Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای بهره‌مندی از امکانات و خدمات خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی الزامی است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در اولین روز حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از همه‌گیری کرونا در کشور، با حضور در مجتمع دانشگاهی آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی واحد تهران مرکزی، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی فرشتگان، از این واحدها بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند برگزاری حضوری کلاس‌های درس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بازدید از کلاس‌های آموزشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این واحدها، با دانشجویان، اساتید و مدیران گروه‌های آموزشی گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید، با اشاره به استقبال دانشجویان از حضوری شدن کلاس‌های آموزشی، گفت: در بازدیدی که صبح امروز از تعدادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران داشتیم، شاهد بودیم که تعداد زیادی از دانشجویان به صورت حضوری در این کلاس‌ها شرکت داشتند. این در حالی است که سال‌های گذشته و پیش از همه گیری کرونا، در اولین روز برگزاری کلاس‌ها دانشجویان کمتری حضور می یافتند.

طهرانچی با قدردانی از تلاش و زحمات رؤسای استان‌ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز، همکاران ما در استان‌ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تلاش شبانه‌روزی داشتند تا بتوانیم مقدمات حضوری شدن کلاس‌ها از چهاردهم فروردین را فراهم کنیم. خوشبختانه دانشجویان برای حضوری شدن کلاس‌ها، بسیار مشتاق بودند و اساتید نیز از حضوری شدن کلاس‌ها استقبال می کردند. بحمدالله می بینیم که زندگی دانشجویی در فضای دانشگاه به روال خود بازگشته است. 

 طهرانچی خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سراسر کشور مجموعاً 570 هزار کلاس درس برگزار می شود. از امروز نیز آموزش حضوری به صورت رسمی از سر گرفته شد. دانشگاه آزاد اسلامی طی دو سال برگزاری غیرحضوری کلاس‌های آموزشی، تجربیات خوبی در این زمینه به دست آورد و تلاش داریم از ظرفیت‌های مثبت آموزش غیرحضوری استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کلاس‌های آموزشی گفت: به تمامی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شده است که اساتید پس از گذشت 50  دقیقه از آغاز کلاس حضوری، به مدت 15-10 دقیقه استراحت و تنفس اعلام کنند و سپس ادامه کلاس از سر گرفته شود. البته در محیط دانشگاهی نگرانی از بابت شیوع ویروس وجود ندارد چرا که موضوع سواد بهداشتی یکی از مباحث جدی مقابله با همه‌گیری بیماری است و دانشگاه نیز یکی از بهترین مراکز جذب و انتقال این سواد است. از این رو نه تنها با حضوری شدن کلاس‌ها مشکلی به وجود نخواهد آمد، بلکه با ارتقای سواد بهداشتی دانشجویان و انتقال این آگاهی به خانواده‌ها، به کاهش همه‌گیری در جامعه نیز کمک خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پیشروترین قشر جامعه در بحث واکسیناسیون بودند، اظهار داشت: بیش از 90 درصد جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی دو دوز واکسن کرونا و 46 درصد دوز سوم را نیز دریافت کرده‌اند. 

 طهرانچی با تأکید بر اینکه تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای بهره‌مندی از امکانات و خدمات خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی الزامی است، گفت: به آن دسته از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که تنها دو دوز واکسن زده‌اند نیز توصیه می شود دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند. در نیمسال تحصیلی جاری، غیبت دانشجویانی که به دلیل ابتلا به بیماری یا علائم بیماری، در کلاس‌های درس حضور نیابند، موجه محسوب خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه هیچ‌گونه افزایش شهریه به دنبال نخواهد داشت. آنچه برای ما اهمیت دارد، حضور دانشجویان در محیط دانشگاه و افزایش نشاط دانشجویی است.

محمدمهدی فداکار معاون توسعه و مدیریت منابع، سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و علی مقداری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی فرشتگان نیز در این بازدید حضور داشتند.

لازم به ذکر است برخی از معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در واحدهای مختلف این دانشگاه، از نحوه برگزاری کلاس‌های حضوری بازدید و از نزدیک با دانشجویان دیدار و گفت‌وگو کردند.

انتهای پیام/

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حضوری شدن کلاس ها دانشگاه آزاد کلاس های آموزشی واکسن کرونا واحد تهران همه گیری دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس