Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل مسئولان استانی را به کار جهادی سفارش کرد و گفت: مدیران برای تبدیل علم به ثروت به سمت مراکز دانش بنیان حرکت کنند

آیت‌الله سیدحسن عاملی در دیدار جمعی از مسئولان استانی بمناسبت سال جدید ضمن گرامیداشت ورود به ماه مبارک رمضان اظهار کرد: مدیران باید با ارتباط با مراکز دانش بنیان بویژه دانشگاه از آخرین یافته‌های علمی در موضوعات مربوط به خود استفاده و به سمت تبدیل علم به ثروت حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با تاکید بر اینکه مدیران باید با ارتباط با مراکز دانش بنیان مخصوصاً دانشگاه از آخرین یافته های علمی در موضوعات مربوط به خود استفاده و به سمت تبدیل علم به ثروت حرکت کنند، افزود: برخی از کشورها با ایده تبدیل علم به ثروت به منابع مالی بسیار بالایی دست پیدا کرده اند مقام معظم رهبری کاملاً واقف هستند که دنیا به کدام سمت می رود بر این اساس به مراکز دانش بنیان تاکید دارند.

وی مسئولان استانی را به کار جهادی سفارش کرد و افزود: سفارشم به عزیزان این است که ما در برهه خاص کشور قرار گرفته ایم و کار کردن به صورت وظیفی کفاف نمی دهد بخش بزرگ کار ما باید تبرعی باشد.

امام جمعه اردبیل با قدردانی از گزارش استاندار اردبیل اظهار کرد: این گزارش نشان داد که ایشان و تیم وی همه جانبه و جامع الاطراف به برنامه ریزی و کار کردن وارد شده اند طبیعی است که برای آن برنامه ها مدیران مخصوصی لازم است و کار صرفاً وظیفی جواب نمی دهد ما مسئولان برای گذر از این برهه مسئولیت سنگینی بر دوش داریم.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: زمانی که جنگ جهانی تمام شد از ترکیه جمعیت قابل توجهی به آلمان که مردان خود را از دست داده بود رفتند دولت ترکیه گفت بروید علم و صنعت یاد بگیرید و دوباره این دانش ها را بازگردانید الان در کشور ما نخبه‌های علمی بعد از مهاجرت چقدر در فکر این هستند که بعد از مهاجرت غیرت ملی داشته باشند و برای کشور خودشان تلاش کنند ؟ برای درست کردن این احساس باید به کجا مراجعه کنیم؟ آموزش و پرورش و باز هم آموزش و پرورش.

آیت‌الله عاملی با بیان اینکه ماه رمضان ماه اکرام است، گفت: رمضان مانند یک دریا است که نعمت‌های مختلفی در آن وجود دارد.یک نعمت ظهور کلمه "رب" است. رمضان مدرسه تربیتی  الهی است یک مدیر در این ماه گرسنه می‌ماند تا  شب هنگام موقع خوابیدن حال گرسنگان را درک کند تا در نتیجه در کار خودش بی مسئولیت نباشد. ماه رمضان برای ساختن انسان‌های بزرگ با عواطف بزرگ و احساس‌های انسانی است.

 خداوند را شاکریم که ما را به ضیافت خود پذیرفت و مهمان خود قرار داد نه تنها به ضیافت الهی دعوت شده ایم بلکه اهل کرامت هم قرار گرفته ایم ذره کجا و ذات لا یتناهی کجا؟ عقل انسان از این همه اهتمام و تکریم خداوند متعال به انسان حیران است.

نماینده ولی فقیه در اردبیل ادامه داد: امیدوارم ماه پربرکتی داشته باشیم و توشه خوبی برای به روز رسانی خود در این ضیافت فراهم کنیم. خداوند می فرمایید هیچ کسی را از دنیا خارج نمی کنم مگر اینکه می‌خواهم به او رحم کنم ، ماه رمضان یک فرصت بسیار سهل الهی برای جمع‌آوری توشه است، یک آیه برابر ختم یک قرآن است.

 وی ادامه داد: اهل برزخ می‌دانند این سفره باز شده است و چقدر با حسرت نگاه می کنند ما به شرطی  در ماه رمضان مقبول هستیم که در انتهای آن کف نفس و واهمه قدسی یعنی تقوی پیدا کنیم و در یک کلمه به  مدال " رِضْوانٌ مِنَ اللَّهِ أَکْبَرُ " برسیم توجه کنیم که بسیاری از عرفا و کسانی که به جایی رسیده اند از همین ماه رمضان به مقامات رسیده اند.

آیت‌الله عاملی در ادامه گفت: اگر  بعد از ماه رمضان در شما واهمه قدسی ایجاد شد رمضانتان رمضان است اگر واهمه قدسی پیدا نشد عامله ناصبه هستید یعنی عمل کرده‌اید اما جز رنج و زحمت چیزی به دست نیاورده‌اید.

وی در ادامه با بیان اینکه مدیران بایستی برای کارمندان انگیزه ایجاد کنند،گفت: کارمندان نباید انگیزه خود را از دست بدهند. از طرفی سلوک عقلانی با ارباب رجوع خیلی مهم است شان ملت ما خیلی بالاست هر چقدر به این ملت خدمت کنیم باز هم کم است فشار تحریم بر روی چه کسانی است ؟ دولت‌مردان تمکن دارند همه چیز برای قشر بالایی تامین است  اما این  ملت ماست که در برابر تحریمی که به تعبیر اوباما در دنیا نظیر ندارد استقامت می‌کند.

حرمت و کرامت مردم را حفظ کنید

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر لزوم وحدت در استان خاطرنشان کرد: عزیزان از اظهارنظرها و رفتارهای تنش زا پرهیز نمایند و در ادارات دقت کافی داشته باشند که حرمت و کرامت مردم را حفظ کنند.

وی سپس به مساله مهم جهاد تبیین اشاره کرده و با تاکید بر مظلومیت جمهوری اسلامی اظهار کرد: در عرصه‌های مختلف جمهوری اسلامی کشور را در مستوای بسیار بلندی قرار داده است که اصلا قابل مقایسه با گذشته کشور نیست ، تردیدی نداریم ‌که ما اقشاری داریم که از جهت مالی نیازمند هستند و در عسرت به سر می برند اما جمهوری اسلامی در تولید ثروت کارهای بزرگی کرده و زندگی بخش قابل توجهی از اقشار مردم ارتقا یافته است در عین اینکه عزت و رفاه همه اقشار باید تامین شود.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌هایی که جمهوری اسلامی به ارمغان آورده است، گفت: دستیابی به تکنولوژی های استراتژیک، تجارت خارجی، صنایع تبدیلی، شهرک های صنعتی ، دانشگاه ها،  نخبه‌های علمی در رشته‌های مختلف، رشد و بالندگی در حوزه عمران ، طبابت تامین محیرالعقول و زیرساخت‌های نظامی و امنیتی همگی از دستاوردهای جمهوری اسلامی است.

آیت‌الله عاملی خاطرنشان کرد: در رژیم سابق از ضروری‌ترین نیازها در طبابت عاجز بودیم اردبیل ما مثل استان‌های دیگر با پزشکان هندی و یا بنگلادشی اداره می شد! الان بعضی از افراد هستند که بعد از تشخیص بیماری در اروپا ترجیح می‌دهند درمان آنها به جای اروپا در ایران انجام شود.

وی در پایان گفت: از تمام ادارات می خواهم که عملکردهای خود را به ملت عزیز گزارش دهند تا ملت بزرگ ما به آینده امیدوار شوند ما باید امید به آینده را با تلاش مضاعف خود همیشه زنده نگه داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت های دانش بنیان حقوق مدیران تبدیل علم به ثروت مراکز دانش بنیان آیت الله عاملی جمهوری اسلامی حرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند