Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف زولبیا و بامیه برای وعده سحری و افطار توصیه نمی‌شود چراکه با حجم بالای شیرینی باعث تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشمی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در زمان افطار دستگاه گوارش فرد به دلیل اینکه ساعت‌ها چیزی نخورده و ننوشیده شرایط خاصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این زمان دستگاه گوارش از طرفی آمتده پذیرش غذا هست چراکه فرد گرسنه است و از طرفی آماده پذیرش غذای سنگین نیست افزود: از آنجایی که معده ساعت‌ها بیکار بوده و نباید غذای سنگین وارد آن شود و یکی از فلسفه‌های روزه‌داری همین است که در هنگام افطار باید به ارگان‌های بدن فرصت داده شود. هاشمی یادآور شد: اگر بعد از مدت زمان طولانی نخوردن و نیاشامیدن غذای سنگین مصرف شود معده و دستگاه گوارش فرصت هضم و جذب را پیدا نمی‌کند. این متخصص تغذیه بیان داشت: بهتر است افطار با یک غذای سبکی که حالت مایع دارد مثل آب جوشیده یا چای ولرم به همراه شیرینی‌های طبیعی مثل خرما، عسل، کشمش و توت خشک آغاز شود تا مایعات و قند مورد نیاز بدن تامین شود. وی خاطرنشان کرد: اما اگر فرد گرسنه است و تحمل صبر کردن ندارد برای شروع با غذای سبکی مانند سوپ، آش‌های ساده، حلیم‌ها یا فرنی افطار کند و وعده کامل خود را به یک ساعت بعد موکول کند. هاشمی یادآور شد: باید توجه داشت که نباید وعده شام به زمان خواب فرد نزدیک باشد همچنین برای جلوگیری از آسیب به دستگاه گوارش باید در زمان افطار از غذاهای خیلی چرب و شیرین، غذاهای تند و ادویه‌دار و یا مقدار زیاد مایعات به شدت پرهیز کرد. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه زولبیا و بامیه به‌عنوان شیرینی ماه رمضان در بین مردم معروف است گفت: مصرف این شیرینی برای وعده سحری توصیه نمی‌شود چراکه با حجم بالای شیرینی باعث تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود. وی تاکید کرد: زولبیا و بامیه برای شروع افطار هم نباید استفاده شود، چون قند خون را بالا برده و سبب ترشح انسولین افزایش یافته، افت قند خون را به‌همراه دارد و گرسنگی‌های بیشتری را سبب می‌شود. هاشمی اضافه کرد: بین وعده افطار تا وعده شام یا بعد از شام بهترین زمام برای مصرف زولبیا و بامیه است، اما باید توجه شود که مصرف این شیرینی در حد معقول بوده و بیش از حد مصرف نشود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زولبیا و بامیه دستگاه گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • برای سلامتی خودتان، ته‌دیگ را کنار بگذارید (فیلم)
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند