Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:08:47 GMT

طرح جدید وزارت علوم برای اشتغالزایی دتنش بنیان دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۴۵۲۹

طرح جدید وزارت علوم برای اشتغالزایی دتنش بنیان دانشجویان

علی خیرالدین در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طرح‌های‌ اشتغال‌زایی‌ دانش‌بنیان که در دستور کار معاونت فناوری قرار دارد، اظهار کرد: قرار است ۳ طرح دستیار فناوری، فن آموزی دانش‌آموختگان و پسادکتری‌ نوآوری‌ و فناوری در شرکت‌های‌ فناور و دانش‌بنیان‌ پارک‌های علم‌ و فناوری اجرایی شود.

معاون فناوری وزیر علوم به اهداف اجرای ۳ طرح مذکور اشاره کرد و گفت: افزایش‌ مهارت‌ها و استعدادهای‌ دانش‌ آموختگان‌ و دانشجویان، ایجاد فرصت‌های‌ شغلی‌ برای‌ دانش‌آموختگان‌ و دانشجویان، افزایش‌ اثربخشی‌ فارغ‌ التحصیلان در داخل‌ کشور و جلوگیری‌ از خروج ‌ نخبگان‌، تقویت‌ ارتباط‌ با صنعت‌ دانشگاه‌ها از طریق‌ ارتقا شرکت‌های‌ دانش بنیان، تقویت‌ شرکت‌های‌ دانش‌بنیان با تامین‌ نیروی‌ انسانی‌ متخصص‌ از جمله اهداف مهم این طرح ها به شمار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره طرح دستیار فناوری توضیح داد و گفت: براساس این طرح که قرار است از امسال اجرایی شود، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یک دوره زمانی ۶ ماهه را در قالب کار دانشجویی در شرکت های فناور و دانش بنیان می گذرانند.

خیرالدین هدف از اجرای این طرح را توسعه همکاری متقابل پارک علم و فناوری با دانشگاهها، ارتقا توان پاسخگویی دانشگاه به نیازهای جامعه و مهارت آموزی به دانشجویان جهت ورود به بازار کار عنوان کرد و گفت: در این طرح برای شرکت های فناور و دانش بنیان که دانشجویان را جذب کنند، تسهیلات وام و تخفیف‌ های مالیاتی در نظر گرفته شده است.

معاون فناوری وزیر علوم بیان کرد: در این طرح مبلغ یک میلیون تومان به صورت ماهیانه به دانشجویان کارشناسی، ۲ میلیون تومان به دانشجویان ارشد و ۳ میلیون تومان ماهیانه به دانشجویان دکتری پرداخت می شود و پس از گذراندن دوره ۶ ماهه گواهی‌پایان‌دوره‌ برای دانشجویان صادر می شود.

وی یکی دیگر از طرح های جدید این معاونت را طرح ملی فرصت فناورانه عنوان کرد و در این باره توضیح داد: براساس این طرح امکان استفاده از خدمات، امکانات و زیرساخت های شاخص هریک از پارک ها توسط واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در سایر پارک های کشور فراهم می شود.

معاون فناوری وزیر علوم اهداف این طرح را به اشتراک گذاری خدمات، سرویس ها و زیرساخت های پارک های علم و فناوری بین واحدها فناور مستقر، شبکه سازی بین پارک های علم و فناوری و واحدهای فناور مستقر و ایجاد هم افزایی بین واحدهای فناور مستقر در پارک های علم و فناور عنوان کرد.

کد خبر 5445840 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خیرالدین اشتغال شرکت های دانش بنیان آموزش حضوری دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد مهدی طهرانچی محمد مقیمی دوره های فراگیر ارشد پیمان صالحی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ستاد ملی مقابله با کرونا جعفر جعفری پارک های علم علم و فناور پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه