Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سبحانی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: بیماری زنگ زرد در جاهایی که تراکم گندم در واحد سطح زیاد، کود پتاسه کم و کود اوره بیشتر استفاده شده باشد و مزرعه هایی که کمتر با علفهای هرز آنها مقابله شده امکان بروز بیشتری دارند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بیماری زنگ زرد با جریان هوا منتشر می شود برای پیش‌گیری از انتشار این بیماری باید کانون‌های آلوده به طور حتم با قارچ کش‌هایی که عرضه می‌شود کانون کوبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبحانی ادامه داد: در همین ارتباط گندم کاران به محض مشاهده بیماری باید موضوع را به کارشناسان کشاورزی انعکاس دهند.

وی یادآورشد: باتوجه به اینکه در اثر بیماری زنگ زرد تمام سطح ساقه و برگ و خوشه از اندام‌های قارچی پوشیده می شود این قارچها اجازه نمی دهند گندم به وزن قابل قبول برسد و عملکرد پائین و کیفیت آرد این نوع گندم نیز کاهش می یابد.

سبحانی افزود: علایم بیماری زنگ زرد گندم با توجه به نوع رقم و شرایط آب و هوایی، دارای شدت و ضعف است و به طور معمول در بهار زودتر از سایر بیماری ها  ظاهر می‌شود.

در سال زراعی جاری ۱۰۴هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان بوشهر به زیر کشت گندم رفته که از این میزان ۹۰ هزار هکتار دیم و ۱۴هزار و ۵۰۰ هکتار گندم آبی است.

برچسب‌ها افت وزارت جهاد کشاورزی بوشهر گندم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افت وزارت جهاد کشاورزی بوشهر افت وزارت جهاد کشاورزی بوشهر گندم بیماری زنگ زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۴۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد

غفوریان  با اشاره به اینکه در مجموع ۱۴ هکتار از اراضی سرخه زیر کشت گوجه سبز است، گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد و میانگین عملکرد این محصول در شهرستان بیش از ۱۰ تن در هکتار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد باغ‌های گوجه سبز در این شهرستان مجهز به سامانه آبیاری نوین است، افزود: هفت هکتار از باغ‌های گوجه سبز غیربارور و بقیه بارور است که بیشترین ارقام آن اصلاح شده شامل برغانی و شهریار است.

رییس جهاد کشاورزی سرخه با تأکید بر اینکه این محصول شرایط و ویژگی منحصر به فردی در زمینه زودرس بودن محصول، زمان مناسب جهت برداشت و عرضه به بازار، نوبرانه بودن و طعم و مزه خاص با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه دارد، گفت: بر این اساس بیشترین سطح زیر کشت این محصول در روستای لاسجرد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان