Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در نیمسال تحصیلی جاری، غیبت دانشجویانی که به دلیل ابتلا به بیماری یا علائم بیماری، در کلاس‌های درس حضور نیابند، موجه محسوب خواهد شد، گفت: به تمامی واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شده است که اساتید پس از گذشت ۵۰ دقیقه از آغاز کلاس حضوری، به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت و تنفس اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان-محمد مهدی طهرانچی در اولین روز حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از همه‌گیری کرونا در کشور، صبح امروز با حضور در مجتمع دانشگاهی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واحد تهران مرکزی، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی فرشتگان، از این واحد‌ها بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند برگزاری حضوری کلاس‌های درس قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید، با اشاره به استقبال دانشجویان از حضوری شدن کلاس‌های آموزشی، گفت: در بازدیدی که صبح امروز از تعدادی از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران داشتیم، شاهد بودیم که تعداد زیادی از دانشجویان به صورت حضوری در این کلاس‌ها شرکت داشتند. این در حالی است که سال‌های گذشته و پیش از همه گیری کرونا، در اولین روز برگزاری کلاس‌ها دانشجویان کمتری حضور می‌یافتند.

وی ادامه داد: در ایام تعطیلات نوروز، همکاران ما در استان‌ها و واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی تلاش شبانه‌روزی داشتند تا بتوانیم مقدمات حضوری شدن کلاس‌ها از چهاردهم فروردین را فراهم کنیم. خوشبختانه دانشجویان برای حضوری شدن کلاس‌ها، بسیار مشتاق بودند و اساتید نیز از حضوری شدن کلاس‌ها استقبال می‌کردند. بحمدالله می‌بینیم که زندگی دانشجویی در فضای دانشگاه به روال خود بازگشته است.

 طهرانچی خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های سراسر کشور مجموعاً ۵۷۰ هزار کلاس درس برگزار می‌شود. از امروز نیز آموزش حضوری به صورت رسمی از سر گرفته شد. دانشگاه آزاد اسلامی طی دو سال برگزاری غیرحضوری کلاس‌های آموزشی، تجربیات خوبی در این زمینه به دست آورد و تلاش داریم از ظرفیت‌های مثبت آموزش غیرحضوری استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کلاس‌های آموزشی گفت: به تمامی واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شده است که اساتید پس از گذشت ۵۰ دقیقه از آغاز کلاس حضوری، به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت و تنفس اعلام کنند و سپس ادامه کلاس از سر گرفته شود. البته در محیط دانشگاهی نگرانی از بابت شیوع ویروس وجود ندارد چرا که موضوع سواد بهداشتی یکی از مباحث جدی مقابله با همه‌گیری بیماری است و دانشگاه نیز یکی از بهترین مراکز جذب و انتقال این سواد است. از این رو نه تنها با حضوری شدن کلاس‌ها مشکلی به وجود نخواهد آمد، بلکه با ارتقای سواد بهداشتی دانشجویان و انتقال این آگاهی به خانواده‌ها، به کاهش همه‌گیری در جامعه نیز کمک خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پیشروترین قشر جامعه در بحث واکسیناسیون بودند، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی دو دوز واکسن کرونا و ۴۶ درصد دوز سوم را نیز دریافت کرده‌اند.

 طهرانچی با تأکید بر اینکه تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای بهره‌مندی از امکانات و خدمات خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی الزامی است، گفت: به آن دسته از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که تنها دو دوز واکسن زده‌اند نیز توصیه می‌شود دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند. در نیمسال تحصیلی جاری، غیبت دانشجویانی که به دلیل ابتلا به بیماری یا علائم بیماری، در کلاس‌های درس حضور نیابند، موجه محسوب خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان خاطرنشان کرد: حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه هیچ‌گونه افزایش شهریه به دنبال نخواهد داشت. آنچه برای ما اهمیت دارد، حضور دانشجویان در محیط دانشگاه و افزایش نشاط دانشجویی است.
بیشتر بخوانید: دانشگاه باید وارد حل معضلات جامعه شود
انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه آزاد طهرانچی آموزش حضوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد طهرانچی آموزش حضوری دانشگاه آزاد اسلامی حضوری شدن کلاس ها کلاس های آموزشی همه گیری واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس انجمن خوشنویسان مشهد گفت: با توجه به تعداد علاقه‌مندان هنر خوشنویسی متاسفانه مسئله فضای آموزشی در مشهد مرتفع نشده است و اگر قرار است هنرهایی از جمله خوشنویسی گسترش پیدا کند، مدیران فرهنگی باید حمایت‌های خود را به این سمت‌وسو هدایت کنند.

محمدعلی فراستی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جایگاه خوشنویسی در خراسان رضوی اظهار کرد: خوشنویسی یکی از هنرهای اسلامی و قدسی به شمار می‌آید و ما به این هنر افتخار می‌کنیم، زیرا آثار منسوب به ائمه اطهار(ع) در موزه‌های آستان قدس رضوی نیز موجود است.

وی با بیان اینکه خط‌های امام علی(ع)، امام حسین(ع)، امام رضا(ع) و امام سجاد(ع) را داریم که آثار آن‌ها در موزه‌های آستان قدس رضوی و موزه قرآن وجود دارد، اضافه کرد: علاقه‌مندان می‌توانند این آثار را از نزدیک مشاهده کنند و به خلاقیت ائمه اطهار(ع) در این خصوص بپردازند. درنتیجه هرآنچه داریم از ائمه اطهار(ع) است و افتخار می‌کنیم که این هنر وجود دارد و ما از آن به عنوان هنر اسلامی یاد می‌کنیم.

رئیس انجمن خوشنویسان مشهد ادامه داد: بنابراین اگر بتوانیم این هنر قدسی را مورد حمایت بیشتری قرار دهیم در واقع به انجمن خوشنویسان ایران کمک کرده‌ایم که منجربه گسترش کلاس‌های آموزشی و نمایشگاه‌ها می‌شود، زیرا افزایش کلاس‌های آموزشی اقبال بیشتر علاقه‌مندان را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه متاسفانه نبود فضای آموزشی یکی از چالش‌های بزرگ ما به شمار می‌رود که باید مرتفع شود، عنوان کرد: در حال حاضر اتاق‌های مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) در مشهد بلا استفاده است و به دلایلی نمی‌توانیم در این مکان کلاس برگزار کنیم و امیدواریم که مدیران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اقدامی کنند تا این کلاس‌ها احیا شود.

فراستی خاطرنشان کرد: ما مخاطبان و علاقه‌مندان زیادی داریم که اگر مسئله فضای آموزشی در این حوزه مرتفع شود قطعا اتفاقات بهتری برای این هنر رخ می‌دهد. بنابراین اگر قرار است که هنرهای اسلامی گسترش پیدا کند، مدیران مربوطه باید حمایت‌های خود را به این سمت‌وسو هدایت و بسترسازی کنند.

وی ادامه داد: حمایت مدیران مخاطبان بیشتری را به این سمت می‌کشاند و انجمن خوشنویسان مشهد این پتانسیل را دارد که بتواند جوابگوی اقبال مردم در این کلانشهر مذهبی به هنر خوشنویسی باشد، اما این در صورتی است که در این حوزه مورد حمایت قرار گیریم.

رئیس انجمن خوشنویسان مشهد بیان کرد: کار فرهنگی باید عملیاتی شود و تنها به ظاهر مسائل اکتفا نکنیم و واقعا به سخنرانی‌هایی که می‌کنیم جامه عمل بپوشانیم. اگر ما کلاس‌های هنری سالم را تشکیل دهیم به مراتب جلوی کلاس‌هایی که نباید برگزار شوند را می‌گیریم. بنابراین زمانی که این کلاس‌های آموزشی برگزار شود قطعا آن‌ کلاس‌ها کمرنگ‌تر خواهند شد و مسئولان فرهنگی باید پاسخگو و نسبت به این مسائل نیز جدی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند