Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@09:27:34 GMT

گردشگری در سال ۲۰۲۲ شروع قدرتمندی ثبت کرد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۵۷۳۲

گردشگری در سال ۲۰۲۲ شروع قدرتمندی ثبت کرد

ایسنا/خراسان رضوی گردشگری در حالی که با عدم قطعیت‌های جدیدی مواجه است اما شروع قدرتمندی در سال ۲۰۲۲ دارد.

به نقل از نیوز، پس از کاهش بی‌سابقه گردشگران در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، انتظار می‌رود گردشگری بین‌المللی به بهبود تدریجی خود در سال ۲۰۲۲ ادامه دهد. از ۲۴ مارس، ۱۲ مقصد هیچ محدودیتی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ نداشتند و تعداد فزاینده‌ای از مقاصد در حال کاهش یا برداشتن محدودیت‌های سفر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته جنگ در اوکراین چالش‌های جدیدی را برای محیط اقتصادی جهانی ایجاد و خطر بازگشت اعتماد به سفرهای جهانی را مختل می‌کند. بازارهای مبداء ایالات‌متحده و آسیا که شروع به باز شدن کرده‌اند، می‌توانند به ویژه در مورد سفر به اروپا تحت تاثیر قرار گیرند زیرا این بازارها از نظر تاریخی ریسک‌گریزتر هستند.

گردشگری بین‌المللی در ژانویه ۲۰۲۲ به بهبود خود ادامه داد و عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با شروع ضعیف سال ۲۰۲۱ داشت. با این حال، حمله روسیه به اوکراین بر عدم قطعیت‌های اقتصادی موجود، همراه با بسیاری از محدودیت‌های سفر مرتبط با بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ که هنوز وجود دارد، فشار می‌آورد و اعتماد کلی می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد و بهبود گردشگری را مختل کند.

بر اساس آخرین داده‌های موجود، ورود گردشگران بین‌المللی جهانی در ژانویه ۲۰۲۲ بیش از دو برابر(۱۳۰ درصد) در مقایسه با سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است و ۱۸ میلیون بازدیدکننده بیشتر در سراسر جهان در اولین ماه سال جاری، برابر با افزایش کل سال ۲۰۲۱ ثبت شده است.

در حالی که این ارقام، روند مثبتی که در سال گذشته در جریان بود را تایید می‌کند، سرعت بهبود در ژانویه تحت تاثیر ظهور سویه اُمیکرون و اعمال مجدد محدودیت‌های سفر در چندین مقصد قرار گرفت. پس از کاهش ۷۱ درصدی سال ۲۰۲۱، ورودی‌های بین‌المللی در ژانویه ۲۰۲۲، ۶۷ درصد زیر سطح قبل از همه‌گیری باقی ماندند.

اروپا و آمریکا قوی‌ترین عملکرد را دارند. همه مناطق در ژانویه ۲۰۲۲ بازگشت قابل‌توجهی داشتند اما اروپا رشد ۱۹۹ درصدی و آمریکا رشد ۹۷ درصدی را ثبت کرد که همچنان قوی‌ترین رشد است.

خاورمیانه رشد ۸۹ درصدی، آفریقا ۵۱ درصدی را در ژانویه ۲۰۲۲ نسبت به سال ۲۰۲۱ ثبت کردند اما این مناطق به ترتیب ۶۳ و ۶۹ درصد کاهش را نسبت به سال ۲۰۱۹ داشتند. در حالی که آسیا و اقیانوسیه نسبت به سال قبل، ۴۴ درصد افزایش ثبت کردند.

بسته‌شدن حریم هوایی اوکراین و روسیه همچنین ممنوعیت پروازهای روسی توسط بسیاری از کشورهای اروپایی بر سفرهای درون اروپایی تاثیر می‌گذارد و باعث انحراف در پروازهای طولانی‌مدت بین اروپا و آسیای شرقی می‌شود و پروازهای طولانی‌تر و هزینه‌های بالاتری را رقم می‌زند. روسیه و اوکراین مجموعا ۳درصد از هزینه‌های جهانی گردشگری بین‌المللی سال ۲۰۲۰ را به خود اختصاص دادند و در صورت طولانی‌شدن جنگ، حداقل ۱۴ میلیارد دلار از درآمدهای گردشگری جهانی از بین می‌رود.

روسیه و اوکراین به عنوان مقصد، ۴درصد از کل ورودی‌های بین‌المللی به اروپا را به خود اختصاص داده‌اند اما تنها یک درصد از درآمدهای گردشگری بین‌المللی اروپا در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌دهند.

اگرچه هنوز برای ارزیابی تاثیر عدم اطمینان و فشارهای اقتصادی خیلی زود است زیرا جست‌وجوها و رزروهای سفر هوایی در کانال‌های مختلف یک هفته پس از درگیری کاهش یافت اما در اوایل مارس شروع به بازگشت کرد.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی  تخمین می‌زند که رشد اقتصاد جهانی در سال جاری می‌تواند بیش از یک درصد کمتر از پیش‌بینی قبلی باشد و تورم که در ابتداء سال از قبل بالا بود، می‌تواند حداقل ۲.۵ درصد بیشتر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی گردشگری گردشگري گردشگری بین المللی ژانویه ۲۰۲۲ سال ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای جانبدارانه پاسخ مشروع ایران به رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در خصوص حمله غیرقانونی رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است.

به گزارش تسنیم، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنجشنبه در قطعنامه‌ای جانبدارانه و بدون در نظر گرفتن حق مشروع و قانونی ایران برای پاسخ به رژیم صهیونیستی، عملیات موشکی و پهپادی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه بر حمایت کامل از امنیت رژیم اسرائیل تاکید کردند. آن‌ها همچنین در این قطعنامه صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند!

 

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه با نادیده گرفتن بیش از ۷ ماه جنایت و کشتار مردم مظلوم غزه و کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به کشور‌های مجاور، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیما‌های بدون سرنشین و موشک استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه جانبدارانه در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

این قطعنامه پارلمان اروپا در حالی صادر شده که هیچ توجهی به نقش مخرب و ثبات زدای رژیم اسرائیل و حامیان این رژیم در منطقه اشاره نشده است. اخیرا نیز گزارش‌هایی از کشف گور‌های دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌ها منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران