Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور در کنار شرکت‌های دانش بنیان است و تلاش داریم بخشی از دغدغه این شرکت‌ها را برطرف کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان بازرسی کل کشور پیش از ظهر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس ضمن دیدار و گفتگو با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و مهدی صفاری‌نیا رییس پارک فناوری پردیس از بخش‌های مختلف این پارک بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بازدید، رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به وظیفه ذاتی سازمان بازرسی کل کشور که وظیفه‌ای نظارتی است، گفت: پس از جلسه با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، بخشنامه‌ای صادر شد که در آن مقرر شد که ما مسائل مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان را رصد کنیم.


خداییان افزود: در همین راستا برای این موضوع کارگروهی در سازمان بازرسی با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و همچنین دستگاه‌های متولی ایجاد می‌شود. همچنین مقرر شد در یک ماه آینده برنامه‌هایی که در ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان در زمینه نظارت و بازرسی پیشبینی می‌شوند، در دستور کار قرار گیرد و در بازه‌های چندماهه عملکرد دستگاه‌هایی که باید با شرکت‌های دانش بنیان همکاری داشته باشند رصد شود.


او تصریح کرد: سازمان بازرسی موضوعاتی که وظایف اصلی دستگاه‌ها است، ولی به دلایل مختلف، آن تکلیف را انجام نمی‌دهند یا ناقص انجام می‌دهند و از این ناحیه خسارات فراوانی به کشور و به ویژه شرکت‌های دانش بنیان و فناور وارد می‌شود را پیگیری می‌کند.


ذبیح الله خداییان با بیان اینکه «یکی از رویکرد‌های سازمان بازرسی، اقدامات اصلاحی، پیشگیرانه و نظارت‌های موثر در جهت رفع موانع دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف و تکالیف و ماموریت‌ها است» افزود: ما قوانین خوبی در زمینه تولید داریم. برای مثال قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، قانون بهبود محیط کسب و کار و قانون رفع موانع تولید از جمله این قوانین هستند.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: همه این موارد قوانینی هستند که تکالیفی بر عهده دستگاه‌های اجرایی گذاشته‌اند که با شرکت‌های دانش بنیان در زمینه معافیت‌های مالیاتی، معافیت‌های برخی عوارض گمرکی و صادراتی و ... همکاری داشته باشند.


او گفت: ما بر کار دستگاه‌هایی که باید این قوانین را اجرا کنند، نظارت می‌کنیم و برنامه‌ها و اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در قالب پیگیری شعار سال و بحث کمک به شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال آفرینی است و دستگاه‌هایی که به وظایف خود عمل می‌کنند مورد قدردانی قرار خواهند گرفت و دستگاه‌های که ترک فعل می‌کنند، با پیگیری‌های لازم در زمینه اجرای قانون، فعال خواهند شد.


ذبیح الله خداییان از نمایندگان شرکت‌های دانش بنیان خواست که مشکلات و موانع کار خود را به صورت مصداقی، شفاف و مکتوب به سازمان بازرسی منعکس کنند تا در کارگروه ویژه سازمان بازرسی بررسی گردد.


خداییان در پایان گفت: سازمان بازرسی کل کشور در کنار شرکت‌های دانش بنیان است و تلاش داریم در کارگروهی که برای بررسی و رفع مشکلات این شرکت‌ها در سازمان بازرسی تشکیل داده‌ایم، بخشی از دغدغه این شرکت‌ها را برطرف کنیم.


گفتنی است، رییس سازمان بازرسی کل کشور امروز از شرکت دانش بنیان دانش اندیش رانا و نمایشگاه دائمی محصولات پارک فناوری پردیس نیز بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بازرسی دانش بنیان قوانین پارک فناوری پردیس سازمان بازرسی کل کشور شرکت های دانش بنیان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است