Web Analytics Made Easy - Statcounter

با انعقاد قراردادی میان یک استارت‌آپ و یک شرکت بزرگ تولیدکننده مواد زیستی و شیمیایی، قرار است نانوذرات لیپیدی برای استفاده در حوزه‌های دارو و واکسن تولید شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انعقاد قراردادی میان یک استارت‌آپ و یک شرکت بزرگ تولیدکننده مواد زیستی و شیمیایی، قرار است نانوذرات لیپیدی برای استفاده در حوزه‌های دارو و واکسن تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت چونگ کوندانگ بیو (Chong Kun Dang Bio) اعلام کرد که اخیراً قراردادی با استارتاپ زیست‌فناوری انهنسد بیو (EnhancedBio) برای تولید نانوذرات امضا کرده است. این قرارداد که از نوع قرارداد با سازمان تولیدکننده (CMO) است برای تولید نانوذرات لیپیدی یونیزاسیون مهندسی شده (EN-LNP) تدارک دیده شده است.

EN-LNP فناوری برای تحویل هدفمند دارو‌های RNA به انواع مختلف سلول‌های کبدی است. این فناوری توسط تیمی به رهبری پروفسور لی هیوک جین از کالج داروسازی در دانشگاه او‌ها وومنز توسعه یافته و ثبت شده است. آن‌ها این فناوری را به استارتاپ زیست‌فناوری انهنسد بیو منتقل کرده‌اند.

ماده‌ای که شرکت چونگ کوندانگ بیو تولید خواهد کرد، ترکیب اصلی برای EN-LNP است. یک ماده همه منظوره که می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند RNA پیام رسان (mRNA)، RNA تداخلی کوچک (siRNA) و CRISPR استفاده شود. کریسپر فناوری است که می‌تواند برای ویرایش ژن‌ها استفاده شود. مزیت این نانوذرات آن است که می‌تواند دارو‌های RNA را به سلول‌های خاص برساند.

بر اساس این قرارداد، شرکت چونگ کوندانگ بیو به مدت ۱۰ سال به طور انحصاری تولید و تامین لیپید‌های قابل یونیزاسیون را بر عهده خواهد داشت. انهنسد بیو قصد دارد یک روش درمان سرطان مبتنی بر siRNA را با استفاده از لیپید قابل یونیزاسیون شرکت چونگ کوندانگ بیو توسعه دهد.

لی جونگ جین، مدیرعامل شرکت چونگ کوندانگ بیو گفت: «اهمیت فناوری پلتفرم LNP از طریق واکسن‌های mRNA ضد کرونا ثابت شده است. دامنه کاربرد‌های آن به تدریج در حال رشد است. این قرارداد کاملاً معنادار است، زیرا چونگ کان دانگ بیو اولین قدم خود را در زمینه ژن درمانی برداشته است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانوذرات نانوذرات لیپیدی دارو واکسن نانوذرات لیپیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ،صحرایی افزود:  طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه ای در پارک فناوری استان و همچنین دو مرکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال در پارک علم فناوری و دانشگاه رازی راه اندازی می شود.
محمدطیب صحرایی روز پنج شنبه در حاشیه نشست پیگیری پروژه های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ عنوان کرد: عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.
مدیر ارشد استان گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخير با وزیر ارتباطات و معاونین ایشان صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم.

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه