Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرطان سینه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان زنان است به طوری که براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تنها در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار زن در جهان به سرطان سینه مبتلا شدند که از این میان ۶۸۵ هزار تن جان خود را از دست دادند.

سرطان سینه را معمولاً از راهکار‌های متفاوت همچون روش‌های جراحی و غیرجراحی درمان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایج‌ترین راهکار‌های غیرجراحی برای درمان سرطان سینه شامل: شیمی درمانی، پرتودرمانی، هورمون درمانی، ایمنی درمانی، و درمان‌های هدفمند می‌شود.

متاسفانه در بسیاری از موارد این درمان‌ها تنها سلول‌های سرطانی را درگیر نمی‌کند. این درمان‌ها باعث درگیر شدن سلول‌های سالم بدن و تغییرات احوال بیمار می‌شود. این امر باعث بروز عوارض جانبی متعددی شده که مهمترین آن‌ها شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- از دست دادن اشتها
۲- حالت تهوع و استفراغ
۳- ضعف و بی‌حالی
۴- کاهش وزن
۵- یائسگی زودرس
۶- خطر بیشتر در ابتلا به عفونت
۷- خونریزی
۸- اسهال

با این حال، پزشکان می‌کوشند با استفاده از دارو‌ها و سایر روش‌های درمانی عوارض جانبی درمان سرطان سینه در زنان را مدیریت کنند. کاهش اشتها در روند درمان سرطان سینه بسیار رایج است. متخصصان در این موارد به بیماران توصیه می‌کنند به جای مصرف ۳ وعده غذایی در طول روز، از وعده‌های متعدد با حجم کم بهره بگیرند. همچنین وعده اصلی روزانه خود را زمانی مصرف کنند که بسیار گرسنه هستند. داشتن تحرک متعادل نیز می‌تواند به باز شدن اشتها کمک کند.

برای مدیریت حالت تهوع و استفراغ نیز بهتر است از خوردن غذا‌های چرب و مرکبات اجتناب کنید. همچنین غذایی که این افراد مصرف می‌کنند باید هم دمای محیط باشد و نباید آنچه می‌خورند بسیار سرد یا بسیار گرم باشد. این افراد باید از مصرف غذا‌های پر ادویه و تحریک کننده نیز خودداری کنند.

زنانی که از درمان‌های غیرجراحی سرطان سینه استفاده می‌کنند باید برای کنترل ضعف و بی‌حالی استراحت کافی داشته باشند. در این رابطه خوابیدن ۸ ساعت در طول شب و نیز استراحت کافی در طول روز ضروری است. این افراد به ویژه باید از مصرف کافئین در ساعات پایانی شب اجتناب کنند.

این بیماران باید از انجام فعالیت‌های بی‌اهمیت اجتناب کرده و انرژی خود را برای انجام مهمترین کار‌های روزانه ذخیره کنند. داشتن رژیم غذایی غنی از آهن در این بیماران ضروری است. گوشت بدون چربی، حبوبات، سبزیجات دارای برگ‌های سبز، و نیز مکمل‌های حاوی آهن می‌تواند به این زنان کمک کند.

بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه هستند در فرآیند درمان همواره از تلخی دهان گلایه دارند. این موضوع می‌تواند به دلایل مختلف بروز کند. بهتر است برای کنترل این موضوع از غذا‌های نرم مانند املت، ماکارونی و پنیر، موز و سبزیجات پخته شده استفاده کرده و از مصرف مرکبات، غذا‌های تند و شور اجتناب کنید. نوشیدنی‌های بسیار گرم و بسیار سرد نیز به هیچ عنوان مناسب این بیماران نیست.

منبع: وب ام دی

بیشتر بخوانید

نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟ هورمون چاق‌کننده بدن را بشناسیم باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرطان سینه درمان سرطان درمان سرطان سینه درمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان