Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@09:00:04 GMT

نبود آموزش مهارتی مهمترین چالش صنعت ساختمان است

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۵۱۲۱

نبود آموزش مهارتی مهمترین چالش صنعت ساختمان است

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مجتبی فرهمند صبح امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری با سازمان فنی و حرفه‌ای استان با بیان این‌که یکی از رسالت‌های این سازمان تقویت بنیه آموزشی مهندسین در دو حوزه تئوری و مهارتی است، اظهار کرد: متاسفانه بخش زیادی از آموزش های فعلی به مباحث تئوریک گرایش پیدا کرده است در صورتی که موضوع کار مهندسی نیاز به آموزش‌های کارگاهی و مهارتی نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که آموزش‌ها و دوره‌های مهارتی آزاد برای مهندسین عضو سازمان همواره دارای جذابیت بوده است، افزود: این دوره‌ها می‌تواند به فهم مشترک مهندسین و استادکاران اجرایی در پروژه‌های ساختمانی کمک بسزایی داشته باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به  حجم بالای تراکنش مالی در صنعت ساختمان تاکید کرد: نظارت بهینه و داشتن مهارت‌های خاص کارگاهی کمک می‌کند تا در بخش‌های مهمی چون انتخاب مصالح، نوع مصرف، انتخاب استادکاران و .... اقدامات بهتری انجام و در نهایت صرفه و صلاح پروژه نیز دیده شود.

 فرهمند با بیان این‌که ۳۰ درصد هزینه‌های ساخت و ساز به بخش دستمزد مستقیم نیروی انسانی باز می‌گردد، خاطرنشان کرد:  به هر میزان که در یک ساختمان از مهندسین و استادکاران آموزش دیده بهره برده شود به مراتب در خروجی کار از کیفیت بالاتری برخوردار خواهیم بود ولی متاسفانه استان یزد در این حوزه دچار ضعف شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به این‌که نکات مهارتی در اجرای پروژه‌ها از نظر فنی در حال تنزل است، گفت: باتوجه به اینکه همواره استان یزد در بحث ساخت و ساز دارای سبقه مثبت و زبانزد سایر استان هابوده است نیازمند عزمی راسخ هستیم تا چالش های این حوزه را برطرف نماییم که در این مسیر می توان از ظرفیت بالای مهندسی استان استفاده کرد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد مجتبی فرهمند آموزش مهارتی صنعت ساختمان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، گفت: اردوگاه شهید چمران در چمعالی استان پس از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و فاز یک آن تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، امین سلیمانی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: در اوایل دولت سیزدهم با مسائل مختلفی از جمله کرونا، افت تحصیلی، چالش فضاهای فیزیکی مدارس و چالش حضور در مدارس به‌واسطه کرونا، روبرو بودیم، لازم بود در این زمینه کارهای زیادی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اتفاق‌هایی که در استان صورت گرفت، انتخاب 2 معلم از استان چهارمحال و بختیاری به‌عنوان معلم نمونه کشوری بود. جعفر عالی‌پور و سلمان رستمی، دو معلم نمونه کشوری از استان هستند.

سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه سال گذشته با چالش جدی نیروی انسانی در تامین معلم مدارس کشور مواجه بودیم، گفت: مدیریت خوب در سطح آموزش و پرورش استان باعث شد این چالش هم مدیریت شود و مشکل جدی خاصی در استان وجود نداشته باشد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال 1401، مجموعا یک هزار و 70 نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال گذشته نیز یک هزار و 144 نفر از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

سلیمانی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال جاری، بیان داشت: در سال جاری نیز یک هزار و 558 نفر از طریق آزمون‌های ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری خواهند شد.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان پس از چندین سال در دولت سیزدهم آغاز شد، بیان کرد: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان در مدارس استان توزیع شد که این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال گذشته 70 میلیارد تومان تجهیزات در مدارس توزیع شد، گفت: 18 مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شدند.

سلیمانی با اشاره به اینکه اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران استان در چمعالی، 18 سال بلاتکلیف مانده بود، خاطرنشان کرد: پس از 18 سال، این اردوگاه تعیین تکلیف شد که ان‌شاء‌الله فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تعلیم و تربیت یکی از مهمترین مسائل روز ارتش است
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟