Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@09:30:01 GMT

پرهیز از نوشیدن آب زیاد در سحر

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۳۳۴۳

پرهیز از نوشیدن آب زیاد در سحر

دکتر فاضل تبار متخصص تغذیه گفت: خوردن آب فراوان در وعده‌ سحری تاثیری در سیراب ماندن روزه داران در طول روز ندارد بلکه برای ذخیره‌ی بهتر آب بدن باید منابع غذایی فیبر مانند سیزیجات و میوه‌ها را در وعده‌ی سحری مصرف کرد.

سبزیجات و میوه‌هایی مانند قرمه سبزی، خورشت اسفناج، خورشت آلو و قیصی می‌توانند به صورت خام یا پخته شده مصرف شوند که این منابع می‌توانند آب بیشتری را در روده‌ها ذخیره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته این متخصص تغذیه وعده‌ افطار نباید به قصد سیر شدن خورده شود بلکه باید با هدف شروع دوباره‌ی فعالیت سیستم گوارشی و جبران منابع غذایی از دست رفته باشد؛ بنابراین خوردن لبنیات مانند پنیر و فرنی و غذا‌هایی مانند آش و سوپ در وعده‌ی افطار توصیه می‌شود.

دکتر فاضل تبار به روزه داران توصیه کرد برای درامان ماندن از بیماری‌های گوارشی در طول ماه رمضان بهتر است میان افطار و شام یک تا دو ساعت وقفه باشد.

با توجه به طولانی بودن روز‌های فصل بهار و گرم شدن هوا نباید وعده‌ی سحر را از وعده‌های غذایی ماه رمضان حذف کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماه رمضان تغذیه مناسب افطاری ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

شاخص گلیسمی هندوانه ۱۰۳ و بار گلیسمی ۱۱۳۳ است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند افزایش می‌یابد و همچنین فیبر بسیار کمی دارد؛ بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی دیابتی حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا، اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید در مقادیر کم و همراه با غذا‌های حاوی چربی‌های سالم مانند دانه‌های روغنی و پروتئین باشد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، هندوانه کم کالری، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان به عنوان ویتامین A و C است، برای سلامت چشم ضروری است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.

بار گلیسمی هندوانه پایین است، یعنی حتی اگر قند خون شما را به سرعت نسبت به سایر غذا‌ها افزایش دهد، قند خون شما را خیلی بالا نمی‌برد. به همین دلیل، مصرف هندوانه در مقادیر متوسط و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.

دیگر خبرها

  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند