Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که تنها مشکلات ناتمام کمی در مذاکرات وین با ایران باقی مانده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل ازرویترز، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به اینکه تنها مشکلات ناتمام کمی در مذاکرات وین باقی مانده است، عنوان کرد که این وظیفه تهران است که درخصوص آن مسائل تصمیم‌گیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ند پرایس همچنین به خبرنگاران گفت که ایالات متحده "اختلافات فنی"با رژیم صهیونیستی بر سر ایران دارد اما اختلاف راهبردی میان واشنگتن و تل‌آویو وجود ندارد.
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نفتالی بنت، نخست‌وزیر این رژیم و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه در تماسی تلفنی درخصوص آنچه که "ستیزه‌جویی‌های منطقه‌ای ایران" خوانده شد گفت‌وگو کرده‌اند.
همچنین یک مقام وزارت خارجه آمریکا و یک مقام صهیونیستی روز گذشته به پایگاه خبری اکسیوس اطلاع دادند که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم خواستار ارائه جایگزین‌های آن‌ها برای توافق هسته‌ای شده که باعث محدود شدن غنی‌سازی اورانیوم توسط تهران می‌شود.
به گفته این مقامات، ایران محور دیدارهای بلینکن و بنت در روز یکشنبه بوده است اما علی‌رغم وجود اختلافات میان طرفین، جو گفت‌وگوها پرتنش نبوده است.
این مقامات همچنین گفتند که بلینکن از بنت پرسیده که جایگزین وی برای برجام چیست و چگونه می‌خواهد از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند.
بنت نیز در پاسخ به این سوال بلینکن مدعی شده اگر ایران بداند آمریکا و کشورهای اروپایی تحریم‌ها علیه این کشور را به سطح تحریم‌های روسیه می‌رسانند، از غنی‌سازی اورانیوم تا سطح نظامی 90 درصد خودداری خواهد کرد.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه توافق هسته‌ای با ایران را یک "چاره موقت برای چند سال" خواند و عنوان کرد که این توافق تنها میلیاردها دلار به ایران خواهد داد تا برای فعالیت‌های منطقه‌ای استفاده کند.

ابراز نگرانی معاون ترامپ از هرگونه احتمال خرید نفت از ایران
معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از تلاش‌های دولت بایدن برای احیای برجام نسبت به احتمال خرید نفت از ایران ابراز نگرانی کرد.
، مایک پنس، معاون دونالد ترامپ رییس‌جمهور پیشین آمریکا در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز از تلاش‌های دولت کنونی کشورش برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و تلاش برای خرید نفت از ایران انتقاد کرد و آن را برای مردم آمریکا غیر قابل قبول دانست.
وی گفت: برای مردم آمریکا غیرقابل درک است که ما در حال مذاکره با ایران برای لغو تحریم‌ها جهت خرید نفت هستیم و هیاتی را نیز به ونزوئلا فرستاده‌ایم تا برای نفت التماس کند، در حالی‌که ما ذخایر عظیمی در کشور داریم که توسط دولت (بایدن) بسته شده است.
پنس مدعی شد: آمریکا درحال همکاری با روسیه برای متقاعد کردن ایران به منظور بازگشت به توافق هسته‌ای است و این، پیام‌ ضعفی است که مردم آمریکا آن را نمی‌خواهند.
معاون ترامپ در ادامه به افزایش قیمت بنزین و گاز در آمریکا به دلیل تحریم نفت روسیه اشاره کرد و گفت که این افزایش قیمت‌ها نباید موجب شود که واشنگتن از ایران یا ونزوئلا نفت خریداری کند.
وی همچنین مدعی شد که قدرت آمریکا کلید حل مسائل این کشور در داخل و خارج است.

ترامپ: اگر رئیس‌جمهور بودم یک هفته‌ای با ایران توافق می‌کردم!
رئیس جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از عملکرد دولت بایدن در مذاکرات وین مدعی شد که اگر به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شده بود ظرف یک هفته به توافق با ایران دست پیدا می‌کرد.
 دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در سخنرانی خود در جمع هوادارانش در واشنگتن تاون‌شیپ بار دیگر از دولت جو بایدن رئیس جمهور کشورش برای احیای توافق هسته‌ای انتقاد کرد و بار دیگر مدعی شد که دولت او می‌تواند ظرف یک هفته با ایران به یک توافق جدید دست یابد.
بنابر گزارش شبکه نیوزمکس، ترامپ خطاب به هواداران خود گفت که بایدن نه تنها در حال بازبینی یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است، بلکه به روسیه و چین اجازه داده است که مذاکرات (رفع تحریم‌ها در وین) را هدایت کنند.
وی افزود: اکنون، این روسیه است که برای یک توافق مذاکره می‌کند و چین نیز پشتیبان است. چقدر این کشور (آمریکا) احمق است. آنها (دولت بایدن) خیلی احمق هستند.
رئیس جمهور پیشین آمریکا که در سال 2018 به‌طور یک‌جانبه از برجام خارج شد در ادامه به انتقاد از این توافق جدید پرداخت و گفت: این توافق یک فاجعه است. مشخص خواهد شد که این توافق فاجعه است. هیچ‌کس حتی نمی‌تواند باور کند اما ما در حال از دست دادن همه چیز هستیم - تمام چیزهایی که به خاطر آن‌ با ایران جنگیدیم.
ترامپ همچنین مدعی شد که اگر بار دیگر به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب می‌شد به یک توافق هسته‌ای جدید با ایران دست پیدا می‌کرد.
وی ادعا کرد: آنها به یک توافق دست می‌یافتند. آنها (ایران) ظرف یک هفته پس از آنکه ما ریاست جمهوری را بر عهده می‌گرفتیم، توافق می‌کردند. آنها برای توافق بسیار آماده بودند.
رئیس جمهور پیشین آمریکا در ادامه سخنرانی روز شنبه خود از عدم توانایی دولت بایدن برای توقف برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرد و گفت: ما کارت‌هایی داریم. ما پیشتر نیز تمام کارت‌ها را داشتیم. هنوز هم داریم. اگر می‌دانستند چطور با آنها بازی کنند، هنوز هم کارت داشتند.
وی افزود: تنها کاری که آن‌ها (دولت بایدن) در آن مهارت دارند، برگزاری انتخابات است، برگزاری و تقلب در انتخابات.

وزیر دفاع آمریکا: به حصول نتیجه دیپلماتیک در مذاکرات وین باور داریم
وزیر دفاع آمریکا گفت که واشنگتن به همکاری با شرکایش برای مقابله با آنچه که "تهدید ایران" خوانده شد، ادامه خواهد داد.
 لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در سخنانی در سنتکام عنوان کرد: راه فوری برای حل مشکلات منطقه وجود ندارد؛ خصوصا که وقتی مسئله ایران مطرح باشد. رئیس‌جمهور آشکارا گفته است که ایالات متعهده به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای متعهد است. ما همچنان به حصول نتیجه دیپلماتیک درخصوص مسئله هسته‌ای باور داریم اما صرف نظر از نتیجه مذاکرات هسته‌ای به همکاری نزدیک با شرکای‌مان برای مقابله با تهدید ایران ادامه خواهیم داد.
وی در ادامه با اشاره به تقویت سیستم ضدهوایی در منطقه گفت: ما همچنین در درازمدت به مهار استفاده ایران از موشک‌ و جلوگیری از تکثیر پهپادهایش خواهیم پرداخت.
وزیر دفاع آمریکا همچنان مدعی شد: ما به همکاری با شرکای‌مان جهت مجازات کردن ایران و گروه‌های نیابتی‌اش ادامه می‌دهیم.

اولیانوف:نشست کوتاه برای احیای برجام پس از حل اختلافات
میخاییل اولیانوف، نماینده ارشد روسیه در مذاکرات هسته ای وین در توییتی نوشت که «چادر رسانه ای در این مرحله حیاتی نیست. اگر و هر وقت ایران و آمریکا اختلافات نهایی خود را از راه دور حل و فصل کنند، آن وقت شرکت کنندگان گفتگوهای وین به احتمال زیاد برای یک نشست بسیار کوتاهی ملاقات خواهند کرد: برای تصمیم رسمی جهت احیای برجام.»
میخاییل اولیانوف، نماینده ارشد روسیه در مذاکرات هسته ای وین در توییتی نوشت که «چادر رسانه ای در این مرحله حیاتی نیست. اگر و هر وقت ایران و آمریکا اختلافات نهایی خود را از راه دور حل و فصل کنند، آن وقت شرکت کنندگان گفتگوهای وین به احتمال زیاد برای یک نشست بسیار کوتاهی ملاقات خواهند کرد: برای تصمیم رسمی جهت احیای برجام.»
 اشاره اولیانوف به جمع شدن چادر خبرنگاران از مقابل هتل محل مذاکرات در وین پایتخت اتریش در روز گذشته است.
مذاکرات احیای برجام از روز بیستم اسفند سال گذشته متوقف شده است. مقام های ایرانی و غربی بارها تاکید کرده اند که مذاکرات فنی به پایان رسیده و احیای برجام نیازمند تصمیم سیاسی ایران و آمریکاست.

واشنگتن پست: پیشنهاد قابل قبولی برای حل اختلافات بر سر سپاه ارائه نشده  
درخواست تهران برای حذف نام سپاه پاسداران ایران از لیست سازمان‌های تروریستی خارجی و امتناع آمریکا از انجام آن، مذاکرات یکساله بر سر احیای توافق هسته‌ای ایران را بدون جلسات برنامه ریزی شده جدیدی و فضای کمی برای مصالحه، متوقف کرده است.
واشنگتن پست نوشت: درخواست تهران برای حذف نام سپاه پاسداران ایران از لیست سازمان‌های تروریستی خارجی و امتناع آمریکا از انجام آن، مذاکرات یکساله بر سر احیای توافق هسته‌ای ایران را بدون جلسات برنامه ریزی شده جدیدی و فضای کمی برای مصالحه، متوقف کرده است.
خونه های روستایی دنج، برای یک سفر خصوصی و پاکیزه
 در ادامه‌ی این مطلب آمده است: از زمانی که مذاکرات در وین در ماه گذشته به تعویق افتاد، شرکت کنندگان اروپایی در اقدامی بیهوده بین واشنگتن و تهران رفت و آمد کردند.
به گفته یک مقام آمریکایی آگاه، «در این مرحله، هیچ چیز قابل قبولی برای دو طرف، پیشنهاد نشده است.»
این مقام گفت که اینکه امریکا کوتاه می‌آید یا نه به بایدن بستگی دارد و «رئیس جمهور تصمیمی در این رابطه نگرفته است.
او افزود: «از نظر سیاسی، ما می‌دانیم که برداشتن این گام بسیار دشوار است.»
در حالی که تعداد انگشت شماری از موضوعات کمتر بحث برانگیز هنوز حل و فصل نشده، منابع می‌گویند که اکنون اختلافات تقریباً به طور کامل حول موضوع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌چرخد. این منابع گفتند که گزینه قبلی ایالات متحده در مورد بیانیه عمومی ایران مبنی بر عدم «تجاوز منطقه ای» در ازای حذف سپاه از لیست، دیگر روی میز نیست.
برای دولت، بزرگترین مانع برای حذف سپاه از لیست، واکنش احتمالی در کنگره است، جایی که موضوع حذف از فهرست تنها مخالفت قابل توجه از دو حزب را با هرگونه احیای برجام افزایش داده است. مالی و برت مک گورک، هماهنگ‌کننده خاورمیانه در شورای امنیت ملی، در جلسات توجیهی و ملاقات‌هایی با قانون‌گذاران در هفته‌های اخیر، آنچه را که به عقیده آن‌ها می‌تواند تأثیر ناچیز خروج از فهرست و همچنین خطر عدم احیای برجام باشد، تشریح کرده‌اند.
سپاه پاسداران و رهبران آن تحت انبوهی از تحریم‌های تروریسم وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داری هستند که همچنان پابرجا خواهند ماند، از جمله حضور ایران در فهرست رسمی دولت‌های حامی تروریسم. مالی در کنفرانس آخر هفته در قطر گفت، صرف نظر از اینکه در مذاکرات چه اتفاقی می‌افتد، سپاه پاسداران "بر اساس قوانین ایالات متحده و سیاست‌های ما تحت تحریم باقی خواهد ماند و تصورات ما" از آن "تغییر نخواهد کرد".





منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران آمریکا برجام وین هتل کوبورگ رئیس جمهور پیشین آمریکا وزیر دفاع آمریکا رژیم صهیونیستی مذاکرات وین سپاه پاسداران توافق هسته ای خارجه آمریکا احیای برجام دولت بایدن برای احیای مدعی شد نخست وزیر یک توافق تحریم ها خرید نفت برای یک یک هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • جهاد اسلامی: نسخه آمریکایی آتش‌بس غزه بدتر و گمراه‌کننده‌تر است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات