Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان قزوین گفت: به‌منظور جلوگیری از انتشار بیماری سرخک کلیه اتباع بیگانه شامل افغانستانی‌ها و پاکستانی‌های زیر ۲۰ سال به‌ویژه کودکان، بدون توجه به سابقه بیماری یا واکسیناسیون، باید با مراجعه به مراکز بهداشت استان یک نوبت واکسن سرخک دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفر فیض‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیماری سرخک تصریح کرد: مهم‌ترین علائم ابتلا به سرخک تب و بثورات قرمزرنگ سطح پوست است، دوره نهفتگی این بیماری حدود ۲ هفته است و پس از این مدت علائم بیماری شامل تب، بی‌حالی، و دانه‌های قرمزرنگ روی صورت و گردن بروز می‌کنند.

وی افزود: ویروس سرخک از طریق تنفس و قطرک‌های تنفسی منتقل می‌شود و مسری‌ترین عامل عفونی شناخته شده است؛ اگر فردی مبتلا به سرخک در اتاق در بسته باشد و بعد از ۱۰ دقیقه از اتاق خارج شود، هر فردی که ایمنی کافی ندارد حتی اگر پنج دقیقه پس از او وارد اتاق شود باز هم به بیماری مبتلا می‌شود.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان قزوین اظهار کرد: در کشور ما واکسن سرخک در ۲ نوبت به کودکان زیر ۵ سال تزریق می‌شود، کودکان ایرانی در سن یک‌سالگی و ۱۸ ماهگی این واکسن را دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: در ماه‌های اخیر با حضور طالبان در افغانستان سیل مهاجرین افغان به داخل کشور افزایش پیدا کرده است، باتوجه‌به اینکه نظام بهداشتی افغانستان قابل‌قبول نیست، حضور این افراد نیاز به مراقبت‌های ویژه بهداشتی از جمله واکسیناسیون دارد چرا که اغلب آن‌ها واکسنی دریافت نکردند.

فیض‌اللهی خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت به‌منظور جلوگیری از انتشار بیماری سرخک تمام افغان‌هایی که وارد کشور می‌شوند به‌ویژه کودکان بدون توجه به سابقه بیماری یا واکسیناسیون، باید یک نوبت واکسن سرخک دریافت کنند، اگرچه اولویت ما تزریق واکسن به کودکان زیر ۵ سال است اما در این طرح محدودیت سنی نداریم و افغان‌های بزرگسال تا ۲۰ سال نیز می‌توانند یک نوبت واکسن دریافت کنند.

وی بیان کرد: واکسن موردنیاز تهیه شده و کلیه مراکز بهداشت شهرستان‌های استان آماده هستند که واکسن تزریق کنند، مهاجران بدون نگرانی از مدارک هویتی می‌توانند به مراکز بهداشت مراجعه کنند چرا که هدف اصلی ما ایمنی‌بخشی است و به کلیه مهاجران واکسن تزریق می‌کنیم.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان قزوین یادآور شد: در این میان از فرمانداری، سازمان اتباع خارجی و جهاد کشاورزی می‌خواهیم که در شناسایی افراد به ما کمک کنند چرا که اغلب این خانواده‌ها در باغ‌ها و مزارع ساکن هستند.

وی یادآور شد: اگرچه کودکان ایرانی طبق برنامه واکسن را دریافت کردند اما اگر خانواده‌ای به دلیل شیوع کرونا تزریق واکسن کودکش را به تأخیر انداخته نیز باید به مراکز بهداشت مراجعه و برنامه واکسیناسیون کودک خود علیه سرخک را تکمیل کنند.

فیض‌اللهی گفت: همچنین اگر در هر منطقه علائم سرخک یعنی علامت بثوری و تب رویت شود به‌سرعت نمونه می‌گیریم و در صورت تأیید بیماری به شعاع هزار متر از منطقه کلیه افراد زیر ۵ سال واکسینه می‌شوند، سال گذشته در شهرستان‌های آبیک، بوئین‌زهرا و آوج برخی افراد علائم بثوری داشتند و به دنبال آن واکسیناسیون صورت گرفت اما در آزمایش تکمیلی وجود سرخک رد شد بااین‌حال واکسیناسیون صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قزوين سرخک افغاني اتباع بيگانه واکسن سرخک مراکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد

سعید میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: امیرکبیر، نخستین شهر جدید کشور است که توانسته سند تک برگ تمامی اراضی داخل محدوده را دریافت کند.

وی افزود: با به اینکه در طرح نهضت ملی مسکن، رهن سند نیاز است، از این رو پیشنهاد تفکیک سند محله به محله به اداره ثبت ارائه شد که در این راستا برای ۱۸ محله دارای سند تفکیکی شدند.

میرزایی با اشاره به اینکه برای ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی داخل محدوده شهر جدید امیرکبیر سند تک برگی صادر شده است، تاکید کرد: اکنون سند تفکیکی ۱۲۰۰ واحد مسکن مهر دریافت و به متقاضیان اعلام شده تا اقدامات را در این خصوص با جدیت انجام دهند.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید استان مرکزی در خصوص شهر مهاجران، نیز گفت: چندسال گذشته حدود ۵۰۰ هکتار زمین در این شهر وجود داشت که اکنون به ۱۰۰۰ هکتار افزایش یافته و به دلیل این افزایش مساحت، باید اقداماتی در حوزه صدور سند تک برگ انجام شود که با جدیت در حال انجام است.

میرزایی اضافه کرد: در حوزه شهرسازی و سرمایه گذاری ۱۰ پروژه در استان مرکزی تعریف شده که ۵۰ درصد پروژه‌ها شامل پروژه بازار ایرانی اسلامی در شهر مهاجران و پروژه‌های پارک پرواز و پارک هیجان و انرژی‌های خورشیدی در شهر جدید امیرکبیر است که تمام ظرفیت‌ها برای تکمیل طرح‌ها بکار گرفته شده است.

لزوم توجه به شعار جهش تولید با مشارکت مردم

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید استان مرکزی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم افزود: در این راستا سرمایه گذار برای انجام طرح‌های سرمایه گذاری و شهرسازی اعلام آمادگی می‌کند که پس از تحویل زمین به متقاضیان، سهم مسؤولان و سرمایه گذار مشخص و سپس قرارداد منعقد می‌شود.

میرزایی در خصوص مسکن مهر شهر مهاجران تاکید کرد: در سنوات گذشته ۱۳۴۴ واحد در این شهر ساخته و تحویل متقاضی شده اما ناظران ساختمان گزارش مرحله آخر را ارائه نکردند و پایان کار گرفتن هر پروژه منوط به اقدام است که تکمیل این مهم در اولویت اقدامات قرار دارد.

کد خبر 6087117

دیگر خبرها

  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • (ویدئو) حضور پرتعداد و عجیب مهاجران آفریقایی در آلمان!