Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: هم اکنون مطالعات اولیه و لرزه نگاری میدان مشترک آرش انجام شده و برنامه توسعه آن نیز در شرکت ملی نفت ایران مصوب شده است که به زودی اجرایی می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار داشت: از سال 1397 و همزمان با اعلام موج جدید تحریم‌ها علیه ایران، میزان تولید نفت کشورمان با کاهش مواجه شد؛ با این وجود با توجه به برنامه دولت سیزدهم در خصوص بازپس گیری بازارهای صادراتی، تمرکز وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر افزایش ظرفیت تولید و دستیابی به امکان تولید نفت به مقدار پیش از تحریم ها قرار گرفت که خوشبختانه موفق شدیم ظرفیت تولید را به هدف از پیش تعیین شده ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای واکاوی چگونگی احیای ظرفیت تولید نفت لازم است که این مقوله را در سه بخش اقدامات مخزن محور، چاه محور و تاسیسات محور بررسی کرد.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "در بخش اقدامات مخزن محور، اولویت ما دستیابی به اهداف نگهداشت توان تولید بود"، گفت: در این خصوص برخی از چاه های جدید وارد مدار تولید شد و توانستیم بخشی از ظرفیت تولید از دست رفته را از این طریق جبران کنیم که در این مورد می توان از تولیدی شدن 13 حلقه چاه در میدان آزادگان جنوبی یاد کرد که در شش ماهه دوم سال گذشته وارد فاز اجرایی شده و ظرفیت جدیدی برای تولید نفت ایران پدید آورده است.

وی افزود: انجام اقدامات بنیادین در بخش چاه محور شامل نصب پمپ های درون چاهی و عملیات گسترده اسیدکاری و تعمیرات چاه ها نیز که بالغ بر 1800 مورد بوده است، از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه بازپس گیری ظرفیت تولید نفت ایران بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص اقدامات تاسیسات محور نیز به اصلاح خطوط لوله جریانی و بهبود تاسیسات سرچاهی اشاره کرد و گفت: در این بخش تنها یکی از شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران موفق شده است که با تعمیر و جایگزینی خط لوله ای که وظیفه انتقال 100 هزار بشکه نفت خام را داشته است، به همین میزان به ظرفیت تولید نفت ایران اضافه کند.

وی تاکید کرد: در حوزه تعمیرات اساسی، بیش از 250 مورد تعمیرات اساسی تخصصی صورت گرفته که در بالفعل شدن توان احیا و ظرفیت سازی نفت ایران نقش موثری داشته است.

خجسته مهر در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی عدم توجه به ظرفیت سازی در دولت‌های پیشین گفت: این موضوع به نگاه دولت ها در خصوص دستیابی به توان تولید بستگی داشته و به هیچ وجه متاثر از تحریم ها نبوده است؛ چرا که افزایش مجدد ظرفیت تولید در شرکت ملی نفت ایران در تمامی بخش ها از تامین کالا و حفاری گرفته تا انجام عملیات اجرایی، به صورت صددرصد ایرانی و با بهره گیری از توان کارکنان شرکت ملی نفت ایران و شرکت های ایرانی دیگر بوده است.

معاون وزیر نفت همچنین در خصوص اهمیت افزایش ظرفیت تولید نفت کشورمان گفت: افزایش ظرفیت تولید نفت، پشتوانه خوبی برای رفع دغدغه تامین خوراک، در صورت افزایش محصول در پتروشیمی ها و پالایشگاه ها خواهد بود؛ علاوه بر آن، با اتکا به این استراتژی می توان در کوتاه مدت نسبت به بازپس گیری بازارهای صادراتی نفتی ایران اقدام کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش 40 درصدی میزان صادرات نفت کشورمان در کوتاه مدت به عنوان یکی از دستاوردهای صنعت نفت یاد کرد و افزود: این موفقیت در سخت ترین شرایط تحریمی حاصل شده است که در نوع خود بسیار قابل اهمیت است.

وی تاکید کرد: شرکت ملی نفت ایران از تمامی ظرفیت های خود برای تولید حداکثری نفت استفاده خواهد کرد.

خجسته مهر همچنین بر اهمیت افزایش ظرفیت تولید در شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد و گفت: بنابر برنامه ریزی انجام شده، مقرر شده است تا ظرفیت تولید را تا پایان سال 1401 به 4 میلیون بشکه در روز افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به سوالی درباره اقدام اخیر عربستان در برنامه ریزی برای برداشت از میدان مشترک آرش نیز گفت: توسعه میدان های مشترک نفتی و گازی، اولویت شرکت ملی نفت ایران است.

وی متذکر شد: در خصوص میدان مشترک آرش نیز هم اکنون مطالعات اولیه و لرزه نگاری این میدان انجام شده و برنامه توسعه آن نیز در شرکت ملی نفت ایران مصوب شده است که به زودی اجرایی می شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص وضعیت استخدامی و جذب نیروهای تازه نفس در صنعت نفت نیز گفت: تامین ظرفیت نیروی انسانی متخصص، مولفه اصلی فعالیت های شرکت ملی نفت ایران است و بر همین اساس با نظر مثبت وزیر نفت، مصاحبه حدود 1500 نفر از رتبه های الف دانشگاه صنعت نفت انجام شده و مراحل استخدامی آنان در شرف انجام است که حدود نیمی از این افراد در شرکت ملی نفت ایران و مابقی در سایر شرکت های تابعه صنعت نفت مشغول به کار خواهند شد.

خجسته مهر در پایان افزود: همچنین امسال آزمون استخدامی با دستور و نظر مساعد وزیر نفت برای جذب نیروی انسانی توانمند از دانشگاه های کشور برگزار خواهد شد.

شبیخون سعودی‌ها به ذخایر گازی ایران در "میدان آرش"/ قول وزیر نفت برای آغاز فعالیت‌ها بعد از 21 سال وقفه

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت ایران میادین مشترک شرکت ملی نفت نفت ایران میادین مشترک شرکت ملی نفت مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت ایران افزایش ظرفیت تولید ظرفیت تولید نفت خجسته مهر انجام شده وزیر نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد

مینی پالایشگاه دهدشت با ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۹۰ لیتر در روز با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهوری کلنگ‌زنی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج‌، مینی پالایشگاه دهدشت با ظرفیت تولید بیش از یک میلیون لیتر در روز عصر امروز با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهوری و برخی از مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد کلنگ زنی شد.

ظرفیت تولید روزانه مینی پالایشگاه دهدشت معادل یک هزار و 400 تن از نوع بنزین و گازوئیل با کیفیت یورو و گاز مایع و مازوت سنگین بوده که مازوت تولیدی این پالایشگاه قابلیت مصرف سوختی دارد و ظرفیت تولید یک میلیون و 59 لیتری بنزین در پالایشگاه دیده شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آئین خواستار آغاز عملیات اجرایی این طرح بزرگ اقتصادی در کمترین زمان ممکن شد و گفت: مینی‌پالایشگاه دهدشت ظرفیت اشتغال 500 نفر را در سه شیفت کاری فراهم و خروجی اشتغال مستقیم نهایی آن بیش از 300 نفر است.

سید‌علی احمدزاده با بیان اینکه مجوز پایانی پروژه در استان بوده و مشکلی در این زمینه نداریم، افزود: مسئولان استانی ملزم به همکاری با سرمایه‌گذاری در هر زمینه‌ای هستند و هیچ کم‌کاری در این زمینه پذیرفتنی نیست.

معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در این آیین با تاکید بر اینکه حرکت توسعه در کشور به سمت قله‌ای افتخار سرعت گرفته است، خاطرنشان کرد: واقعیت امر کشور وقت آزمون و خطا ندارد و هر جایی کار پیش نرود، اجحاف در حق مردم است.

محسن منصوری با اشاره به اجرای برخی پروژه‌های بزرگ و موثر در توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: رئیس جمهور نسبت به رفع محرومیت و کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه یافته حساسیت ویژه‌ای دارند و امیدوارم ظرفیت‌های این استان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری، صنعت نفت و ...در اختیار توسعه قرار گیرد.

موحد نماینده کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در مقابل هیچ سرمایه گذاری تعارف نداریم و هرجایی ببینیم مسیر درست نیست، آن پروژه از طرح‌های تعریف شده خارج خواهد شد زیرا معتقدیم باید کار را به کننده سپرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم