Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: متاسفانه در ۳ سال گذشته ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران همکاری مناسبی را با ما نداشته و من به عملکرد درست این ستاد شک دارم. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: یکی از اهداف مهم مسولان ورزش در سراسر دنیا، سلامت ورزشکاران از نظر دوپینگ است و بدین جهت سخت گیری ها، جرایم و محرومیت هایی را نیز در نظر گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: کشتی کشورمان نیز پیش از این در این زمینه متحمل هزینه های زیادی شده است که اگر موضوع بدرستی مدیریت می شد، شاهد این اتفاقات نبودیم.   بنا تصریح کرد: خوشبختانه رویکرد فدراسیون کشتی برای مبارزه با این معضل جدی ورزش، بسیار مناسب و قوی است اما برای رسیدن به مقصود نیازمند همکاری سایر نهادها از جمله فدراسیون پزشکی ورزشی و ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) هستیم.   وی افزود: در حالی که برنامه ریزی ما و فدراسیون کشتی برای انجام این مهم دقیق و حساب شده است اما در عرصه اجرا،  نادو بعنوان نهاد ذیربط همکاری لازم را با ما نداشته و تاخیر در اعلام نتایج و یا انجام ناقص آزمایشات ما را دچار مشکلات و دغدغه های فراوانی کرده است.   بنا اظهار داشت: بعنوان مثال در مسابقات قهرمانی آسیا در دوره قبل در اواخر سال ۹۸ به دلیل دیر اعلام شدن نتایج آزمایشات بعمل آمده، مجبور شدیم کشتی گیر خود را بالاجبار در حین مسابقات بازنده کنیم، در صورتی که اگر نتایج آزمایشات زودتر اعلام می شد می توانستیم فرد دیگری را جایگزین ایشان و به این مسابقات اعزام کنیم.   وی ادامه داد: در حالی که فدراسیون تمام اطلاعات (شماره تلفن، نشانی محل تمرین و منزل) کشتی گیران مدنظر ستاد جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) را در اختیار ستاد ملی مبارزه با دوپینگ قرار داده بود، اما با کمال تعجب متوجه شدیم که اطلاعات کشتی گیران به دست وادا نرسیده و برای محمدرضا گرایی کشتی گیر طلایی المپیک یک جلسه غیبت از حضور در آزمایشات دوپینگ درنظر گرفته شده که این موضوع بسیار برای کشتی گیر مدال آوری همچون گرایی که با تحمل رنج و زحمت فراوان به این جایگاه رسیده و کشتی کشور گران تمام خواهد شد.   سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: با توجه به اتفاقات ناخوشایندی که قبل از این افتاده بود از مسولان وادا خواستیم که ماموران مبارزه با دوپینگ آن ها در جام تختی اهواز بعنوان مرحله اصلی انتخابی تیم ملی برای حضور در رقابت قهرمانی آسیا حضور یابند و از نفرات اول و دوم و برخی از نفرات سوم با نظر کادر فنی ،تست بگیرند. اما عدم هماهنگی آن ها با کادر فنی منجر به انجام تست از نفرات اول شد که نتایج آن آزمایش ها را هم در اختیار ما قرار ندادند و علیرغم آگاهی ما از سلامت کشتی گیران خود، اما با در نظر گرفتن هر اتفاق پیش بینی نشده ای باید راهی مغولستان شویم.   بنا در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به کم کاری هایی که صورت گرفته به عملکرد ستاد ملی مبارزه با دوپینگ شک دارم و اگر وازرت ورزش و جوانان و فدراسیون پزشکی ورزشی نهادی را برای مبارزه با دوپینگ مدیریت می کنند باید پیگیری خروجی آن هم باشند و اگر کار به همین صورت پیش برود آینده خوبی را برای سلامت ورزشکاران کشور متصور نیستم و از این رو از وزارت ورزش می خواهم هرچه زودتر تکلیف را روشن کند، چراکه ما هم به تبع فدراسیون دیگر با این ستاد همکاری نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد بنا کشتی فرنگی نادو ستاد ملی مبارزه با دوپینگ تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۲۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کنیم آلزایمر نگیریم؟

به گزارش خبرآنلاین، ورزش منظم و فعالیت بدنی اثرات مثبتی بر عملکرد شناختی در همه افراد، به‌ویژه سالمندان، دارد. به نظر می‌رسد ورزش هوازی، مفیدترین گزینه باشد، زیرا عملکرد اجرایی را بهبود می‌بخشد، باعث تقویت اعصاب می‌شود و می‌تواند روند پیشگیری از بیماری آلزایمر و عملکردهای مغز را به طور چشمگیری تقویت کند.

فعالیت بدنی، توانایی‌های شناختی را بهبود می‌بخشد

با توجه به این واقعیت که درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، یافتن راهی برای به تأخیر انداختن پیشرفت این بیماری عصبی بسیار مهم است. افزایش سطح ورزش و فعالیت بدنی می‌تواند در دستیابی به این هدف به طور پایدار، مفید باشد. مطالعات نشان می‌دهد که ورزش هوازی می‌تواند فعالیت نوسانی مغز را تعدیل کند و بر پویایی عصبی تأثیر بگذارد.

افراد مسنی که سابقه طولانی ورزش، بین ۲ تا ۱۰ سال، دارند، افت عملکرد شناختی کمتری را تجربه می‌کنند. همچنین داشتن فعالیت بیشتر باعث بهبود عملکرد اجرایی، بهبود حرکات، افزایش تمرکز و تقویت سرعت پردازش و حافظه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

چه کنیم تا حافظه سالمی داشته باشیم؟/ ۱۰ نکته کلیدی برای جلوگیری از زوال عقل

منبع: psychologytoday

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897482

دیگر خبرها

  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • عزیزیان: امروز تکلیف قهرمان لیگ روشن می‌شود
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • شناسایی خانواده شهید نسیم افغانی + فیلم
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟