Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ابوالحسن کبیری روز یکشنبه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین افزود: مساجد و هیات‌های مذهبی نقش مهمی در خدمت‌رسانی به مردم در ایام شیوع کرونا داشتند و برنامه‌های مختلف فرهنگی و معنوی و آموزشی مساجد می‌تواند با رعایت شیوه نامه های بهداشتی انجام شود.

وی اظهار داشت: البته در دوران کرونا مساجد به طور کانل تعطیل نبودند و کارکردهای فرهنگی خود را در مقابله با کرونا حفظ کردند و محلی برای برنامه‌ریزی‌های معنوی و ایجاد ارتباط با شهروندان و برنامه ریزی برای کمک رسانی معیشتی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری با اشاره به فعالیت ۱۰۰ درصدی مدارس و مراکز آموزشی در استان تصریح کرد: بخشی از تربیت اجتماعی در مدارس محقق می‌شود و لازم است با مسوولیت‌هایی که در اختیار داریم اجازه ندهیم فرصت‌های موجود برای آموزش فرزندان ما از بین برود؛ چرا که سهل‌انگاری در حوزه کرونا مشکلاتی را فراهم خواهد کرد.

این مسوول تاکید کرد: ضروری است سطح ایمنی مراکز علمی، آموزشی، مذهبی و دینی و اطلاعات عمومی مردم را افزایش داده و آنها را به واکسیناسیون ترغیب کنیم.

وی با اشاره به تأثیر واکسیناسیون در کاهش روند مرگ و میرها و میزان بسترها، افزود: تنها ۴۱ درصد از جمعیت استان موفق دریافت هر سه نوبت واکسن خود شدند و بیش از ۵۸ درصد واکسن نوبت سوم دریافت نکردند در حالی که بنابر تاکید پزشکان افراد مسن و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند باید نوبت چهارم واکسن را نیز دریافت کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: هم‌اکنون جمعیت ۵.۳۷ درصد جمعیت ۵تا۱۲ سال استان دو نوبت واکسن دریافت کردند که این آمار بسیار محدود است و باتوجه به احتمال افزایش فراگیری کرونا باید از ظرفیت‌های موجود برای تسریع در واکسیناسیون استفاده کنیم.

وی افزود: براساس آخرین تصمیم ستاد کرونا فعالیت مراکز آموزشی ۱۰۰ درصد حضوری و فعالیت مراکز مذهبی با توجه به ظرفیت‌های آن و با حداکثر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.
این مسوول با اشاره به بازگشایی مدارس و فعالیت مساجد، افزود: با رعایت نکات بهداشتی باید این فرصت را باید قدر بدانیم و اجازه ندهیم این از دست برود و با سهل انگاری موجب نشویم که این مراکز به تعطیلی کشیده شود چرا که کرونا با کسی شوخی ندارد.
کبیری افزود: خیلی نباید به آمار پایین فوتی ها و بیماران دل خوش کنیم چراکه شاهد بودیم در یک بازه زمانی تعداد فوتی ها چگونه افزایش یافت و ممکن است سویه جدید بیاید و در اثر سهل انگاری ها دوباره به وضعیت بحرانی برگردیم. 

برچسب‌ها ماه رمضان واکسن استان قزوین استانداری قزوین محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماه رمضان واکسن استان قزوین ماه رمضان واکسن استان قزوین استانداری قزوین محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون