Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید ماهیانه اسفند شرکت پتروشیمی شهید تندگویان به ۱۰۸ درصد برنامه تولید رسید و توانست رکورد بیشترین میزان تولید در این مجتمع از زمان راه‌اندازی تاکنون را بشکند.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان، این رکورد تولید ماهیانه برای چندمین بار پیاپی در سال ۱۴۰۰ در این مجتمع شکسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکورد تولید پیشین ماهانه در شرکت پتروشیمی شهید تندگویان حدود ۱۱۰ هزار تن تولید بوده که با وجود ۲۹ روزه بودن اسفند ۱۴۰۰ و با همت و تلاش شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر کارکنان این مجتمع به ۱۱۶ هزار تن رسید.

گفتنی است براساس برنامه سال ۱۴۰۰، میزان تولید انواع محصولات در شرکت پتروشیمی شهید تندگویان یک میلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۳۲ تن بود که با وجود 2 ماه تعمیر اساسی در واحدهای شیمیایی اول و دوم با افزایش 6 هزار و ۶۱۴ تنی در مقایسه با سال ۱۳۹۹ همراه بود.

همچنین میزان تولید محصولات پلیمری در این مجتمع با افزایش چهار هزار و ۴۶۱ تنی نسبت به سال 99، به رقم ۵۴۷ هزار و ۸۰۵ تن و حجم تولید انواع نخ POY در سال ۱۴۰۰ با 6 هزار و ۸۰۰ تن افزایش (معادل ۲۲ درصد) به ۳۷ هزار و ۸۵۱ تن رسید.

شرکت پتروشیمی شهید تندگویان (سهامی خاص) در زمینی به مساحت حدود 34 هکتار، در ضلع شمال غرب خلیج فارس در سایت چهارمنطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرامام خمینی(ره) در جنوب خوزستان واقع شده است. عملیات اجرای این مجتمع از سال 1377 آغاز شد. محصولات اصلی صنعت پتروشیمی با عنوان اسید ترفتالیک خالص(PTA)، پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری(PET-A)، پلی اتیلن ترفتالات گرید الیاف(PET-B)، پلی اتیلن ترفتالات گرید الیاف(PET-C)، پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری(PET-D)، پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری(PET-F)، پلی اتیلن ترفتالات گرید الیاف(PET-G)، پلی اتیلن ترفتالات گرید پنبه مصنوعی(STAPLE)،  پلی اتیلن ترفتالات گرید نخ نساجی(POY)، در این مجتمع تولید می‌شود.

برچسب هاتولید محصولات پتروشیمی شرکت پتروشیمی شهید تندگویان

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تولید محصولات پتروشیمی شرکت پتروشیمی شهید تندگویان آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت پتروشیمی شهید تندگویان پلی اتیلن ترفتالات گرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی

به گزارش همشهری آنلاین، اجلاس کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد. مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی رئیس ایرانی این کمیسیون است و در مقابل بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، رئیس اماراتی کمیسیون است.

- نشست کمیسیون اقتصادی ایران و امارات با هدف توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی برگزار شد. از نکات جالب این نشست، استقبال امارات از سرمایه‌گذاری در ایران بود. مذاکره برای توسعه مناسبات دو کشور در کریدور شمال - جنوب برای ترانزیت کالاهای اماراتی به آسیای مرکزی، قفقاز و روسیه، دیگر محور مهم این نشست محسوب می‌شود که منفعت دوجانبه به دنبال دارد.

- مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت در حوزه پتروشیمی با اشاره به برنامه‌ریزی برای حل مشکل بنزین با مشارکت پتروشیمی‌ها، گفت: قطعاً بیشتر از ۵۰ درصد پتروشیمی‌های متانولی به سمت تبدیل متانول به بنزین خواهند آمد. به گفته او، برای تولید بنزین از متانول، قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و در حال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

- معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال ۱۰۵۰ واحد بالای ۵۰ نفر را هدف‌گذاری کرده‌ایم که طرح طبقه‌بندی در آن‌ها عملیاتی شود. علی حسین رعیتی فرد ادامه داد: سال گذشته طرح تحولی را در وزارتخانه پیشنهاد دادیم که به‌موجب آن هزار واحد بالای ۵۰ نفر کارکن ملزم شدند طرح طبقه‌بندی مشاغل داشته باشند تا عدالت مزدی رعایت شود. ‌

- محمد آئینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را در بافت‌های فرسوده اجرا می‌کنند؛ به‌طوری‌که آمار صدور پروانه در سال‌های پس از انقلاب نشان می‌دهد سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده با مشارکت مردم، سازندگان بخش خصوصی، تعاونی‌ها و گروه‌های جهادی شکسته شد.

- داود منظور، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور ضمن قدردانی از تلاش‌های «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران، «غلامرضا گودرزی» را به‌عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد. گودرزی دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس بوده و کارشناسی ارشد پیوسته را در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق تحصیل کرده است.

- محمد رضوانی فر و حسن حمود حسانی، روسای گمرک ایران و عراق با هدف تسهیل و توسعه تجارت گفت‌وگو کردند. مهم‌ترین محورهای این مذاکره، ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی دو کشور برای کاهش سردرگمی تجار و همچنین روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی بود و طرف عراقی برای رسیدگی به این موارد قول مساعد داد.

- بر اساس مشاهدات میدانی از بازار غیررسمی، نرخ دلار که در روزهای اخیر و پس نوسانات هیجانی، وارد روند نزولی شده بود، همچنان با شیبی ملایم‌تر در محدوده ۶۱ تا ۶۲ هزار تومان در نوسان است. مشاهدات میدانی حاکی از این است که تمایل بازار غیررسمی به فروش ارز بیشتر از خرید است و فعالان بازار خرید در بازار فعلی را پرریسک ارزیابی می‌کنند.

کد خبر 848821 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها مرکز آمار پتروشیمی سوخت - بنزین امارات

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • چند درصد چک‌ها در اسفند ۱۴۰۲ برگشت خورد؟
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲