پیش خواهیم رفت.

تعامل بخش دولتی و خصوصی در طرح مبارزه با قاچاق وزارت صمت

وی ادامه داد: همه دستگاه‌ها از جمله وزارت دادگستری، سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات در کنار اصناف، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان در این طرح، مشارکت و همکاری دارند.

گام نخست مبارزه با لوازم یدکی تقلبی خودرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که نخستین مرحله در حوزه لوازم یدکی خودرو است، ادامه داد: سه اقدام را به صورت هم‌زمان در این حوزه آغاز می‌کنیم.

آغاز عملیات جمع‌آوری باتری و کمک فنر قاچاق و تقلبی از فردا

فاطمی‌امین توضیح داد: مرحله نخست در مورد باتری و کمک فنر است، از قبل اعلام شده بود این کالا‌ها باید کد رهگیری داشته باشند و کالا‌های قاچاق و یا تقلبی جمع‌آوری می‌شوند. برهمین اساس از ۱۵ فروردین‌ماه، عملیات جمع‌آوری در چند استان آغاز شده و به تدریج در تمامی استان‌ها انجام خواهد شد.

لزوم تسریع ثبت نام و ثبت فاکتور‌ها در سامانه جامع تجارت

وی افزایش شفافیت جریان کالا را اقدام دوم دانست و اضافه کرد: تعداد زیادی از تولید کنندگان، عرضه‌کنندگان و توزیع‌کنندگان قطعات یدکی خودرو در سامانه جامع تجارت ثبت نام کرده‌اند و صورت‌حساب‌های خود را ثبت می‌کنند و تأکید ما بر تسریع در انجام این کار است.

دریافت نکردن کدرهگیری به منزله کالای تقلبی و قاچاق است

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این باره یادآوری کرد: در پروژه شفافیت جریان کالا اگر کالایی کد رهگیری نگرفته و صورت‌حساب آن در سامانه جامع تجارت ثبت نشود، کالای تقلبی و قاچاق محسوب می‌شود.

ساماندهی و حرفه‌ای شدن نظام توزیع قطعات یدکی

فاطمی‌امین، نظام‌بخشی، ساماندهی و حرفه‌ای شدن نظام توزیع قطعات یدکی را سومین محور اقدامات دانست و ادامه داد: اکنون پراکندگی بسیار زیادی در این حوزه داریم که این موضوع کنترل‌ها را مشکل می‌کند.

شناسنامه‌دار شدن شبکه توزیع لوازم یدکی

وی اضافه کرد: در تکمیل شفافیت جریان کالا و مقابله با کالای قاچاق در سطح عرضه و ردیابی گلوگاه‌های اصلی، سومین اقدام این است که شبکه توزیع لوازم یدکی را شناسنامه‌دار و مسئولیت‌پذیر کنیم تا نمایندگی‌ها قطعات سالم و با اصالت را عرضه کنند.

تقدیر وزیر دادگستری از اقدام جدی وزارت صمت برای مبارزه با قاچاق کالا

وزیر دادگستری نیز در دومین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» وزارت صمت از اقدام جدی وزارت صمت برای مبارزه با قاچاق کالا تقدیر کرد.

امیرحسین رحیمی گفت: اقدام جدی وزارت صمت در این خصوص جای تقدیر و تشکر دارد و وزارت دادگستری نیز پشتیبانی و همراهی لازم را انجام خواهد داد.

وی موضوع مبارزه با قاچاق کالا را از بسیار مهم و ضروری دانست و اضافه کرد: از همت وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان این وزارتخانه در این حوزه تشکر می‌کنم.

وزیر دادگستری با اشاره به همکاری و تعاملات بین دستگاهی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، بیان کرد: تعزیرات و قوه قضاییه به صورت کامل با همدیگر در تعامل هستند.

ضرورت تقویت اعتماد مردم به بازرسی و نظارت

رحیمی گفت: از سوی دیگر اعتماد مردم به بازرسی‌ها و نظارت‌ها نیز باید به خوبی شکل گرفته و تقویت شود تا حساسیتی در سطح جامعه ایجاد نشود.

وی تأکید کرد کالای جعلی و تقلبی باید معدوم شود و راهی جز این وجود ندارد، البته سازمان ملی استاندارد نیز باید به صورت جدی در خصوص مبارزه با کالای تقلبی اقدام کند، زیرا این سازمان نقش مهمی در این حوزه ایفا می‌کند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: اراده وزیر صمت برای مبارزه با قاچاق کالا جدیست

علی مؤیدی خرم‌آبادی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز بیان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت عضو اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و سهم مهمی در مبارزه با قاچاق کالا دارد م وزیر صمت نیز با عزم و اراده جدی برای مبارزه با قاچاق کالا، اقدام کرده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور سیاست‌های ابلاغی خود را در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ کرده و برنامه‌های ما نیز بر همین اساس پیش می‌رود.

مبارزه با قاچاق کالای تقلبی برای ایجاد امنیت در سطح بازار

مؤیدی با بیان این‌که کالای قاچاق امنیت و سلامت شهروندان را در بحث استفاده از کالا‌های غیر استاندارد به خطر می‌اندازد، تصریح کرد: اجرای این طرح ایجاد امنیت در سطح بازار را به دنبال خواهد داشت.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به این‌که با این طرح در واقع پالایش جدی در بحث عرضه در حوزه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی انجام می‌شود، گفت: این برنامه تا امروز انجام نشده بود، اما اکنون با عزم و اراده همه دستگاه‌ها و همتی که در مجموعه وزارت صمت وجود دارد، خبر‌های خوبی در این حوزه خواهیم شنید.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت​: مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی با آغاز به کار وزیر جدید صمت شدت گرفته است

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صمت نیز در این نشست، گفت: موضوع مبارزه با کالای قاچاق از سال‌ها پیش مطرح بوده و اقداماتی هم صورت گرفته، اما به محض ورود وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت در دولت سیزدهم، مجموعه اقدامات در این زمینه شدت بیشتری گرفته است.

وی افزود: کالای بی‌کیفیت، غیراستاندارد و جعلی از نظر ایمنی و سلامت، خطرات جانی برای مردم دارد، بنابراین لوازم یدکی خودرو در اولویت نخست مبارزه با کالای قاچاق جعلی و تقلبی، قرار گرفته است.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در این زمینه، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و اتحادیه‌های مرتبط نیز تعامل دارند و تولیدکنندگان ملزم به اطلاع‌رسانی بحث گارانتی قطعات خود به مردم شده‌اند، همچنین فرهنگ‌سازی و طراحی سامانه‌های لازم نیز باید انجام شود.

 نخستین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» وزارت صمت با همراهی نهاد‌های مختلف از جمله قوه قضائیه، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان ملی استاندارد، گمرک، سپاه و... در روز ۸ فروردین‌ماه امسال برگزار شد.

در آن جلسه لوازم یدکی خودرو، لوازم‌خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و دخانیات به عنوان ۵ اولویت نخست اجرایی این طرح در سطح کشور، اعلام شد.     بیشتر بخوانید: فرآیند تحویل و ترخیص خودرو‌های تولیدی کشور تسریع می‌شود/ خودرو‌های ۴۰۵ و سمند از مدار تولید خارج خواهند شد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیر صمت مبارزه با کالای قاچاق

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیر صمت مبارزه با کالای قاچاق مبارزه با کالا های قاچاق و تقلبی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای مبارزه با قاچاق کالا مبارزه با کالای قاچاق سلسله نشست های ستاد لوازم یدکی خودرو عملیات جمع آوری وزیر دادگستری معدن و تجارت کالای تقلبی فروردین ماه رئیس ستاد وزارت صمت وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر ثبت هر چه سریع‌تر انبارها و مراکز نگهداری کالای فعالان اقتصادی در سامانه مناطق آزاد، گفت: مراکزی که ثبت نشوند، پلمب می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مسعود مورموگویی امروز با اعلام این خبر به رسانه‌ها، اظهار داشت: با توجه به تاکید رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان رئیس کارگروه ارتقای سلامت اداری، پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در این منطقه آزاد، تمام تولیدکنندگان، بازرگانان، فعالان حوزه کالای همراه مسافر و کسبه قشم تا تاریخ 11 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند نسبت به ثبت انبارها و مراکز نگهداری کالاهای خود در سامانه کشوری اقدام کنند.

وی از تولیدکنندگان، بازرگانان، فعالان حوزه کالای همراه مسافر و کسبه قشم درخواست کرد در این بازه زمانی نسبت به بارگذاری کامل اطلاعات درخواستی در سامانه Wms.freezones.ir اقدام کنند.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم، گفت: براساس اختیارات کارگروه ارتقا سلامت اداری، پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز، انبارها و مراکز نگهداری کالاهای فعالان اقتصادی ثبت نشده در سامانه مناطق آزاد پلمب می‌شوند.

مورموگویی تاکید کرد: فعالان یاد شده با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع و به قید فوریت، تمام انبارها یا مراکز نگهداری کالاهای مرتبط با فعالیت خود را در سامانه اعلام شده به صورت کامل ثبت کنند.

وی یادآور شد: بدیهی است ارائه خدمات آتی سازمان منطقه آزاد به فعالان اقتصادی منوط به ثبت اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالای آنان در سامانه یاد شده است و در غیر این صورت کارگروه ارتقای سلامت اداری، پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز موظف است براساس اختیارات قانونی محوله و با دستور مقام قضایی نسبت به پلمب انبارهای ثبت نشده در سامانه اقدام کنند.

ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا، خاطرنشان کرد: تمام تولیدکنندگان، بازرگانان، فعالان حوزه کالای همراه مسافر و کسبه قشم باید مدارک مربوط به تائیده انبارهای خود شامل ثبت نام در سامانه Wms.freezones.ir را به همراه اجاره‌نامه یا سند انبار و تائیدیه کد پستی با کاربری تجاری، انبار، کارگاه و خدماتی بودن مکان از اداره پست و مجوز مرتبط دارای اعتبار از سازمان منطقه آزاد قشم را به مدیریت بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم تحویل دهند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف کالای قاچاق در مروست
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام